Master i pædagogik og undervisning for bæredygtighed

Generelt

Program beskrivelse

Det toårige kandidatuddannelsesprogram i pædagogik og undervisning for bæredygtighed er et tværfagligt program med fokus på pædagogiske tilgange til at fremme bæredygtighed gennem uddannelse. Programmet er opdelt i orienteringsstudier, metodologiske studier, fagstudier og andre studier. Programmets læseplan har et globalt fokus, og det giver en bred mulighed for at lære om bæredygtighed ud fra økologiske, kulturelle eller sociale aspekter med et pædagogisk synspunkt. De overvejede temaer er relateret til undervisning og læring i forskellige fag og uddannelsessammenhænge.

Programmet tackler globale og aktuelle spørgsmål om bæredygtighed og vil blive betragtet ud fra synspunktet om undervisning og pædagogik, der udgør kernen i finsk uddannelsesekspertise, der er anerkendt over hele verden. Programmet giver akademiske værktøjer til at udvikle studerendes teoretiske og empiriske forståelse af bæredygtighed og anerkende det i undervisningen. I løbet af deres studier lærer de studerende, hvordan de anvender deres viden og færdigheder i planlægning, implementering og vurdering af forskellige læringsaktiviteter i folkeskolen.

Sponsored by Google Chromebooks

Nøgleinformation

 • Grad af grad: Kandidatgrad
 • Programvarighed: 2 år / 120 ECTS-point
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Ansøgningsperiode: 1.12.2020 - 20.1.2021
 • Programstart: September 2021
 • Undervisningsgebyr: EU / EØS-statsborgere intet studieafgift; ikke-EU / EØS-statsborgere 8.000 € / akademisk år
 • Undervisningsundtagelser er tilgængelige for alle
 • Studiecampus: Joensuu

Hvorfor studere hos os?

 • I dette program lærer du om bæredygtighed ud fra økologiske, kulturelle eller sociale aspekter med et pædagogisk synspunkt.
 • Finsk uddannelsesekspertise er anerkendt over hele verden. Tilføjet med et globalt fokus er resultatet en perfekt kombination for alle interesserede til at udvikle deres ekspertise inden for fremme af bæredygtighed i grundskoler og gymnasier.

Adgangskrav

Berettigelse

En anerkendt gældende bachelorgrad (eller højere) inklusive studier i uddannelse er påkrævet for at være berettiget.

Programmet accepterer et midlertidigt eksamensbevis. Det midlertidige eksamensbevis udstedes som erstatning for det faktiske eksamensbevis, hvis det sidstnævnte ikke kan gives til studerende straks efter at studierne er afsluttet af tekniske eller administrative årsager. Det midlertidige gradcertifikat skal indeholde de samme oplysninger som det aktuelle gradcertifikat. Programmet accepterer kun et midlertidigt certifikat, hvis alle de studier, der er inkluderet i graden, er gennemført med succes.

Programmet accepterer betinget ansøgninger fra personer, der ikke er uddannet, når ansøgningsperioden for programmet slutter. Betinget accepterede ansøgere skal angive deres forventede kandidatdato i deres ansøgning og indsende en officielt bekræftet kopi af deres sidste udskrift af optegnelser inden udgangen af ansøgningsperioden. De betingede ansøgere skal indsende deres endelige eksamensbevis og den endelige udskrift af optegnelser til programkoordinatoren inden den 6. august 2021.

Engelsk færdighed

Minimumskrav til sprogkundskaber verificeret gennem officielle sprogprøver er som følger:

 • IELTS Academic: samlet score på 6,5 med 5,5 i skriveafsnittet
 • TOEFL iBT: samlet score på 92 med 22 i skriveafsnittet
 • TOEFL rPDT: 20 i læseafsnittet, 20 i lytteafsnittet og 22 i skriveafsnittet
 • PTE Academic: samlet score på 62, med 54 i skriveafsnittet
 • C1 Advanced (tidligere CAE): samlet score på 180 med 162 i skriveafsnittet
 • C2-færdighed (tidligere CPE): samlet score på 180 med 162 i skriveafsnittet
 • National Certificate of Language Proficiency (YKI): niveau 5 i sektionerne læseforståelse, skrivning og tale

Sprogprøvebeviser er gyldige i to år fra udstedelsesdagen, og de skal være gyldige i ansøgningsperioden.

En sprogprøve kræves ikke af ansøgere, der har gennemført:

 • Gymnasial uddannelse på engelsk i Australien, Canada, Irland, New Zealand, Det Forenede Kongerige, USA eller i et nordisk land.
 • En universitetsgrad i engelsk i Australien, Canada, Irland, New Zealand, Det Forenede Kongerige, De Forenede Stater, Schweiz eller et EU / EØS-land.
 • En universitetsgrad i Finland med engelsk som hovedfag.

Ansøgningsproces

Ansøgningsperiode
 • Ansøgningsperiode: 1. december 2020 - 20. januar 2021, kl. 15.00 (GMT + 2).
Ansøgningsprocedure
 • Ansøgninger indsendes via den nationale Studyinfo-portal (studyinfo.fi) inden den 20. januar 2021. Når onlineansøgningen er udfyldt, skal de krævede vedhæftede filer uploades elektronisk til ansøgningen inden den 27. januar 2021 kl. 15.00 (GMT + 2).
Nødvendige dokumenter

Ansøgere skal indsende følgende dokumenter:

 • Grad (er) certifikat. Gradcertifikatet skal indeholde navnet på den institution, der tildeler graden, datoen for udstedelsen, navnet på graden og navnet på graden indehaveren.
 • Udskrift af akademiske optegnelser. Udskriften skal omfatte fulde titler og afslutningsperiode for de enheder, som den studerende har gennemført for graden (eller i det mindste den samlede studietid ved institutionen), karakterer og kreditpoints opnået sammen med oplysninger om karakterskalaen anvendt på institution på tidspunktet for undersøgelsen. Udskriften skal dække hele studiets længde.
 • Certifikat for engelsk færdigheder. Se sprogkrav for detaljerede oplysninger om indsendelse af sprogtestrapporter.
 • Kopi af pasens identifikationsside.
 • Motivations brev. Brevet skal skildre ansøgerens uddannelsesmæssige mål og studiemål for University of Eastern Finland og forklare deres personlige motiver til at vælge netop dette program.

Bemærk, at landespecifikke krav kun gælder for optagede ansøgere. I ansøgningsperioden kræves kun scannede kopier af originaldokumenter.

Hvis uddannelsesdokumenter udstedes på et andet sprog end engelsk, finsk eller svensk, kræves det officielle oversættelser af dem til et af disse sprog. Også officielt bekræftede kopier af de originale dokumenter skal indsendes. Alle uddannelsesdokumenter skal være officielt certificeret eller legaliseret.

Ufuldstændige ansøgninger behandles ikke.

Beslutning om optagelse

Resultaterne af udvælgelsen vil blive annonceret for ansøgerne inden 26. marts 2021. Alle ansøgere vil blive informeret om deres accept / afvisning via e-mail. De succesrige kandidater skal acceptere deres studieplads inden 3. maj 2021, kl. 15.00 (GMT + 2). Studerende starter deres studier i september 2021.

Valg af studerende

Programmet accepterer 15 studerende.

Ansøgere placeres i en rækkefølge baseret på deres tidligere akademiske præstationer, deres motivationsbrev og deres egnethed til programmet baseret på deres tidligere studier. For at være berettiget til programmet skal alle vurderede emner opfylde kriterierne for akademisk ekspertise.

Undervisningsgebyrer og fritagelser

Programmet tilbydes gratis for borgere fra EU / EØS-lande og Schweiz. Der er et årligt studieafgift på 8000 euro for andre studerende.

I 2021 modtager alle nye studerende et stipendium, der dækker 70% af studieafgiften.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Læs mere

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Minimer
Joensuu , Kuopio + 1 Mere Mindre