Om

Master i lingvistik: Sprogkonsulent og sproglig dokumentation tilbyder et program i almen lingvistik, der fokuserer på samspillet mellem teori og data i antropologiske, typologiske og beskrivende lingvistikers forskningstraditioner. Fokus på praktisk feltarbejde, kulturelle pragmatik og antropologiske perspektiver gør dette program unikt i Holland. Efter eksamen har den studerende viden, færdigheder og ekspertise til at fungere som en sprogkonsulent eller sprogforsker i mange indstillinger, især i oversættelse, tværkulturel kommunikation og sprogdokumentation:

  • kendskab til aktuelle udviklinger inden for typologisk, beskrivende og antropologisk lingvistik;
  • Evnen til at reflektere kritisk på videnskabelige publikationer på disse områder;
  • færdigheder til at udføre sproglig forskning inden for feltarbejde og tværkulturelle sproglige rådgivningsinstitutioner på en metodologisk forsvarlig og systematisk måde;
  • evnen til at kommunikere resultaterne af hans eller hendes forskning klart og systematisk til både medmennesker og publikum uden for akademiet
  • evnen til at skrive en referencegrammatik af et underdokumenteret sprog i overensstemmelse med de internationale standarder for beskrivende og dokumentar lingvistik.

Studieprogram

Der er tre specialkurser i første semester: Articulatory phonetics

Fremtidsudsigter

Programmet giver dig mulighed for at arbejde inden for sprogkonsulent, sproglig dokumentation eller (bibel) oversættelse i konsulent- eller forskerrollen.

Optagelse og ansøgning

Adgang er baseret på en streng udvælgelsesprocedure. Fakultetets Admissionsudvalg træffer afgørelse om din optagelse efter at have evalueret din komplette online ansøgning. Hvis du har læst adgangskriterierne nedenfor og føler, at du er berettiget til optagelse, skal du tage følgende skridt for at indsende din ansøgning. Bemærk, at den oprindelige ansøgningsprocedure er fuldt online, og at scanninger af dine relevante dokumenter er påkrævet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret November 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 1, 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EØS-EU-studerende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 1, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 1, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date