Master i matematik

Generelt

Program beskrivelse

Velkommen til matematik øverst i Europa! I dette fælles MSc-program, givet i samarbejde af Stockholm University og Det Kongelige Teknologiske Institut, søger vi efter højt motiverede studerende, der ønsker en dybere forståelse af matematik og kommunikation. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse, store specialiseringsmuligheder og et personlig mentorskab for hver elev, der sikrer, at du får mest ud af dine studier.

Grunde til at vælge

Matematik øverst i Europa:
Som et fælles program mellem Stockholm University
og Det Kongelige Teknologiske Institut (KTH) er denne uddannelse unik i at tilbyde en bred ekspertise blandt lærere, en bred vifte af valgfrie kurser og en dobbelt kandidatuddannelse. Læringsmiljøet er internationalt og dynamisk med foredrag både ved Stockholm University og KTH. Herudover er eleverne velkomne til at deltage i Stockholms Matematiske Centers generelle kollokvium.

Studier tæt knyttet til et stærkt forskningsmiljø:
Stockholm tilbyder et rigt matematisk miljø, hvor masterstudenterne aktivt opfordres til at deltage i forskningseminarer på KTH, SU samt instituttet Mittag-Leffler. Alle lærere i dette program er aktive undersøgelser, og to lærere (en fra hvert universitet) giver generelt kurserne i samarbejde. Som følge heraf møder vores studerende flere forskere gennem deres uddannelse, sammenlignet med lignende MSc programmer andre steder.

Programstruktur

Dette 120 ECTS-kreditprogram er organiseret i tre forskellige kursusblokke, der starter med et fundament af en avanceret matematisk basis, inden du designer din specialisering i andet semester. Udvidelsesblokken omfatter obligatoriske kurser inden for videnskabsteori, kommunikation af matematik og valgfrie kurser, der kan vælges uden betingelse på emne eller niveau. Den endelige del af dine studier er afhandlingen, hvor du selvstændigt planlægger, udfører og rapporterer dit eget forskningsprojekt under ledelse af en af ​​vores forskere.

Kandidatuddannelser i matematik er generelt givet i et 25% tempo, der strækker sig over hele semesteret, med en undervisningsmulighed om ugen. Selv om der ofte kun er et ugentligt møde, er lærerne ivrige efter at være tilgængelige for studerende i resten af ​​tiden, hvis det er nødvendigt. Studerende kan også få støtte fra deres mentorer, programkoordinatorer eller administrativt personale.

Første år

  • Algebra og geometri 7,5 point
  • Analyse 7,5 point
  • Topologi 7,5 point
  • Diskret matematik 7,5 point
  • Valgfrie kurser i matematik 30 point

Andet år

  • Videnskabsteori og kommunikation 15 point
  • Valgfrie kurser i et emne 15 point
  • Master afhandling i matematik 30 point

Karriereudsigter

Matematisk uddannelse er anvendelig på alle områder, hvor avancerede matematiske metoder anvendes. Eksempler er numeriske beregninger inden for teknologi og naturvidenskab, estimering af sandsynlighed, prisindstilling i den finansielle sektor og udvikling af algoritmer, der anvendes til at sikre sikker dataoverførsel. Dette program er et godt fundament for ph.d.-studier (hvor en tredjedel af vores kandidatstuderende fortsætter) i matematik eller beslægtede emner og tilbyder forskning og udvikling inden for industri og erhvervsliv. Institut for Matematik er vært for en karriereforretning hvert år, for studerende på udkig efter endnu mere inspiration.

Hvorfor Stockholm University ?

At studere ved Stockholm University gør en forskel

Stockholm University er en af ​​de 100 højest placerede universiteter i verden og Sveriges største højere uddannelsesinstitution med højkvalitetsuddannelse og fremragende forskning på en lang række områder.

Vores campus er beliggende i Royal National City Park, kun få minutter væk fra centrum af Stockholms by. Stockholm har for nylig været den sikreste hovedstad i Europa og er berømt for sine mange grønne og rene områder. Stockholm er førende inden for områder som social velfærd, ligestilling, it, bæredygtighed og innovation. Kendt for at være et åbent samfund, er Sverige også placeret som nummer to i verden i Social Progress Index.

Krav til støtteberettigelse

En grad svarende til 180 hp Bachelor of Science. Afsluttede kurser svarende til kurserne Algebra III, AL 7,5 studiepoäng, Grundlag for analyse, AL 7,5 point. Derudover skal du vise engelskkundskaber svarende til svensk gymnasium.

Ansøgnings- og studieafgift er påkrævet, medmindre du er EU / EØS-borger eller har langvarig / permanent opholdstilladelse i Sverige (eller midlertidigt ophold på andre grunde end studier).

Senest opdateret Okt 2018

Om skolen

The Faculty of Science at Stockholm University is the largest science faculty in Sweden and is among the top hundred science faculties in the world on the Shanghai ranking. The Faculty offers top-clas ... Læs mere

The Faculty of Science at Stockholm University is the largest science faculty in Sweden and is among the top hundred science faculties in the world on the Shanghai ranking. The Faculty offers top-class education in a number of programs and courses, at the Master's level more than 30 study programs are given in English. Minimer