Master i ressourceøkonomi og bæredygtig udvikling

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Find ud af de foranstaltninger, der er udtænkt af University of Bologna at begynde næste studieår på den bedst mulige måde.

Akademisk år 2020/21 - I det første semester kører fjernundervisningsaktiviteter parallelt med undervisningsaktiviteter i klasseværelset

I løbet af de første seks måneder af 2020/21 vil University of Bologna tilbyde blandede undervisningsaktiviteter, der afholdes i klasseværelserne, men også eksternt tilgængelige. I løbet af de sidste måneder har universitetet arbejdet for at sikre, at alle klasseaktiviteter kan genoptages for det størst mulige antal studerende, mens de overholder sikkerhedsbestemmelser og protokoller.

Universitetet fokuserer på to aspekter: på den ene side arbejder det på, hvordan man tilpasser klasseværelserne ved hjælp af ny teknologisk infrastruktur; på den anden side implementerer det de transformationer, der er nødvendige for at hjælpe lærere i processen med konstant forbedring af undervisningsmetoder.

Internationale studerende: hvordan man forbereder sig til tilmelding -> tjek her alle de oplysninger, du har brug for.

Kandidatuddannelsen i ressourceøkonomi og bæredygtig udvikling tilbyder en solid forberedelse inden for miljøøkonomi, en kritisk forståelse af økonomien i bæredygtig udvikling og af de komplekse interaktioner mellem økonomiske beslutninger, markedskræfter, regeringspolitikker og miljøet.

5 grunde til at tilmelde dig studiet

  1. Solid forberedelse i teori og praksis inden for miljøøkonomi
  2. Multidisciplinær studieprogram og tværfaglig tilgang
  3. Et netværk af højt kvalificerede internationale professorer
  4. Internationalt miljø med forskellig akademisk baggrund
  5. En kritisk forståelse af de spørgsmål, der er involveret i mål om bæredygtig udvikling (UN-SDG)

Adgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelse. Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du ansøger, studieafgift og frister på href = "https://corsi.unibo.it/2 Bike/ResourceEconomicsSustainableDevelopment/ how-to- enrol

Studerende tilskud og tilskud

Universitetsstuderende kan få økonomisk støtte under deres studier fra Emilia Romagna-regionen, University of Bologna og andre eksterne organer.

href = "https://www.unibo.it/en/services-and-opportunities/study-grants-and-subsidies

Fritagelse for studieafgifter

Tjek vores hjemmeside for at vide, hvilke er de nødvendige dokumenter til at ansøge om fuldstændige undtagelser og særlige tilskud.

href = "https://www.unibo.it/TuitionFees

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly ... Læs mere

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich program catalog, cutting-edge research, and a constant and increasingly broad international perspective. Minimer
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Mere Mindre