Læs den officielle beskrivelse

Masters 'program " Olie- og gassektorøkonomi og internationale energipolitiske spørgsmål " blev lanceret i 2007 af MGIMO i fællesskab med et italiensk universitet Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, som er en anerkendt europæisk leder inden for økonomisk og erhvervsuddannelse, og som samarbejder tæt sammen med store verdens energiselskaber.

Den russisk-italienske kandidatuddannelse "Olie- og gassektorøkonomi og internationale energipolitiske spørgsmål" giver en enestående mulighed for russiske og italienske bachelorstuderende til at blive eksperter inden for modellering og prognoser for økonomisk udvikling inden for energisektoren. Succesfulde kandidater vil blive tildelt en "Master of Economics in World Energy" grad fra MGIMO (U) MFA RF og en "Master (Laurea Specialistica) i økonomi og sociologi" grad fra Bocconi University med passende nationale eksamensbeviser.

Masteruddannelsen kan sluttes af personer med bacheloruddannelse eller specialkandidater, der er interesseret i at få en grundig grundlæggende uddannelse inden for økonomi, der er tilbøjelige til og i stand til selvstændig forskning og analytisk arbejde. Uddannelsesperioden under programmet er to år. I løbet af det første år vil de studerende blive uddannet på Bocconi University i Milano, Italien. Det andet år er hos MIEP MGIMO i Moskva.

Hovedkurserne i kandidatuddannelsen er som følger: "Økonomi for europæisk integration", "Statistikker", "Avanceret matematik", "Regulering af finansielle markeder", "Konkurrenceret lov", "Markedsanalyse i energi og kvantitative metoder" "Energiøkonomi og Verdens Energi Industri", "Ledelse i Energiselskaber og Regulering af Energisektoren", "Internationale Investeringsprojekter" mv.

Undervisningssprog er engelsk.

Den videnskabelige leder af programmet er akademiker Nodari A. Simonia, professor, Institut for Internationale Issues in Energy, medlem af det russiske videnskabsakademi.

Eleverne skal være indskrevet i programmet efter at have indsendt deres dossierer (sæt af dokumenter).

Kontakter

Akademisk rådgiver: Professor Olga I. Degtyareva http://mgimo.ru/people/degtyareva/

Programkoordinator: Ivanova Lada, MIEP MGIMO

  • Tlf./fax: 7 (499) 431-66-63
  • E-mail: ladaivanova2015@yandex.ru
Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Okt. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date