Master i retsmedicinsk neuropsykologi

Generelt

Program beskrivelse

Spillesteder: Valencia

Åbningstider: Valencia V og S

Kvalifikation: Master i retsmedicinsk neuropsykologi udstedt af ISEP

cirka

Kandidatgraden i retsmedicinsk neuropsykologi anvender viden fra neuropsykologi til juridiske spørgsmål, så kliniske neuropsykologer kan tilbyde deres vidnesbyrd i forsøg med mennesker med erhvervet hjerneskade og levere neurokognitive data gennem ekspertrapporter og konklusioner. om forhold mellem hjerneopførsel i sager, der involverer civil retssager.

Denne master tilbyder teoretisk-praktiske værktøjer, så den studerende kan analysere og studere dokumentation af retsmedicinske sager, udarbejde ekspertrapporten for klienten og give grundlaget for hans forsvar ved retten gennem ansigt-til-ansigt-simuleringer med andre eksperter og andre rollespilværktøjer og undersøgelse af reelle neuropsykologiske færdigheder.

Kandidatuddannelse i retsmedicinsk neuropsykologi

 • Modul 1: Neuroanatomi, psykofarmakologi og neuroimaging teknikker.
 • Modul 2: Hovedetiologier, der forårsager hjerneskade.
 • Modul 3: Hovedsyndromer i neuropsykologi.
 • Modul 4: Neurocriminology. Retsmedicinsk psykobiologi.
 • Modul 5: Rettsmedicinsk og juridisk medicin.
 • Modul 6: Introduktion til retspsykologi og dens metodologi.
 • Modul 7: Organisering af retsvæsenets administration. Den retslige proces.
 • Modul 8: Den retsmedicinske rapport i processer relateret til kriminel ustabilitet.
 • Modul 9: Lægemiddelafhængighed og dets forhold til neuropsykiatriske processer: retsmedicinske implikationer.
 • Modul 10: Rettsmedicinsk neuropsykologi på arbejdspladsen.
 • Modul 11: Klassificering af handicap.
 • Modul 12: Evaluering af simuleringen.
 • Modul 13: Udarbejdelse af den neuropsykologiske ekspertrapport. Analyse af retsmedicinske tilfælde I.
 • Modul 14: Analyse af sager i retsmedicinsk neuropsykologi II.
 • Modul 15: ISEP Lead. Udvikl dit professionelle projekt og dit personlige brand.
 • Modul 16: Praksis.
 • Modul 17: Endelig kandidatprojekt.

Kompetencer fra Master i retsmedicinsk neuropsykologi

 • Lær at udføre retsmedicinsk ekspertise efter en detaljeret undersøgelse af dokumentationen af kliniske tilfælde med hjerneskade.
 • Lær at forsvare konklusionerne fra din neuropsykologiske ekspertise.
 • At være i stand til at hjælpe dommeren med at afklare sandheden i en retsmedicinsk sag, der faldt inden for neuropsykologiens domæne.

Modtagere af kandidaten i rettsmedicinsk neuropsykologi

Master i retsmedicinsk neuropsykologi er rettet mod psykologer (kandidater eller kandidater), der har Master i klinisk neuropsykologi (60/90 ECTS), med en kandidat i rettspsykologi (60 ECTS) eller under tilsyn af direktoratet for masteren og den akademiske sekretær .

Direktør for Master i rettsmedicinsk neuropsykologi

Raúl Espert Tortajada. Doctor in Psychology, 2009-prisen for at undervise i ekspertise ved UV, CNC 2016-prisen (Consortium of Clinical Neuropsychology) og ekspert i Neuropsychology af General Council of Psychology (COP). Leder af neuropsykologienheden på Hospital Clinico Universitario de Valencia. Neuropsykolog på Dr. Peset Universitetshospital (1993-1999), på Arnau Hospital i Vilanova (1999-2006) og samarbejder i øjeblikket med neurokirurgitjeneste ved La Fe University og Polytechnic Hospital i Valencia og ved Neuropsychology Unit på Hospitalet Universitetsklinikken i Valencia. Han har deltaget som lærer i 42 forskellige kandidatuddannelser og har været forsker eller PI i 14 finansierede nationale projekter. Forfatter af 72 publikationer af JCR videnskabelige artikler, bøger, bokkapitler eller oversættelser. Han har deltaget som en retsmedicinsk neuropsykolog i flere forsøg. Han har præsenteret 136 artikler på nationale eller internationale konferencer og har givet 78 konferencer, kurser eller workshops relateret til neuropsykologi. Videnskabelig formidler ved 80 lejligheder i pressen, radio, tv og internet. Ansvarlig for neurovidenskabets websted www.dailymotion.com/raulespert. Medlem af den Valencianske kommission for faglig akkreditering (CNAP-COP-CV) til akkreditering af den nationale ekspert i klinisk neuropsykologi.

ISEP fører

ISEP giver sine studerende ISEP Lidera-programmet til deres personlige og faglige udvikling. Det er en ekstra træning, gratis og helt valgfrit, hvilket gør det muligt at udvikle færdigheder for at opnå succes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

El Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, es una institución privada europea de formación superior e intervención clínica en las áreas de psicología clínica, neurociencias, psicopedagogía ... Læs mere

El Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, es una institución privada europea de formación superior e intervención clínica en las áreas de psicología clínica, neurociencias, psicopedagogía y logopedia fundada en 1984 que ha formado a más de 25.000 profesionales y tratado a más de 20.000 pacientes en sus clínicas. Minimer
Barcelona , Madrid , Valencia , Culiacan + 3 Mere Mindre