Master i kunsthåndtering

Generelt

Program beskrivelse

Master-kurset i Arts Management er et 11-måneders fuldt nedsænket tværfagligt kursus, der virkelig præsenteres af en unik rejseplan. Undersøgelsesplanen finder sted på tre forskellige prestigefyldte steder, Firenze, Rom og Venedig, for at engagere de studerende i en storslået rundvisning i moderne kunst med fokus på fremtidens job.

Kandidatuddannelsen bygger på en central figur for kulturinstitutionernes liv, der beskæftiger sig med kunstprojektledelse. Denne professionelle er i stand til at identificere innovativt indhold, strukturere en omfattende arrangementskalender, planlægge og udvikle fundraising events og ressourceforvaltning.

Karrieremuligheder

I slutningen af kurset kunne eleverne arbejde i kunst- og kulturvirksomheder og fonde i nationale og internationale kulturinstitutioner og profit eller non-profit kulturelle organisationer. De kan også arbejde inden for områderne samtidskunst og virksomheder, der investerer i kulturmarkedet som banker, forsikringsselskaber, arrangementshåndteringsselskaber, messer, kunstfund, udstillingsvirksomheder eller i virksomheder, der opererer i kommunikationsverdenen.

Partnerskaberne med kulturinstitutioner som Fondazione Palazzo Strozzi, MIBAC, Federculture og Peggy Guggenheim Collection sikrer en unik oplevelse inden for kunstområdet .

Denne studievej er åben for kandidater i humaniora og kunstneriske felter fra hele verden, der ønsker at udvikle deres kunstneriske viden gennem en studietur, der berører de vigtigste italienske kunstneriske byer.

Kandidatuddannelsen i kunsthåndtering er opdelt i to operationelle moduler, der karakteriseres af et særskilt studium i forhold til den by, hvor den finder sted, hver med deltagelse af en eksamen og et afsluttende projekt. Nogle af emnerne i kurset krydser modulerne, mens andre er specifikke og unikke for hver placering.

Firenze - Design af udstillinger og begivenheder

Modulet fokuserer på at udvikle specifikke færdigheder til at styre de forskellige organisatoriske faser af en kulturbegivenhed: fra design til identifikation af partnere og sponsorer, til kommunikationsstyring og indholdsskabelse. Som en gruppe, med støtte fra lærere og kursuskoordinator, vil eleverne planlægge og skabe en eller flere kulturelle arrangementer med rigtige kunder.

Rom - Kunstretning: fokus på festivaler

Målet med dette modul er at udvikle en ny tilgang til kunstnerisk arv ledelse. Mestersemesteret i Rom kombinerer den enorme kultur på internationalt plan med livets livsgrundlag, der karakteriserer sin bykultur. Med støtte fra nye teknologier vil eleverne undersøge mulige kulturelle konvergenser, der stimulerer interesse og deltagelse.

Venedig - 1-ugers workshop

I samarbejde med Peggy Guggenheim-samlingen deltager de studerende i et uges workshop i Venedig. De besøger de vigtigste institutioner og møder fagfolk fra Peggy Guggenheim.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design.

Florence boasts one of the world most important artistic and cultural heritage, but it is also a city with a long history in Italian design. Minimer