Master i matematikuddannelse

Generelt

Program beskrivelse

Om

Matematikuddannelsen i kursprogrammet og uddannelsen er designet til at forberede dig til at bygge bro på forskning og praksis i undervisning og læring i matematik. Vores kerneområder fremhæver historisk baserede introduktioner til teorier om læring og læseplanlægning samt metodologisk fokuserede nutidige perspektiver på lærernes faglige læring og elevernes matematiske læring.

Der er tre centrale træk ved vores kandidatprogrammer:

  • Studerende i vores program er udsat for et bredt overblik over matematikuddannelsens landskab , og tager kurser fra fakultetet, hvis forskningsinteresser spænder fra specialundervisning til undervisning i matematik.
  • Et fælles fokus på tværs af vores program er overvejelsen af lærernes faglige vækst på tværs af en række sammenhænge , med særlig vægt på måder, hvorpå lærere deltager i elevens ræsonnement for at understøtte læring af alle.
  • Vores kollegium er velegnet til at støtte elevernes udforskning af deres interesser gennem kursusarbejde og samarbejdsprojekter på tværs af discipliner; Som elev opfordres du til at forfølge disse muligheder.

Online Master's

Vi tilbyder en online mastergrad for nuværende pædagoger. Programmet forbedrer matematiklærernes faglige viden og færdigheder ved at fokusere på analyse og anvendelse af nutidens forskning inden for matematikuddannelse. Fakultetets medlemmer giver mulighed for at fremme din pædagogiske og faglige viden og færdigheder ved at fokusere på forskningsbaserede bedste praksis.

Face-to-Face Master's (på Campus)

Masterstudiet på campus er designet til at forbedre matematiklærernes faglige viden og færdigheder ved at fokusere på analyse og anvendelse af nutidens forskning inden for matematikuddannelse. Fakultetets medlemmer giver mulighed for at fremme din pædagogiske og faglige viden og færdigheder ved at fokusere på forskningsbaserede bedste praksis. On-campus masteruddannelsen er ikke designet til personer, der søger K-12 lærer certificering. I stedet er de beregnet til dem, der ønsker at forbedre deres viden om undervisning og læring i matematik.

Adgangskrav

For at opfylde minimumskravene til universitets adgang skal ansøgere have:

  • En bachelorgrad med mindst en 3,0 GPA - En optjent bachelorgrad fra en regionalt akkrediteret amerikansk institution eller en tilsvarende grad fra en international institution med et minimum 3,0 (på en 4,0 skala) karakterpoint gennemsnit (GPA) i alle kurser forsøgt mens du er registreret som en overdelings bachelorstuderende, der arbejder for en bachelorgrad.
  • GRE testresultater. Officielle testresultater er påkrævet fra General Test for Graduate Record Examination (GRE). Disse scoringer anses kun officielle, når de sendes direkte til Adgangskontoret fra testbureauet. Undersøgelseseksemplarer betragtes ikke som officielle. Graduate Record Exam (GRE) - FSU Institutionskode: 5219.

MS og Ed.S. Ansøger Mål Tariffer:
Verbal - 146
Kvantitativ - 140

Ph.D. Ansøger Mål Tariffer:
Verbal - 151
Kvantitativ - 145
Skrivning - 3

Uddannelsesprøvetjenesten (ETS) beholder ikke resultater længere end fem år. Hvis dine testresultater er ældre end fem år, skal du muligvis genoptage testen for at få officielle scoringer sendt direkte til FSU fra testbureauet. Hvis du har den rapport, der blev sendt til din hjemmeadresse for ældre resultater, accepterer FSU den pågældende rapport.

  • Sprogfærdighedsprøve (kun internationale studerende) - FSU accepterer scoringer fra TOEFL (minimum 80), IELTS (minimum 6,5) og MELAB (minimum 77).
  • Transkripsjoner - Ansøgere skal indsende et officielt udskrift (i en forseglet kuvert) fra hvert kollegium og / eller universitet, der deltager i Adgangskontoret. Adressen for indsendelse af udskrifter er:

Florida State University
Adgangskontoret
282 Champions Way
Postboks 3062400
Tallahassee, FL 32306-2400

Ansøgningsfrister

  • Efterår: 1. juli
  • Forår: 1. november
  • Sommer: 1. marts

Karrieremuligheder

Curriculum valg i vores kandidat og specialprogrammer er designet til at gøre det muligt for studerende at blive lærerledere, college instruktører, samt læseplan specialister, statslige test specialister og lærebog virksomhed repræsentanter. Doktorale kandidater er parat til at blive universitetsprofessorer, forskere og ledere på området.

Ifølge US Bureau of Labor Statistics forventes jobudsigterne for gymnasielærere at vokse 7 procent i 2020. Jobudsigterne for instruktionsledere / koordinatorer forventes at vokse op til 20 procent i 2020. Det betyder at over 200.000 nye jobs landsdækkende. Den gennemsnitlige nationale årlige lønklasse for disse job klassificeringer er $ 53.230 til $ 58.830 om året. I staten Florida er matematiklærere identificeret som et af de kritiske mangelområder. For universitets- eller kollegeprofessorer forudser Præsidiet en 17% stigning i beskæftigelsen inden 2020; i alt 305.700 job i tidsrummet 2010-2020. Den gennemsnitlige nationalløn er $ 62.050 pr. År.

En karriere inden for matematikuddannelse kan være meget givende, og en typisk sti giver rigelige muligheder for professionel udvikling og vækst. Undervisere gør en forskel i deres elevernes livslang læring, samt kvaliteten og standarderne for de programmer, de underviser.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

One of the nation's elite research universities, Florida State University preserves, expands, and disseminates knowledge in the sciences, technology, arts, humanities, and professions, while embracing ... Læs mere

One of the nation's elite research universities, Florida State University preserves, expands, and disseminates knowledge in the sciences, technology, arts, humanities, and professions, while embracing a philosophy of learning strongly rooted in the traditions of the liberal arts and critical thinking. Minimer