Master i kunstpraksis i billedkunst

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Mesteren i kunstnerisk praksis i visuel kunst er rettet til at studere de spørgsmål, der stammer fra nutidig tænkning om kunst og kunstnerisk praksis. Forskningen er fokuseret på at udvikle en kreativ udforskning af, hvad der er kunst i dag, og hvordan man kan bruge de teoretiske værktøjer, konceptuel indramning, teknologiske instrumenter og praktiske handlinger til fremstilling af kunstgenstande. Træningen er tænkt på tre områder: Kendskab til kunstteori, kritik og historie, praktiske færdigheder til at skabe, designe og udvikle projekter. Den studerende erhverver evner til at styre spørgsmål gennem forskellige discipliner: Teoretiske discipliner har til formål at forberede elevens kunstneriske praksis; Teoretiske og praktiske discipliner, der kombinerer kunstnerisk praksis, eksemplificering og diskussion af teoretiske problemstillinger, der falder den kunstneriske praksis; Laboratoriediscipliner af teknisk praksis og teknologier, der gør det muligt for eleven at bruge værktøjer, der er afgørende for kunstnerisk præstation. Oplysningerne og strategien for selvstudierne er rettet mod de studerendes specifikke interesser, der søger at forbedre formelle eksperimenter og ikonografiske opfindelser, der passer til parametrene og kategorierne af samtidskunstens komplekse område.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Minimer