Master i offentlig administration

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Navigere skæringspunktet mellem de offentlige, private og nonprofit sektorer. Oversæt teori til praksis og begynde at implementere politik, der understøtter dit fællesskab.


USF MPA-programmet prioriterer praktisk erfaring, som forbereder dig til at imødegå den offentlige interesse gennem indsamling og analyse af beviser, der er afgørende for gennemførelsen af ​​public service-strategier.


En fleksibel klasseplan hjælper arbejdsprofessionelle med at balancere deres travle liv, mens små klassestørrelser fremmer en-til-en opmærksomhed og dybere relationer.

Master of Public Administration (MPA) tilbyder to spor; offentlig administration og en sundhedsvæsenets administrationskoncentration. Det giver mid-karriere og håbende fagfolk mulighed for at opnå avanceret ledelsesuddannelse, der gælder for en bred vifte af organisationer inden for den offentlige sektor, nonprofit og sundhedssektoren.


MPA-programmet er akkrediteret af Netværket af Skoler for Offentlig Politik, Anliggender og Administration (NASPAA).

Om Master of Public Administration Program

Dette er det fjerde år i træk med forbedrede placeringer for USF Master of Public Administration- programmet, da MPA hoppede fra # 115 til # 108 for skoleåret 2019.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Minimer
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Mere Mindre