Master i vand og miljøledelse

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i vand og miljøledelse

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Oversigt

Vand- og miljøspørgsmål er af global interesse i både private og offentlige sektorer. Miljøledelse kræver en holistisk og tværfaglig opfattelse og forståelse af principperne om bæredygtig udvikling og rationel udnyttelse af naturressourcer.

Kandidatuddannelsen i vand- og miljøstyring øger deltagernes viden og færdigheder, så de kan bygge en karriere inden for vand og miljøledelse. Det giver også studerende en praktisk forståelse af vand- og miljøtekniske koncepter. Især interaktionerne mellem vand, jord og luft understreges. Deltagerne får erfaring med de nyeste værktøjer til brug i vand- og miljøledelsesprojekter med konsulenter, entreprenører og offentlige myndigheder. Internationale kontakter er et væsentligt aktiv i forbindelse med multinationale udviklingsopgaver.

Gennemførelse af undersøgelser

Undersøgelser vil hovedsagelig blive gennemført gennem online læring med to intensive perioder. I de intensive perioder vil der blive arrangeret kontakt undervisning og træning i Uleåborg. Den første periode er organiseret i begyndelsen af ​​januar 2019 og varer i 3-5 dage. Den anden intensivperiode arrangeres i efteråret 2019.

De avancerede faglige kompetencer gennemføres for det meste online. Den afsluttende afhandling, herunder høring og emne godkendelse med instruktørlæreren, startes i starten af ​​studiet. Studerende vil fortsætte deres afhandling gennem deres studier indtil den anden intensive periode, hvor afhandlingen skal afsluttes. Antallet af online møder og konsultationer med instruktør giver mulighed for at hjælpe eleverne med deres speciale.

Begyndelsen af ​​studierne

Forår 2019

Kvalifikationskriterier

Ansøgere skal have bachelor- eller kandidatgrad i civil-, miljø-, kemisk, mekanisk, proces- eller vandteknik, miljøhygiejne, miljøvidenskab, geologi eller limnologi. Graden skal være færdig inden 28. december 2018.

Derudover kræves der 3 års fagspecifik erhvervserfaring efter eksamen. Hvis ansøgeren har gennemført et post-gymnasium eller et højere erhvervsuddannelsesbevis i Finland på et hvilket som helst uddannelsesområde, tages der hensyn til erhvervserfaringen mellem disse eksamensbeviser og videregående uddannelser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
10,000 EUR
Undervisningsgebyr for studerende uden for EU / EØS 10 000 € pr. Studieår, stipendium til rådighed
Information
Deadline
Locations
Finland - Oulu
Startdato : Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Finland - Oulu
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen