Master I Reklame

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master I Reklame

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Ti fantastiske måneder. Ti topniveau bureauer i foredrag teater, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.

Hvorfor?

Monolitten er smuldrende. Reklame ser ud til nye måder at nå ud til folk, der er mere opmærksomme og streetwise end tidligere. Engang var der masser af penge og et par medier. I dag er det nøjagtigt det modsatte, og fra den solide blokke af regler og metoder fra fortiden skal vi nu hurtigt gå videre til en annonce, som kan strømme som en væske ind i alle de rum, der stilles til rådighed af teknologien.

Professionelle muligheder

Vi ønsker ikke at hæve bøder af teoretiske stier, der er bygget andetsteds af andre, men aktive, effektive og ansvarlige annoncører, der er klar til at tage på byrden af ​​ethvert trin i at udvikle en idé, fra briefing til offentliggørelse og feedbackindsamling. I slutningen af ​​kurset vil eleverne kunne finde arbejde i større italienske og internationale koncerner, servicevirksomheder, konsulentbureauer og også ngo'er og forskningsinstitutter, samt acceptere udfordringen og etablere deres egen virksomhed.

Hvem skal deltage

Dette kursus er beregnet til studerende med en 1.-årig grad og / eller faglig erfaring inden for billeddesign, reklame, kommunikation og markedsføring og generelt for alle, der mener, at kommunikation er et rentable karrieremuligheder og et stærkt hjælpemiddel til individuel vækst . Deltagerne omfatter såvel som tekstforfattere, kunstdirektører og kontoadministratorer af fremtidens agenturer, men også aspirerende virksomhedskommunikationsledere.

Curriculum

Hvis du vil komme til toppen, lær dig fra dem der allerede er der. Vores studerende har en chance for at erhverve en fuldt afrundet vision om nye tilgange til brandbyggeri, der arbejder side om side med de fagfolk, der fører vejen i dagens marked. Kurset analyserer kommunikationsteknikker, som understøtter varemærket, herunder nogle, der er mindre hyppige - men afgørende - som krisestyring og forsvarsmetoder mod falsk branding. I slutningen af ​​kurset vil eleverne have en klar forståelse for den nyeste reklame.

Emner

 • Briefing
 • Produktegenskabsanalyse.
 • Stimulerende ideer teknikker.
 • Copy-skrivning.
 • Kunst retning.
 • Layout og storyboard.
 • Præsentation.
 • Ideel levedygtighed (kampagnens evne).
 • Produktion.

Påtegninger

For kvaliteten og effektiviteten af ​​den didaktiske model er dette Masters kursus blevet godkendt af:

Design forelæsere

At lære direkte fra praktikere er den bedste måde at hente de mest avancerede visioner og metoder ved kilden. I modsætning til konventionelle mestere bringer Raffles Milano Masters direkte viden ind i foredragsteatret, hvor ti markedsførende agenturer besætter lektor i løbet af de ti måneder.


Projekt
M

Projekt
DLVBBDO
Reklamebureau
dlvbbdo.com
Projekt
Ogilvy

Deltagere i metode

Der er nogle former for praktisk og teoretisk viden og evner, der ikke kan læres natten over, men har brug for skræddersyet vejledning. Du ved aldrig, hvornår du har brug for dem, men en ting er sikker: du vil.

Metode
Giovanni Pelloso
Historiker og kritiker
giovannipelloso.Linkedin

Virksomheder

I næsten tredive års arbejde har Raffles-koncernen opbygget et betydeligt netværk af partnere, der deltager i vores treårige og masteruddannelser. Disse firmaers omdømme og kvaliteten af ​​de relationer, de har udviklet med dem, er en garanti for et bestemt frugtbart møde mellem uddannelse og erhvervsliv.

Adidas, Aigner, Bstrong>master@raffles-milano.itstrong>master@raffles-milano.itRaffles Milano sine studerende til at møde en af ​​de største personligheder, der går i design, stil og designkultur. Høring af historier og ideer, der påvirker markedet og styrer vores tankegang - lige fra hestens mund - er en fantastisk mulighed, der tilføjer stof til vores akademiske programmer. Her er dagsordenen for møder for det kommende år.strong>master@raffles-milano.itg>strong>master@raffles-milano.iter kan tilmelde sig på hver af vores kandidats kurser, er 20.strong>master@raffles-milano.iter. Det første valg er en screening baseret på den dokumentation, der er modtaget fra den studerende. Hvis ansøgningen opfylder kravene, arrangeres der et individuelt interview med kursuslederen.strong>master@raffles-milano.iter højde for alle de elementer, der bidrager til individets profil i betragtning: portefølje, tidligere studier, erhvervserfaring, ekstracurricular aktiviteter og præsentationsbreve.strong>master@raffles-milano.itstrong>master@raffles-milano.itrisk og / eller professionel portefølje,strong>master@raffles-milano.itover tidligere undersøgelserstrong>master@raffles-milano.ithops deltog,strong>master@raffles-milano.it/li>strong>master@raffles-milano.itke eller andre EU-studerende,strong>master@raffles-milano.ituro ansøgningsgebyr.strong>master@raffles-milano.itlle ansøgere sende dokumentationen for adgang til strong>master@raffles-milano.itles-milano.it">strong>master@raffles-milano.it

For yderligere information, bedes du udfylde formularen "Info forespørgsel".

Gebyrer

 • Studerende fra EU og EFTA:
  15.000 euro (i alt inklusive skatter).
  Tilmeldingsgebyr: 3.000 euro
  Undervisningsgebyr: 12.000 euro
 • Studerende uden for EU:
  19.000 euro (i alt inklusive skatter).
  Tilmeldingsgebyr: 3.000 euro
  Undervisningsgebyr: 16.000 euro
 • Tilmeldingsgebyr:
  Kandidater, der ønsker at søge optagelse på vores kandidatuddannelse, skal betale et ansøgningsgebyr på 100 euro.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Italiensk


Sidst opdateret January 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Nov. 2018
Duration
Varighed
10 måneder
Fuldtid
Price
Pris
15,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Milan
Startdato: Nov. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Nov. 2018
Italien - Milan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Studerende fra EU og EFTA (samlet inklusive skatter); 19000 euro Studerende uden for EU (samlet inklusive skatter).