Master i psykologi

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Adler kandidatgrad i psykologi * forbereder de studerende til registrering som psykologisk associeret med Ontario College of Psychologer inden for kliniske områder og rådgivningspraksis. MPsy-graden giver de studerende den viden, færdigheder og holdninger, der er nødvendige for at forberede dem til at tilbyde psykologtjenester i en række forskellige diagnostiske, terapeutiske og vurderingsindstillinger.

Unik for Adler Master of Psychology-graden, ansøgere, hvis bacheloruddannelse ikke er en fire-årig ære i psykologi, kan bruge vores Transitional Equivalency Program til at kvalificere sig til fuld adgang til MPsy-studiet.

Planlægningsfleksibilitet er en nøgledifferentiering af kandidaten i psykologi, der tilbydes af Adler . I modsætning til andre kandidatskoler tilbydes vores kurser i weekenden (heldag lørdag)

120770_psychology_grads.jpg

Internationale studerende

Programmet Master of Psychology (M.Psy.) Er designet til studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-niveau, eller for dem, der allerede er i området, der ønsker at udvide deres videnbase og færdigheder. Internationale studerende ansøgere skal have ækvivalent med en canadisk Baccalaureate grad. Hvis du har ækvivalent med en tre-årig bachelorgrad eller en grad inden for et andet felt end Psykologi, kan du ansøge om foreløbig accept til Transitional Equivalency Programmet.

Uddannelse i psykologi på Adler har været en tilstedeværelse i Canada siden 1978. Vi byder velkommen til et udvalgt antal kvalificerede studerende til at deltage i et samfund af studerende og fakultet, der er dedikeret til intellektuel udvikling og vækst. Du finder dig selv omgivet af en familiær atmosfære af læring, hvor intellektuel stimulering, opmuntring til kreativitet, uafhængig tænkning og forskellige meninger er velkomne. Adler samfundet værdsætter en bred vifte af oplevelser, kulturer og perspektiver.

En canadisk grad er højt værdsat og anerkendt af multinationale arbejdsgivere, internationale statslige og ikke-statslige institutioner. Studerende, der studerer fra Adler Graduate Professional School, kan forfølge karrierer inden for offentlig politik, uddannelse, privat praksis, klinikker og mange andre områder inden for psykologi. Vores mål er at opmuntre dig i intellektuel vækst og lidenskab, forstå forskellene i menneskelig natur og eksistens, engagere dig i dybere samfundsspørgsmål og lære, hvordan du kan påvirke verden omkring dig.

Vi er beliggende i hjertet af Canadas største multikulturelle by Toronto med tæt på biblioteker, foredrag, museer, butikker, restauranter og mange gode kulturelle og andre institutioner. Jeg håber, at du finder Adler så spændende og berigende, som mange af vores tidligere studerende har. Dette er et sted, der aktivt forfølger en mangfoldighed af ideer, visioner og oplevelser, der kan værdsættes som potentialer og muligheder i fremtiden. For at citere Alfred Adler : ”Sindets videnskab kan kun have til sit rette mål forståelse af menneskets natur ved ethvert menneske og gennem dens anvendelse bringe fred til enhver menneskelig sjæl”.

Kort over MPsy

120765_psychology_map.jpg

Alle ansøgere er forpligtet til at gennemføre GP-100 Thriving i Graduate School uden beregning.

Accept på kandidatskolen, især for studerende, der har været væk fra post-gymnasiet i en årrække, giver unikke udfordringer. Fra at genoprette kerne akademiske færdigheder og navigere online tidsskriftsdatabaser til at skrive forskningsartikler på kandidatniveau, der forbinder psykologisk teori, forskning og anvendelse, kan det at virke afskrækkende at vende tilbage til kandidatskolen. Det er heller ikke let at vedtage standpunkt og praksis for en virkelig reflekterende voksenelærer (og i sidste ende praktiserende læger) såvel som at afbalancere de igangværende mylder af hverdagslivets krav. Trives i Graduate School har til hensigt at introducere nye studerende til en række strategier, færdigheder og ressourcer, der vil lette deres overgang til og succes i kandidatstudier hos Adler og videre.

120768_psychology_students.jpeg

GP-100 er et ikke-kreditkursus, der kræves for alle ansøgere, der søger optagelse i Adler kandidatuddannelse eller postgraduate-certifikatprogram, og valgfrit for enhver studerende, der er registreret i et ikke-grad / ikke-postgraduate-program.

* Dette program tilbydes under skriftlig tilladelse fra Ontario minister for avanceret uddannelse og kvalifikationsudvikling for perioden fra 8. august 2017 til 7. august 2022. Potentielle studerende er ansvarlige for at tilfredsstille sig selv om, at programmet og graden vil være passende til deres behov (f.eks. acceptabelt for potentielle arbejdsgivere, professionelle licensorganer eller andre uddannelsesinstitutioner).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Built on Adlerian values of mutual respect and collaboration, ADLER continues a 40-year tradition of Adlerian education and training in Ontario.

Built on Adlerian values of mutual respect and collaboration, ADLER continues a 40-year tradition of Adlerian education and training in Ontario. Minimer