Læs den officielle beskrivelse

De to års masteruddannelse inden for molekylærbioteknologi er designet til at give den kulturelle baggrund for tværfaglige bioteknologier til produktion af varer og tjenesteydelser gennem anvendelse af biologiske systemer; Kurset er specielt designet til at forberede dygtige kandidater med videnskabelig viden og faglige evner inden for bioteknologi anvendt til undersøgelse, forebyggelse og diagnosticering af menneskersygdomme med særlig interesse i udvikling af innovative stoffer.

Kandidatuddannelsen har til formål at give klasser arrangeret tværfagligt, der skal anvendes på forskellige områder inden for molekylærbioteknologi med vægt på forskning, diagnostik og terapi. Træningsaktiviteter arrangeres også som etaper, der skal udføres på forskningsinstitutter eller virksomheder inden for bioteknologi, farmaceutisk, diagnostisk og biomedicinsk sektor. Træningsaktiviteterne kan kombineres med forskningsaktiviteter i udvalgte laboratorier med det formål at generere eksperimentelle data til forberedelse af afhandlingen, der skal drøftes i den afsluttende eksamen. Samarbejdet med forskere fra National Research Council Institutes (fx: Institut for Genetik og Biofysik - IGB; Institut for Protein Biochemistry - IBP) om undervisning og forskningsaktiviteter er en mulighed for de kandidater at erhverve viden på et bredere udvalg af områder relateret til Molekylær Bioteknologi og færdigheder til at operere inden for forskellige fagområder inden for akademisk og industriel forskning på nationalt og internationalt plan.

Professionel profil

Den molekylærbioteknologiske kandidat er en ekspert i de vigtigste bioteknologiske discipliner, der fuldt ud er i stand til som forskerholdsmedlem eller selvstændigt at udføre analyser, forskning og bioteknologiske produktioner inden for følgende sektorer: manipulation af celler, væv, dyremodeller og mikroorganismer; farmakologi og molekylær toksikologi; design og produktion af genterapi vektorer; genetisk og molekylær diagnostik; Design, produktion og kontrol af bioteknologiske stoffer; produktion og kontrol af bioaktive naturlige produkter.

Erhvervede færdigheder og kompetencer

Kandidater i Molekylærbioteknologi har en fremragende baggrund i teoretiske og applikative aspekter af biomolekylær videnskab og bioteknologi relateret til menneskers sundhed, som giver færdigheder til at udføre grundlæggende og / eller anvendt forskning i sundhedssektorer.

Desuden kan de færdigheder og kompetencer erhvervet af kandidater i Molekylærbioteknologi også værdsættes i internationale sammenhænge.

Ansættelses muligheder

Kandidater i Molekylærbioteknologi vil kunne operere på højt ansvarsniveau inden for følgende områder: kemiske, kosmetiske, farmaceutiske og bioteknologiske industrier; Universitetsforskningscentre, Det Nationale Forskningsråd eller andre offentlige og private forskningsinstitutioner; offentlige og private laboratorier hospitaler; regulerende myndigheder.

Desuden giver den faglige profil af Graduate in Molecular Biotechnologies internationale beskæftigelsesmuligheder på de nævnte områder.

Kandidater i Molekylærbioteknologi efter en positiv evaluering af undersøgelsen kan registreres i biologernes faglige register.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra University of Campania "Luigi Vanvitelli" »

Senest opdateret September 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019