Master i udvikling af gastronomiske begreber

Generelt

Program beskrivelse

funktioner:

  • Kvalifikation: UCH-CEU kandidatgrad
  • Regisseret til: Kandidatuddannelsen er rettet mod studerende og fagfolk i sektoren, der ønsker at gøre et kvalitativt spring i deres træning og karriere.
  • Varighed: 1. april 2019/31 juli 2019 4 måneders praksis i restauranter i ElBarri-Iglesias-gruppen. Fra mandag til fredag fra 9:00 til 6:00
  • Timer: 1.660 timer
  • Kreditter: 90 ECTS
  • Leveret i: Spansk
  • Begrænsede steder
  • Pris: € 12.500

præsentation

Velkommen til den gastronomiske " genudvikling" .

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde . En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der søger et skridt videre i deres erhverv.

Siden åbningen af restaurantbilletterne i 2011 er det gastronomiske panorama fortsat med et hurtigt tempo. Utallige begivenheder har fået køkkenet til at udvikle sig og revolutionere et gastronomisk landskab, hvor El Bulli spillede en banebrydende rolle. Denne gyldne tidsalder har gjort Spanien til verdens førende inden for banebrydende og kulinarisk forskning.

"Altidens køkken" tager i centrum de første uger af klassen, indtil det bliver et nyt og moderne forslag. Det er vigtigt at mestre det grundlæggende i gastronomi for at få en karriere fuld af succes i køkkenet.

At gøre eleverne begejstrede for forskning og aldrig slukke deres tørst efter viden vil være en af lokalerne for elBarri's personale, den ubestridte stjerne af den gastronomiske innovation af dette unikke program i verden.

At være opmærksom på vigtigheden af ledelsen inden for en restaurant, vil denne master også træne elever i kulinarisk ledelse for at hjælpe dem med at opnå, forstå og designe høj gastronomi rentabelt .

Dette er en kandidatgrad med et 360º fokus for fremtidens globale chef. En uddannelse på højt niveau fra de bedste fagfolk i sektoren. Er du klar til at komme ind i denne verden af gastronomiske oplevelser?

Hvad gør os anderledes?

Innovativ tilgang

Gasma er forpligtet til uddannelse, der er tilpasset virkeligheden i en sektor i kontinuerlig udvikling. Vi er eksperter i profitable haute cuisine og vores studerende udover at udvikle deres kulinariske viden på højeste niveau erhverve værktøjerne til at styre og opnå maksimal lønsomhed i deres arbejde, enten i køkken, stue eller gennem gastronomisk udvikling.

Vores mål er at opnå et sæt viden, færdigheder og evner, der bidrager til at opnå innovation i relation til gastronomi.

State-of-the-art faciliteter

Gastronomi og ledelse af CEU Cardenal Herrera University er et miljø, der kombinerer natur og videnskab og har state-of-the-art faciliteter. Rummene til udvikling af træningsaktionerne er udstyret med state-of-the-art maskiner og værktøjer. Desuden garanterer designen af vores faciliteter en direkte kontakt med læreren og giver eleverne det nødvendige plads til udvikling af praktiske klasser.

Erhvervet i klasseværelset

For at være en god Gastronom professionel er det nødvendigt at være i kontakt med de bedste fagfolk . I alle discipliner følger professorerne ikke kun en videnskabelig og pædagogisk undervisningsmetode, men vil også i første omgang forklare deres personlige erfaring inden for sektoren.

Globalt kald

Velkommen til en af de internationale reference campus. Studielivet ved CEU-Cardenal Herrera-Gasma Universitet består af mere end 53 nationaliteter. Studerende fra alle de lande i verden, hvorunder du vil lære og dele kultur, madlavning og forskellige måder at forstå livet på. Vi fremmer en global træning med mobilitet og international projektion, der lægger grunden, så du kan projicere din professionelle karriere, hvor du vil.

Målsætninger for Master

Hovedmålsætningen for denne kandidatgrad er at give fagfolk en global vision for sektoren og give dem viden om gastronomiske teknikker og trends, produkt og ledelse og skabelsesværktøjer.

  • Du vil forstå det grundlæggende i madlavning og grundigt studere produktet og dets egenskaber. Du vil opdage kulinariske teknikker fra hele verden og udvikle dit kreative potentiale, idet du kan konfigurere et oprindeligt gastronomisk tilbud.
  • Du vil udvikle en komplet faglig profil takket være undersøgelsen af forskellige områder som konditorier og restaurant desserter . Du vil have ledelsesværktøjerne nødvendige for at gøre din gastronomiske forretning levedygtig baseret på dit tilbud, markedsføring og prestige.
  • Universitetet UCH-CEU og Gasma satse på en innovativ metode og en aktiv rolle blandt deltagerne : praktiske sessioner, masterclass, workshops, besøg ... Du vil lære af erfaringerne fra vores CulinaryTeam og de bedste eksperter fra elBarri Group
  • Du vil satse på netværk og du vil promovere dit eget gastronomiske samfund takket være kontakten med kokke og fagfolk, der deltager i din træning. Til sidst vil du afslutte din lærlingeuddannelse med 700 timers eksterne praktikophold , hvor du vil opdage dag for dag de bedste restauranter i ElBarri-gruppen under ledelse af Albert Adrià .

rettet til

iværksætteri

Denne master er rettet mod fagfolk i sektoren med mere end 3 års erfaring, der ønsker at gøre et kvalitativt spring i deres træning og karriere.

  • Kandidater og universitetsstuderende
  • Studier eller tekniske karriere i gastronomi.
  • Professionelle fra sektoren med en bemærkelsesværdig erhvervserfaring, både i madlavning, som i konditori / bageri samt i kulinarisk ledelse.

metodologi

UCH-CEU og Gasma vælger en dynamisk og innovativ metode, der gør det muligt for deltageren at udvikle deres faglige profil til det maksimale. Af denne grund er 80% af masterens timer dedikeret til praktisk træning .

Eleverne er uddannet i praktiske deltagelsesforløb og arbejder sammen med nationale og internationale referencekokke . I indholdet relateret til kulinarisk ledelse står de i virkelige situationer og kender første hånd de vigtigste succeshistorier i sektoren .

Inden for masteruddannelsen vil Master Class også blive undervist af internationalt anerkendte kokke og fagfolk, der i en session vil vise på en meget tæt måde deres filosofi, principper og forskningsmetoder, som de bygger på at udvikle en personlig og differentierende stil.

På samme måde vil programmet have produktseminarer og dets kulinariske ansøgning: dage fokuseret på et produkt, hvor kyndige eksperter og gæstekokke vil udvikle en bred vision.

Træningen kulminerer med praksis og ansigt til ansigt klasser på elBarri-gruppens restauranter

Programmet varer i otte måneder . De første fire vil blive undervist på Gasma faciliteter , Campus for Gastronomi og Culinary Management af CEU Cardenal Herrera University. De følgende fire måneder skal den studerende rotere i ElBarri-gruppens forskellige restauranter og dermed gennemføre en enkelt, multikonceptuel og uddannet træning til enhver tid.

indhold

  • Køkken: Denne blok giver mulighed for at kende de grundlæggende forudsætninger for gastronomien på globalt plan og de teknikker og kreative værktøjer, der kan udvikle sig. Fra et klassisk valg af baggrunde, saft, saucer, stege og traditionelle stuvninger til dem, der sætter tendenser rundt om i verden: moderne tapas, japansk køkken, peruviansk køkken, Nikkei-køkken, mexicansk køkken, fusionskøkken, signaturkøkken, klassiske teknikker , klassificering af klassicisme, genudviklende køkken, restaurant desserter mv.
  • Re-evolutionære køkken: Ændringen har nået køkkener med høj gastronomisk værdi rundt om i verden takket være forskning, der er til stede i dem alle. De ingredienser, der tidligere var ubemærket, tager i dag alt forrang til at gøre bemærkelsesværdig en udvikling, der stadig har stor udvikling fremad. Garnisonerne går videre til stjernen, og opstillingen er en fundamental del af hver menu, hvilket gør kunden til en deltager og hovedaktør.
  • Ledelse og oplæg: Formålet med denne blok er, at den studerende kan mestre de ledelsesværktøjer, der anvendes til gastronomi og madlavningsprocesser for en mere effektiv organisation. Studerende kan forudse de vigtigste tendenser til at designe et vellykket gastronomisk koncept. Tjenesten og værelset vil få særlig opmærksomhed og hævde den uundværlige og uvurderlige værdi, som tjeneren køber i vores forslag. Drikkevarer tabes ikke. Vin, spiritus, cocktails og kaffe er en fundamental del af den gastronomiske forretning. Derudover vil den studerende blive uddannet i oprettelsen af nye gastronomiske virksomheder samt forvaltningen af drikkevarer, rum og opdeling.
  • Afsluttende kandidatopgave : Mastergruppeprojektet tillader, at alle erhvervede viden bliver værdsat. Det afspejler den ideelle forretningsmodel, der kombinerer excellence i Gastronomy med retningslinjer for bæredygtig forvaltning.

Praksis vil blive afholdt i ElBarri's restauranter. Rotationen i alle dem vil gøre det muligt for eleverne at arbejde i forskellige koncepter, så de kan afregne viden og få en global vision takket være en af de vigtigste restaurationsgrupper i verden.

Dette projekt, der gennemføres i slutningen af praktikopholdet, vil gøre eleverne til at udvikle et nyt koncept , der integrerer alt, hvad de har lært, og hvis nøgleelement vil være præsentationen af en prøvesmagning, hvor de også vil værdsætte scenen og servicen af den.

Undervisningspersonale

For denne unikke mester vil Gasmas kulinariske team regne med samarbejdet mellem fagfolk fra elBarri-gruppen, der med deres banebrydende model har opnået, at deres seks restauranter kombinerer forskellige madlavningskoncepter til en global gastronomisk oplevelse. I sin meteoriske bane har flere af gruppens restauranter opnået Michelin-stjerne og anerkendelsen i verdens 50 bedste.

Gasma ser vi efter eksempler på succes til at overføre dem til klasseværelserne og trænere fremtidens fagfolk. Det er derfor med ElBarri af Albert Adrià

Træningsområder

108081_rsz_mrg-info_master_gastro_es.jpg

registrering

Programmet udbetales som følger:

  • Registreringsgebyr: € 150 * refunderes i tilfælde af ikke-optagelse.
  • Place reservation: € 5.500 * 5 dage efter optagelse.
  • Første tranche: € 3.425 * 45 dage efter mesterens start.
  • Anden rate: € 3.425 * 90 dage efter mesterens start.

I alt: 12.500 €

Internationalt gebyr: 600 € * Kun internationale studerende (valgfrit).

Registreringen omfatter:

tjenester:

  • Forvaltning af læsepraksis (obligatorisk).
  • Adgang til personlig kasse kontor.
  • GASMA bibliotek.
  • Bistand til masterclasses, konferencer og ekstracurricular seminarer planlagt til vores studerende.

Undervisningsmateriale:

  • Alle materialer, der er nødvendige under udviklingen af klasserne, er inkluderet i gebyrerne.
  • Adgang til online uddannelsesplatformen.
  • Følgende obligatoriske uniform udstedes til studerende: 1 sort jakke, 1 sort bukser, 1 køkkenhue, 1 brunt forklæde

Optagelse Proces

  • Ansøgningsskema Adgang: Registrering er let. Først skal du udfylde ansøgningsskemaet nedenfor og foretage betalingen angivet i registreringsgebyret. Bare rolig, hvis du ikke bliver optaget, refunderes gebyret. Ved valg som betalingsformular skal du sende betalingskvitteringen til adressen profesionales@gasma.es.
  • Interview Adgang: Når vi modtager din anmodning, og inden for 24 timer, vil vi ringe til dig for at foretage et personligt interview med en person fra undervisnings- eller optagelsesteamet i Gasma. Formålet med interviewet er at kende kandidaterne , vurdere deres viden inden for sektoren og kvalifikationer til programmet. I tilfælde af ikke at kunne deltage i person, kan interviewet også ske via Skype . I dette interview vil du blive vist alle de dokumenter, du skal angive for at fuldføre din ansøgning.
  • Admissionsudvalg: Når optagelsessamtalen er afsluttet, vil ansøgningen blive vurderet, og resultatet af optagelsesprocessen vil blive meddelt. Hvis du bliver optaget, vil du blive sendt en bekræftelsesmail, der angiver følgende trin for at gøre betalingen af reservationen af stedet effektiv . Betalingen skal også gennemføres via en virtuel POS, Paypal eller bankoverførsel.
Senest opdateret Jan 2019

Om skolen

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Minimer
Castellón de la Plana