HVORFOR STUDIE SOCIALE RESILIENCE?

Hvordan kan vi som et samfund klare komplekse, kollektive problemer som klimaforandringer, terrorisme og stigende sundhedsomkostninger? Samfundsmodstand er evnen til at overleve, tilpasse sig og vokse i lyset af disse stress og chok. I dette tværfaglige forskningsprogram vil du lære at analysere komplekse samfundsproblemer, men også hvordan du samler, analyserer og fortolker store data, så du kan samarbejde med samfundsmæssige interessenter for at opnå bæredygtige løsninger på samfundsproblemer.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I det første år vil du tage introduktionskurser om aktuelle og fremtidige sociale problemer og elastiske reaktioner samt om store og små data i samfundsvidenskab. Du vil også få træning i forskningsmetodik og dataanalyse. Det andet år drejer sig om en praktik på 24 studiepoints og en afsluttende afhandling på 30 studiepoeng. Afhandlingen er dit eget samfundsvidenskabelig forskning og kan også bruges som en første videnskabelig publikation til en fremtidig ph.d.-afhandling. Parallelt med kurserne deltager du i et fællesskab af elever : deltager i arbejdsgrupper på vejledninger, diskussioner og intervision, skaber viden med medstuderende og professorer.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

Gennemførelsen af ​​forskeruddannelsen er et solidt skridt til en ph.d. i Holland eller andre steder; Din afhandling kan danne den første videnskabelige artikel til din afhandling. Du kan også arbejde som samfundsvidenskabelig forsker ved institutter, organisationer eller i regeringen.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

Du skal have gennemført mindst et treårigt akademisk program og have et højt niveau af engelsk færdighed. Du skal også have tilstrækkelig viden om samfundsvidenskab og metodologi og en GPA på 7,5 eller derover; mangler kan kompenseres med et brodannelsesprogram eller ved at have gennemført tilknyttede samfunds- eller iværksætteraktiviteter. Se mere adgangsoplysninger på vores hjemmeside!

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret October 16, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Price
2,083 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date