Master i mode design

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Kurset fungerer som et kreativt laboratorium, der leder deltagerne til den progressive erhvervelse af en klar projektudviklingsmetode anvendt til Made in Italy knowhow. At arbejde i mode systemet i Italien betyder at arbejde inden for et bestemt og unikt miljø, der indebærer

kombination af design, stil, fremstilling og samfundsændringer, der skabte historie.

Deltagerne forbedrer deres evne til at udforske modetrends ved at kombinere teoretisk viden og bevidsthed om italiensk design med kreativitet og definere et stærkt og innovativt modersprog i form af ideer, former, tekstiler, farver og produktionsprocesser.

De forbedrer deres kreative talenter ved at praktisere på 4 forskellige tematiske workshops dedikeret til Dametøj, Herretøj, Skræddersyet og Moderne. Disse projekter giver eleverne skræddersyingsmetoder på højt niveau, forsknings- og projektudviklingsværktøjer for at imødekomme fremtidens markedsbehov.

Mål - Master i Fashion Design hilser eleverne med en Honours Degree i Fashion Design og designere i branchen, der føler behovet for at forbedre og / eller opdatere i overensstemmelse med moderne tilgang til forskning og design. For at få adgang til kurset er det vigtigt at kende teknikkerne til Fashion Design: modellering og skræddersyning, teknisk tegning, Photoshop e Illustrator.

Professionelle muligheder - I dag kan en Fashion Designer karriereforløb udvikle sig i mange forskellige sammenhænge. Som specialister i den kreative proces af forskellige former for beklædning kan de samarbejde med grossister, producenter eller individuelle kunder, eller de kan fremme deres egne mærker og designs.

Metodik og struktur - Masterkurset er struktureret i komplementære moduler, der går gennem erhvervelsen af ​​en solid metode til projektudvikling og dens aktuelle anvendelse i 4 tematiske værksteder.

I første omgang beskæftiger de sig med fagdesign for at tilpasse og gennemføre deres grundlæggende færdigheder. De forbereder sig på samlingenes udvikling gennem en forskningsfase. Derefter støtter emner relateret til de karakteristiske disciplinområder eleverne i definitionen af ​​deres faglige identitet: De arbejder på 4 specifikke produktionsområder, der praktiserer med tekstiler og processer i dedikerede laboratorier. Hvert projektarbejde er kureret af en professionel, der er specialiseret i denne kategori.

Gennem studievejen vil eleverne også udvikle ledelsesmæssige færdigheder: Præcision til teamwork, kommunikationsfærdigheder og samarbejde med de forskellige sektorer og producenter af tekstiler og tøj.

Slutprojektet giver mulighed for, at eleverne fuldt ud udtrykker deres kreativitet ved at vise en samling, de producerer til en kommission bestående af professionelle fagfolk.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimer
Milano , Milano , Milano + 2 Mere Mindre