Master i ledelse af organisationer og faciliteter til fysisk aktivitet og sport

Generelt

Program beskrivelse

cirka

Vi uddanner fagfolk, der efterspørges af virksomheder, klubber og offentlige og private enheder inden for fysisk aktivitet og sport.

Målrettet mod kandidater inden for fysisk aktivitet og sportsvidenskab og beslægtede områder, helst som har taget ruter for sportsledelse og / eller valgfag på dette område.

Hvis du er interesseret i at lære at

 • Kritisk og videnskabelig og professionelt analysere hvert problem eller situation som direktør for fysisk aktivitet og sport.
 • Løs komplekse og specialiserede problemer, der kræver brug af kreative og innovative ideer og udvikling af nye løsninger, i brede, tværfaglige sammenhænge og i forskellige organisationer som direktør for fysisk aktivitet og sport.
 • Arbejd effektivt i koordinering med andre mennesker og på en tværfaglig måde i de forskellige organisationstyper og udvikle forhandlings-, kommunikations-, mellempersonlige og lederegenskaber.
 • Mestring af nye teknologier autonomt i enhver proces og kontekst i retning af fysisk aktivitet og sport.

Hvad vi tilbyder dig

 • Master organiseret af tre prestigefyldte spanske universiteter.
 • Stærk orientering mod professionel specialisering.
 • Indhold opdateret til aktuelle miljøer og uddannelsesbehov hos fremtidige direktører.
 • Ekstraordinært fakultetspersonale med undervisning og erhvervserfaring.
 • Stort tilbud af anerkendte centre, hvor man kan træne i sportsenheder.

Professionelle udflugter

Ledelse og / eller ledelse af virksomheder og enheder dedikeret til fritid, sport og fritid

kompetencer

GRUNDLÆGGENDE KOMPETENCER

 1. Viden og forståelse for, at skabe et grundlag eller mulighed for originalitet i udvikling og / eller anvendelse af idéer, ofte i en forskningsmæssig sammenhæng.
 2. At de studerende kan anvende deres viden og deres evne til at løse problemer på nye eller ukendte miljøer inden for bredere (eller tværfaglige) sammenhænge relateret til deres fagområde.
 3. Studerende er i stand til at integrere viden og håndtere kompleksitet, og formulere domme på grundlag af oplysninger, der var ufuldstændige eller begrænset, inkluderer overvejelser om sociale og etiske ansvar i forbindelse med anvendelsen af ​​deres viden og domme.
 4. At eleverne ved, hvordan de kommunikerer deres konklusioner og den viden og de ultimative grunde, der støtter dem til specialiserede og ikke-specialiserede målgrupper på en klar og utvetydig måde.
 5. At eleverne har de læringsevner, der giver dem mulighed for at fortsætte med at studere på en måde, der i vid udstrækning er selvstyret eller autonom.

GENERELLE KOMPETENCER

 1. Kritisk og videnskabelig og professionelt analysere hvert problem eller situation som direktør for fysisk aktivitet og sport.
 2. Løs komplekse og specialiserede problemer, der kræver brug af kreative og innovative ideer og udvikling af nye løsninger, i brede, tværfaglige sammenhænge og i forskellige organisationer som direktør for fysisk aktivitet og sport.
 3. Arbejd effektivt i koordinering med andre mennesker og på en tværfaglig måde i de forskellige organisationstyper og udvikle forhandlings-, kommunikations-, mellempersonlige og lederegenskaber.
 4. Kend og handle inden for de etiske og deontologiske principper, der er nødvendige for den korrekte professionelle praksis i retning af fysisk aktivitet og sport.
 5. Brug information og faglig og videnskabelig litteratur med streng og holdning til fremragende kvalitet og professionalisme hver proces i hans professionelle præstation som direktør for fysisk aktivitet og sport.
 6. Mestring af nye teknologier autonomt i enhver proces og kontekst i retning af fysisk aktivitet og sport.
 7. Forstå og mestre på en detaljeret og funderet måde, videnskabeligt og professionelt, de teoretiske og praktiske aspekter, såvel som arbejdsmetodikken i retning af fysisk aktivitet og sport i de forskellige typer sportsfaciliteter og enheder
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Minimer
León , Ponferrada + 1 Mere Mindre