Kursus beskrivelse

Den internationale Master of Science i produktionen Engineering og Management program forbereder potentielle ledere og ledere til arbejde i små og mellemstore virksomheder (SMV) af fremstillingssektorer. Den fælles pensum arrangeret af Universitetet for Anvendt Videnskab - Hochschule-OstWestfalen-Lippe (Tyskland) og University of Trieste tilbyder incitamentet til at studere i seks måneder i et andet universitet med mulighed for at få personlig erfaring i et internationalt miljø. Undervisningen foregår på engelsk.

Programmet tilbyder avanceret træning inden for industri og management engineering og understreger emnerne "lean manufacturing" og implementeringen af ​​"industry 4.0" paradigmet. En del af lærerpersonalet kommer direkte fra industriel produktion og forskning. Beskæftigelsen er umiddelbart efter eksamen.

Kursmål

Programmet for det internationale kursus i produktionsteknologi og ledelse lægger større vægt på at opfylde behovene hos dem, der vil holde ledende stillinger i mellemstore virksomheder i regionen OstWestfalen-Lippe og Friuli-Venezia Giulia og i Norditalien. Gradkurset giver avanceret instruktion inden for produktionsteknologi og ledelse, der udvider den viden og ekspertise, der allerede er erhvervet i første grad. Det specifikke mål for kandidatuddannelsen er at forberede højtstående faglige tal, der kan kombinere viden om grundlæggende principper og den respektive metodologiske evne med den forståelse og de færdigheder, der er nødvendige for at løse komplekse problemer, især hvad angår design og udvikling af innovative systemer, processer, og produkter. Studerende forventes at udvikle færdigheder i interkulturel kommunikation på engelsk.

En kandidat i Production Engineering og Management forstår teknologier og kan model komplekse systemer. Karakteristiske træk er en projektdrevet tilgang, et stærkt engagement i innovation og en præference for kvalitative og kvantitative analytiske og supportværktøjer. Produktionsteknologi- og ledelseseksameneren er i stand til at løse meget komplekse og heterogene metoder og procedurer, hvor det menneskelige element og de organisatoriske og økonomiske problemer interagerer tæt sammen med de teknologiske problemer.

Studieprogrammer

Læreplanen indeholder alle uddannelsesaktiviteter (klasser, workshops, etc.), der skal tages for at opnå en grad.

Hvert uddannelsesforløb består af en række eksaminer, hvoraf nogle er obligatoriske og afgøres af de faglige bestyrelser, mens andre kan vælges af de studerende. Summen af ​​alle nødvendige og valgfrie eksamener udgør studentens pensum, indtil de nødvendige akademiske kreditter er optjent til graden. Under forberedelsen af ​​deres læseplan skal de studerende vælge et antal valgfrie eksamener fra en præ-kompileret liste, mens de frit kan vælge de resterende eksamener.

Hvert år skal eleverne angive valgfrie og / eller frit valgeksaminer ved at indsende deres læseplan: Fristen for indsendelse er angivet på årsbasis som angivet på de sider, der er afsat til universitetsprocedurer og deadlines.

Forudsætningen for indsendelse er betaling af den første rate af studieafgiften for det relevante akademiske år. Frie valg fag skal ikke indeholde emner, der kræves i årene efter registreringsåret.

Studieprogrammet omfatter alle uddannelsesaktiviteter (klasser, workshops, etc.), der skal tages for at opnå en uddannelse.

Hvert uddannelsesforløb består af en række eksaminer, hvoraf nogle er obligatoriske og afgøres af de faglige bestyrelser, mens andre kan vælges af de studerende. Summen af ​​alle nødvendige og valgfrie eksamener udgør studentens læseplan. Ved udarbejdelsen af ​​deres læseplan udvælger de studerende en række valgfrie eksamener fra en præ-kompileret liste, mens de resterende eksamener kan vælges frit. Graden er afsluttet, når alle de nødvendige akademiske kreditter er blevet optjent.

For hvert akademisk år angiver de studerende valgfrie og / eller frit valgeksaminer ved at indsende deres studieprogram. Fristen for indsendelse angives hvert år som angivet i siderne om universitetets procedurer og frister.

Forud for indsendelse skal betaling af den første rate af studieafgiften for det respektive akademiske år ske. Frie valgfag må ikke indeholde emner, der kræves i årene efter registreringsåret.

Adgangskrav

Til optagelse i Double Degree Programmet accepterer partneruniversiteterne at fastsætte et minimumspoint, der opnås i grundkurset (180 ECTS) og / eller andre tilmeldingsbetingelser for at sikre, at kun kvalificerede studerende bliver optaget.

Alle kandidater til kandidatuddannelsen skal tage en adgangstest i overensstemmelse med forskrifter fastsat af Institut for Teknologi og Arkitektur. For at afprøve skal kandidaterne have en bachelorgrad i L-8 (IT Engineering), L-9 (Industrial Engineering) eller L-7 (Civil- og miljøteknik) klasser, pr. Ex DM 270/04. For kandidater med andre eller udenlandske grader, vil adgangskrav og eventuelle yderligere kreditter, der kræves for optagelse til prøven, blive besluttet af en særlig gradskursuskommission (som fastsat i afdelingens undervisningsforskrifter).

Derudover har de to partneruniversiteter accepteret, at eleverne skal have et engelskniveau på mindst B2 (CEFR) eller have erhvervet mindst 6 yderligere CFU i engelsksprogede kurser

Kandidater vil deltage i et interview for at kontrollere dokumentationen og oprette en adgangsliste for i alt 20 steder, hvoraf 8 er forbeholdt kandidater uden for EU.

Hele proceduren styres af et specielt opkald.

Ansættelses muligheder

Produktionsingeniør- og ledelsesstudiet er udviklet på baggrund af den såkaldte engineer-managerprofil, der for nylig er opstået, og findes nu ofte i industrisektoren og omsætter denne figur til et sammenhængende universitetsprogram, der også findes i forskellige Europæiske universiteter. Kurset forbereder eleverne til at optage ledende stillinger i produktionen af ​​mellemstore lokale og internationale virksomheder. Fokus er primært på funktionsområder, der beskæftiger sig med teknologi applikations- og styringsteknikker som design, udvikling, produktionskontrol, salgsteknik, logistik, kvalitetskontrol mv.

ekspertise:

Manufacturing and Services virksomheder:

  • Projekt-, proces- og produktanalyse
  • Støtte til forvaltning af produktionsstrømme;
  • Støtte til teknologioverførsel og innovation.
  • Støtte til forvaltning af informations- og logistikstrømme.

Muligheder:

  • Typiske SMV-producenter inden for metal- og maskinteknik, plast og træ og møbelsektorer;
  • Servicevirksomheder: multifunktioner, sundhedsvæsener, offentlige organer mv.
  • Freelance og selvstændig beskæftigelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra University of Trieste »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Video UNITS 2016 - English version