Master i projektledelse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Projekter er allestedsnærværende i dag og formaliserer den måde, hvorpå virksomheder organiserer og gennemfører de konstante forbedringer, der kræves for at kunne fungere på konkurrencedygtige markeder og normalt indebærer høj risiko og usikkerhed. Den historiske arv af projektledelse er tydelig overalt i verden. Alt, der blev bygget, begyndte med de egyptiske pyramider gennem middelalderlige katedraler til skyskrabere og andre fremtrædende eksempler på moderne infrastruktur, var på et tidspunkt et projekt.

Uanset dit nuværende niveau af projektledelse viden eller erfaring, vil du have mulighed for at få mere tillid til bedre at planlægge komplekse projekter, lede og inspirere dit team, håndtere vanskelige interessenter og klare de mest ubehagelige eller uventede risici. Du vil også have mulighed for at udvikle praktiske færdigheder i forbindelse med design, planlægning og gennemførelse af projekter, udover konfliktløsning og effektiv multifunktionel projektintegration.

Projektledelsen MSc er udviklet både for nyuddannede og dem, der søger en ændring i deres karrierevej. Programmet er derfor ikke begrænset til studerende med forretningsrelateret baggrund.

Højdepunkter

  • Du vil blive forventet at deltage i et projekt i lokalsamfundet for at forbedre dine teamkompetencer og dit CV.
  • Business School er vært for en række besøgende højttalere hvert år, plus en række erfarne praktikere vil præsentere state-of-the-art projektledelsesideer.

Hvordan du studerer

Den omfattende og intellektuelt udfordrende læseplan er informeret af professionel bedste praksis og er designet til at imødekomme forventningerne til moderne globale organisationer. Læreplanen dækker en række projekt- og programledelseskendskab fra effektive metoder til projektinitiering, planlægning og udførelse til tætning. Det overordnede mål er at optimere balance mellem erhvervelsen af ​​både hårde og bløde færdigheder.

Denne balance afspejles i programstrukturen, der spænder fra teamledelse og beslutningsanalyse til metoder til planlægning, gennemførelse, overvågning og kontrol af projekter under usikkerhed og risici.

Programmet består af syv kernemoduler og en mulighed og afsluttes med en afhandling. Afhandlingen er designet til at fremme innovation og forskellige Pathways til det endelige vurderede produkt. I denne henseende er afhandlingen et udvidet projekt, der kan rumme en række uafhængige arbejder.

Kernemoduler

  • Beslutningsanalyse for ledere
  • Levering af projekter, programmer og porteføljer
  • Finans og regnskab
  • Projekt- og kontraktrisikostyring
  • Projektplanlægning og ledelse
  • Forskningsmetoder og design
  • Hold og lederskab

Valgfrie moduler vil køre så langt som mindste studentnumre er opfyldt. Tidsplaner kan begrænse tilgængeligheden af ​​moduler til nogle studerende. Da mulighederne afspejler medarbejdernes forskningsinteresser, kan de ændre sig over tid på grund af medarbejdernes tilgængelighed.

Hvordan man vurderes

Projektledelsen MSc er designet til at hjælpe dig med at udvikle en unik blanding af hårde og bløde projektledelsesevner, understreger den centrale rolle kommunikationen og forhandlingerne spiller - ikke kun at vokse professionelt som leder, men også personligt som leder og influencer.

En række forskellige vurderingsmetoder udnyttes i løbet af dette kursus, herunder rapporter, prøver, mundtlige præsentationer, porteføljer og praktiske projekter. Disse vurderinger er designet til at udvikle de færdigheder, der vil være nyttige til din karriere.

Der er fokus på aktionslæring samt den umiddelbare praktiske anvendelse af enhver lært færdighed eller teknik, som hjælper eleverne til kritisk at vurdere forskellige løsninger på et virkelighedsproblem og træffe en robust ledelsesbeslutning.

Vurdering Feedback

University of Lincoln politik for vurdering af feedback tager sigte på at sikre, at akademikere straks returnerer kursusundersøgelser - normalt inden for 15 arbejdsdage efter indleveringsdatoen.

Adgangskrav

Honours degree eller tilsvarende.

Internationale studerende vil kræve det engelske sprog på IELTS 6.0 med ikke mindre end 5,5 i hvert element eller tilsvarende.

University of Lincoln tilbyder internationale studerende (ikke-EU / UK), der ikke opfylder de direkte adgangskrav til en postgraduate grad kursus mulighed for at gennemføre en grad forberedelse program på universitetets internationale studiecenter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimer