Master i mode design

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Dette kursus afholdes på engelsk

Kurset fungerer som et kreativt laboratorium, der guider deltagerne til den gradvise tilegnelse af en klar projektudviklingsmetode, der anvendes på Made in Italy-know-how. At arbejde i modesystemet i Italien betyder at arbejde i et bestemt og unikt miljø, der indebærer kombinationen af design, stil, fremstilling og samfundsændringer, der skabte historie.

Deltagerne forbedrer deres evner til at udforske modetrends, kombinere teoretisk viden og bevidsthed om italiensk design med kreativitet og definere et stærkt og innovativt modesprog med hensyn til ideer, former, tekstiler, farver og produktionsprocesser.

De forbedrer deres kreative talenter ved at øve på 4 forskellige tematiske workshops dedikeret til dametøj, herretøj, skræddersyet og moderne. Disse projekter giver eleverne skræddersyede metoder, forskning og projektudviklingsværktøjer på højt niveau for at imødekomme fremtidens markedsbehov.

Master in Fashion Design Milano

Mål - Master i Fashion Design hilser eleverne med en Honours Degree i Fashion Design og designere i branchen, der føler behovet for at forbedre og / eller opdatere i overensstemmelse med moderne tilgang til forskning og design. For at få adgang til kurset er det vigtigt at kende teknikkerne til Fashion Design: modellering og skræddersyning, teknisk tegning, Photoshop e Illustrator.

Professionelle muligheder - I dag kan karrierevejen for en modedesigner udvikle sig i mange forskellige sammenhænge. Som specialister i den kreative proces med forskellige slags beklædning kan de samarbejde med grossister, producenter eller individuelle klienter, eller de kan markedsføre deres egne mærker og design.

Metodik og struktur - Kurset er struktureret i komplementære moduler med det formål at anvende designmetodikken til de 4 tematiske workshops. Studerende beskæftiger sig med de forskellige faser i designprocessen, understøttet af projektledere under udviklingen af hvert projekt. Parallelt sigter en række foreløbige kurser og pleje-kurser henholdsvis til at blive tilpasset de samme kulturelle og kreative designværktøjer og at fremme den studerendes personlige og faglige vækst.

Konferencer og besøg i virksomheder og centre af kulturel interesse giver studerende mulighed for at møde branchefolk og anvende forskellige kulturelle påvirkninger på deres projekter.

Resultaterne af det endelige projekt præsenteres ved afslutningen af kurset for en kommission bestående af branchefolk og eksperter.

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Minimer
Milano , Milano , Milano + 2 Mere Mindre