Master i medier og kommunikation

Generelt

Program beskrivelse

Master i medier og kommunikation

oversigt

Dette program er designet til at give de studerende en dybere forståelse af medieindustrien på både teoretisk og praktisk niveau, velegnet til kandidater i medierne, samfundsvidenskab, reklame og PR, har arbejdet i mediebranchen og håber at lære mere om området. Studerende, og studerende, der ønsker at fremme og udvide deres medie teorier og faglige færdigheder. Samtidig forbereder programmet også på studerende, der planlægger at forfølge en ph.d.-grad på medieområdet.

Studerende vil erhverve vigtig teoretisk viden om kommunikation og have mulighed for at lære praktiske færdigheder inden for digital medieproduktion. I forbindelse med uddybningen af globaliseringen er 西交利物浦大学 kandidater med fremragende engelskkundskaber velkommen af virksomheder i ind-og udland.

Film- og tv-skolen har et digitalt medielaboratorium udstyret med Apple iMac-computere, Final Cut Pro X-editeringssoftware, en komplet pakke af Adobe Professional Digital Media Production Software og Sony HD digitalvideoproduktionsudstyr til film, digitale medier og dokumentarfilm.

Kandidater modtager en kandidatgrad fra University of Liverpool, akkrediteret af det kinesiske ministerium for uddannelse.

Gennem Master of Arts i Medier og Kommunikation vil du drage fordel af:

 • Unik træning kombinere medie teori med praksis;
 • Yderligere læringsaktiviteter giver dig mulighed for at arbejde med ledende akademikere og industrieksperter;
 • Få en dybtgående forståelse af det indenlandske og internationale mediemarked.

Viden og færdigheder

Denne store vil hjælpe eleverne:

 • Få en yderst kritisk forståelse af forholdet mellem nøglespørgsmål, begreber og teorier og forholdet mellem teori og praksis på medieområdet
 • Få vigtig viden om samspillet mellem mediesprog og forskellige medieplatforme
 • Undersøg oplysningen af medieanalyse til realisering af arbejdsopgaver
 • Bedre forstå den metode, der er indeholdt i den nuværende mediepraksis
 • Forstå teorien baseret på nuværende kommunikationspraksis, herunder betydningen af global og lokal medieudførelse
 • Udvikle forskningsfærdigheder og færdigheder
 • Få praktiske færdigheder i praktiske kurser og undervisning

Derudover understøtter professorerne nutidens teori, metoder, praktiske principper og etiske principper for medieforskning og udvikler elevernes dybdegående forståelse af arbejdsmæssige principper og praksis i anvendt medier og giver dem mulighed for at erhverve relevante praktiske færdigheder.

Kursus

Kernelære

 • Global mediekultur
 • Moderne medierteori
 • Digital etik
 • Social media management
 • Det moderne kinesiske mediemiljø
 • Kommunikationsforskningsmetode
 • Interaktion og nye teknologier
 • Praktiske korte film produktion færdigheder og udvikling
Valgfag
 • Avanceret PR og reklame
 • Spilvidenskab
Yderligere læringsaktiviteter

Yderligere læringsaktiviteter er en del af færdiggørelse af kandidatuddannelser og lønning af grader. Timerne for de supplerende studieaktiviteter fordeles i gennemsnit i løbet af semesteret, typisk 200 timer pr. Semester. Yderligere studieaktiviteter for deltid masteruddannelser er generelt mellem 100 og 150 timer pr. Semester.

opnå beskæftigelse

Kandidater kan dedikere sig til medievirksomheder i ind-og udland, især inden for public relations, reklame og digitale medier.

Gebyr

Undervisningen

90.000 yuan, fuldtids 18 måneder.

Alumni undervisningsgebyr reduktion

Kandidater fra University of 西交利物浦大学 Xi'an Jiaotong- 西交利物浦大学 og Xi'an Jiaotong University modtager 20% rabat på studieafgifter.

Betalingsmetode

 • Mastergradsstudenter kan betale i trancher pr. Semester, eller de kan betale i et enkeltbeløb ved registrering, og sidstnævnte kan få en 5% studierabat.
 • Ansøgere skal bekræfte betalingsmetoden samtidig med at de accepterer ubetinget optagelse fra vores skole.

Scholarship

西交利物浦大学 tilbyder rigelige stipendier til internationale studerende, og fremragende studerende modtager op til 50% undervisningsrabat. For at ansøge om 西交利物浦大学 Graduate Program Scholarship, vedhæft venligst et stipendium ansøgningsskema til ansøgning materialer og afklare ansøgning fordele og grunde til prisen.

Adgangskrav

Det Forenede Kongerige:

Anden klasse æresbevisning grad eller derover

Kina:

 • Undergraduate første klasse universitet: 75% eller mere
 • Undervisning i 2. klasse: 80% eller mere

Bemærk: Kinesiske ansøgere behøver ikke deltage i den nationale postgraduate eksamen, der er arrangeret af Undervisningsministeriet.

Nordamerika:

GPA score 3,0 (total score 4) eller GPA score på 3,2 for de sidste 2 år af grundkursus er 3,2

Andre områder:

Tongdengxueli

Akademisk baggrund

Undergraduate er i kommunikation, medier, medier engelsk eller lignende majors. Ingen praktisk erhvervserfaring er påkrævet, men med relevant mediearbejde baggrund og erfaring vil hjælpe med ansøgningen.

Engelske krav

Ikke-indfødte engelsktalende og studerende, der ikke er engelsksprogede, skal stille bevis for engelsk færdighed. Denne hoved kræver sprogfærdigheder til at opnå:

 • IELTS: 7.0 og derover (og alle scoringer er ikke mindre end 6,0)
 • TOEFL iBT: 100 (og alle scoringer er ikke mindre end 21)

I særlige tilfælde vil vi overveje dem individuelt på baggrund af ansøgerens særlige forhold. Ansøgere kan blive nødt til at bestå et interview eller en test for at demonstrere deres engelskkundskaber. Ansøgere, der er under IELTS score på 0,5-1,0 (eller tilsvarende i andre sprogtest) kan tilmelde sig i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Ansøgere kan også søge at deltage i Western Union Liverpool English Test for at erstatte den tilsvarende IELTS / TOEFL test. Ifølge testresultatet kan ansøgere indlægges direkte eller formelt accepteret efter vellykket gennemførelse af 4-6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Derudover kan eleverne som led i kravene til yderligere studieaktiviteter på 西交利物浦大学 kræve at afslutte et engelskkursus med en score på "pass" eller "no pass".

Sådan ansøger

Se venligst, hvordan du ansøger om mere information om din ansøgning.

Senest opdateret December 2018

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer