Teknologi og det nye digitale økosystem, frem for alt internet og sociale netværk, har ændret den måde, vi informerer os om og køber som forbrugere, samt hvordan vi kommunikerer og forholder os til vores kunder. De vigtigste faktorer, der forklarer denne ændring er:

 • Internettet er et massemedie, tovejs og bruges over hele verden.
 • Internetprotokollen kan understøttes af flere enheder: TV, smartphones, tablets, computere og endda apparater.
 • Internettet giver os mulighed for at måle resultaterne af enhver kampagne eller handling, vi tager.
 • Internettet letter afslutningen af transaktionen inden for samme kommunikationsmiddel.
 • Internettet antager bruddet med de traditionelle distributionsmodeller, da det giver os mulighed for at dispensere fra distributionskæden og etablere en 100% direkte kontakt.
 • Endelig præsenterer tendenser som den virtuelle virkelighed anvendt til brugeren, Big Data eller udviklingen i IoT (Internet of Things) os en stærkt skiftende verden, hvor onmicanalidad og bruddet af barrieren mellem online og offline er mere patent.

Master i online marketing og elektronisk handel er designet til at uddanne marketing fagfolk, der ved, hvordan man indarbejder nye kanaler, medier og sprog i deres kommercielle strategi og forhold til kunden. Til dette vil forskellige teknikker, værktøjer og specifikke kompetencer i det digitale miljø blive behandlet, herunder analyse af resultater, der garanterer afkast af investeringer i disse aktioner. På baggrund af en tilgang nær projektplanlægning vil alle centrale aspekter, der tillader udvikling af succesfulde kommunikations-, forholds- og digitale salgsstrategier, blive dækket.

Den studerende vil have mulighed for i slutningen af skoleperioden i Barcelona at afslutte et ophold på to uger hos Kean University (USA).


Master i online marketing og elektronisk handel - Campus Madrid

Undersøg master of online marketing og elektronisk handel med EAE og blive den professionelle, som alle virksomheder kræver. Lær at indarbejde nye kanaler, medier og sprog til en kommerciel strategi for at få mere ud af det.

106823_5.jpg

Årsager til Master i Online Marketing og elektronisk handel af EAE Business School

 1. Residential Program I New York
  I slutningen af skoleperioden kan du tage et ophold på to uger på University of Kean (USA). Dette boligophold har et tillægsgebyr.


 2. Erfaringsmæssige komponent
  Vi foreslår et yderst praktisk program, hvor du kan drage fordel af et omfattende program af besøg på virksomheder som Google, LinkedIn og Amazon, blandt andre.


 3. Prestige Partners
  Vi er partnere i de vigtigste marketingforeninger i Spanien som den spanske marketingforening (AME) og den spanske sammenslutning af digitale økonomier (ADIGITAL).


 4. Business Networking
  Møder med fagfolk fra store virksomheder og andre studerende, som giver dig mulighed for at udvide dit netværk af kontakter. I 2017 organiserede vi møder med ledere fra virksomheder som Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA eller Grupo Hero blandt mange andre.


 5. International Talent Program
  Hvis du stræber efter en international faglig udvikling, har du maksimal synlighed blandt de multinationale virksomheder, der samarbejder med EAE via Arbejdsarrangementer og interviews med headhunters og internationale udvalgskonsulenter.


 6. EAE Emprende
  Gennem vores business inkubator træner, finansierer og ledsager du iværksætterprojekter. EAE Lab vil give dig de nødvendige ressourcer og miljø, så du kan identificere de konkurrencemæssige fordele og udvikle din forretningsidé.


 7. Rådgivende Råd
  Vores kandidatuddannelse er udviklet i fællesskab med et rådgivende organ bestående af 23 fagfolk fra bl.a. Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa eller Dockers.


 8. Rangere verden
  EAE , i top 35 af de bedste europæiske mastere i kommunikationsområdet (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017). EAE , med den bedste kandidatgrad i Kommunikation i Spanien (ranking "250 Masters, udgave 2017" fra El Mundo)
  106825_2.jpg

Krav og optagelse

dobbelt grad

Deltageren, der gennemfører programmet, opnår titlen Master of Online Marketing og Digital Commerce ved EAE Business School og kvalifikationen af Polytechnic University of Catalonia (Barcelona Campus) eller Rey Juan Carlos University (Madrid Campus).

For at opnå de kvalifikationer, der ydes af universiteterne, er det nødvendigt at overholde de krav, der stilles af de nævnte institutioner.


Adgangsproces

Det grundlæggende formål med vores optagelsesproces er at sikre kandidaternes egnethed gennem faglig sutrayektor og akademisk læseplan. Alle deltagere skal få mest muligt ud af denne læringserfaring gennem en sammenhæng, hvor det er muligt at udvikle et langsigtet forhold til klassekammerater, lærere og alumner.

For at starte optagelsesprocessen er det nødvendigt at udfylde den tilsvarende formular, således at kandidatens profil kan bedømmes af vores fagudvalg. Hvis beslutningen om optagelse udstedt af fagudvalget til master i online markedsføring og elektronisk handel er positiv, kan kandidaten formalisere sin registrering til denne mester.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

karrieremuligheder

Karriere Services Erhverv EAE Business School er ansvarlig for at skabe nye jobmuligheder, der guider og ledsager de studerende med en analyse af deres profil, for at opnå deres karrieremål og justere deres forventninger og interesser til det arbejdsmarked.

Karriereafdelingen arrangerer også arrangementer til fremme af beskæftigelsesegnethed, såsom Online Employment Forum; Bank of Opportunities med mere end 6.000 jobtilbud udgivet årligt; eller det internationale talentprogram, der tager sigte på studerende, der søger international udvikling og synlighed i multinationale virksomheder, med workshops og interviews med headhunters fra forskellige dele af verden. EAE deltager også i beskæftigelsesprogrammerne for mærker med stor fremskrivning som f.eks. L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, blandt andet, som studerende har adgang til.

Nogle af de mest almindelige professionelle udganger efter at have afsluttet Master i Online Marketing og elektronisk handel er:


Professionelle udgange:

 • Digital Project Manager
 • Direktør for Digital Marketing
 • E-handel direktør
 • SEO ansvarlig
 • Ansvarlig for SEM
 • Brand Digital Manager
 • Content Manager
 • Content Curator
 • Digital Communication Manager
 • Community Manage


Nogle data i vores beskæftigelsesrapport 2017:

 • 93% af eleverne finder arbejde inden seks måneder efter programmets afslutning
 • 34% øgede deres løn op til 30% et år efter færdiggørelsen af mesteren
 • 67% af eleverne har opnået en jobmulighed gennem nogle af de tilgængelige ruter gennem EAE Business School
 • 74% accepterer et nyt professionelt tilbud efter eksamen
Program undervist i:
 • Spansk

Se 18 flere kurser fra EAE Business School »

Senest opdateret December 20, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
13,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date