Master i kreativ reklame

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i kreativ reklame

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti

MASTER I CREATIVE ADVERTISING

Vores 'Learning by Doing' -tilgang kombinerer traditionelle visuelle discipliner med nye digitale teknologier og syntetiserer individuel undersøgelse med gruppeprojektarbejde. Vi etablerer en lang række samarbejder og projekter med italienske og internationale virksomheder og institutioner for at give de studerende praktiske muligheder for at udvikle deres kritiske tænkning, konceptuelle problemløsning og praktiske kunstneriske og designmæssige færdigheder.

Hvorfor NABA

 • At studere i Milano, anerkendt som verdens hovedstad i mode, kunst og design.
 • At samarbejde med over 1.000 virksomheder, der arbejder på virkelige projekter og supplerer dine studier med unikke praktikopgaver.
 • At opnå en tværfaglig og multikulturel læringserfaring med fokus på direkte eksperimentering.
 • At lære af en fremragende fakultet inspirerende industri fagfolk og mentorer.
 • At deltage i banebrydende programmer, der holdes både på italiensk og engelsk, vil give dig en internationalt anerkendt grad.
 • At studere i et prisbelønnet akademi, valgt af ledende publikationer som Frame Publishers, Domus Magazine og Fashion Business, som en af ​​verdens førende skoler for kunst og design.

59812_59719_MASTERCREATIVE.jpg

Program

Programmet fokuserer i første omgang på det grundlæggende i kreativ reklame - fra terminologi til projektlogik - gennem teori og praksis. Herefter deltager eleverne i en række intensive workshops med det formål at skabe ægte kampagner med førende virksomheder og branchefolk, samtidig med at de beriger deres professionelle porteføljer.

For yderligere at forbedre deres porteføljer vil eleverne også blive opfordret til at deltage i prestigefyldte internationale kreative konkurrencer. Ved afslutningen af ​​workshoppen vil eleverne blive tilbudt mulighed for at påtage sig praktikophold. For at afslutte kandidatuddannelsen skal eleverne aflægge et afhandlingsprojekt, som evalueres af et panel af fakultet og eksterne fagfolk.

Rute

Hovedemner:

 • REKLAME
 • SOCIOLOGI AF KULTURPROCESSER
 • PROJEKT DESIGN
 • ART DIRECTION
 • AUDIOVISUEL DOKUMENTATION TECHNIQUES
 • DIGITALE TEKNOLOGIER OG ANVENDELSER
 • INTEGRERET NY MEDIA

Akkreditering

Når studerende uddannes fra NABA , modtager de en grad, der anerkendes over hele verden og i Europa, der er akkrediteret af det italienske ministerium for uddannelse, universiteter og forskning (MIUR) .

Fakultet

Studerende vil lære af internationale og anerkendte fagfolk, der arbejder med førende mærker og studier rundt om i verden.

 • Kurslederen for Master i Creative Advertising er Fabio Pelagalli.

59811_59720_MASTERCREATIVE4.jpg

Karrieremuligheder

Den årlige NABA Placement certificerede undersøgelse havde til formål at undersøge alumni stillingsposition efter eksamen. 89% af NABA studerende finder et job et år efter eksamen.

Kandidater vil have færdigheder til at starte karriere i kunstretning og copywriting i kreative agenturer verden over som kreative direktører, Brand konsulenter, Medieplanlæggere, Copywriters, Art direktører.

Virksomheder

NABA har udviklet stærke relationer med førende virksomheder, institutioner, gallerier og foreninger, der tilbyder praktikpladser til NABA studerende, herunder:

Amazon-Philips, Arnoldo Mondadori Editore Spa, Bear, Boscolo Hotel, Carmi e Ubertis SRL, Centro Diagnostico Italiano, Cersaie, Comune di Milano, Dolce e Gabbana, Editrice Abitare Segesta, Edizioni Condè Nast, Nød ONG ONLUS, Giangiacomo Feltrinelli Editore Srl, Harrods LTD, Havas Worldwide, Hearst Magazine, HP, Il Sole 24 ORE Spa, McCann Erikson Corporation Sa, Monster Italia Srl, Porsche, Publicis Srl, Publikompass Spa, Saatchi

Sprog

engelsk

Omkostninger og gebyrer

EU-lande og Schweiz: € 12.950

Ikke-EU-studerende: € 16.250

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Italiensk


Sidst opdateret June 9, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
12,950 EUR
EU og schweiziske borgere; Ikke-EU-borgere: € 16.250
Information
Deadline
Locations
Italien - Milan, Lombardy
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Milan, Lombardy
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen