Master i Human Resource Management - Executive

Generelt

Program beskrivelse

Executive Master in Human Resources Management på Rome Business School er det ideelle valg for dem, der ønsker at udmærke sig som personaleledere i den globale og digitale æra. Fremragende trænings-, netværks- og karrieretjenester giver deltagere mulighed for at tage et spring i deres faglige og kulturelle vækst. Med en didaktisk tilgang, der er orienteret til know-how, bruger mesteren casestudier og en meget anvendelig nedskæring for at give avancerede personelstyringsevner, der umiddelbart kan bruges i arbejdsverdenen. Desuden er studieforløbet designet til at udvikle tværgående ledelsesevner, så deltagerne kan forbedre deres personlige færdigheder inden for kommunikation, kritisk analyse og strategisk vision. Alt dette med særlig opmærksomhed på spørgsmålene om organisatorisk adfærd og digital styring af menneskelige ressourcer.127250_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Hvorfor vælge os

 • International bootcamp i Barcelona, ​​New York eller Rom

Leder du efter en international oplevelse for at få et helt nyt og praktisk perspektiv på erhvervslivet? Rome Business School tilbyder dig chancen for at gøre netop det: forfine dine færdigheder og berige din viden om iværksætteri, innovation og andre centrale emner i ledelsesverdenen ved at deltage i vores internationale programmer i Rom, Barcelona og New York , hvor du også kan udvide dit professionelle netværk. Bootcamps har en ekstra omkostning.

 • Soft Skills udviklingsprogram

Grundlaget for en solid og succesrig karriere er utvivlsomt de bløde færdigheder, færdigheder, der finder praktisk anvendelse og succes i ethvert arbejdsmiljø og forretningsområde. Rome Business School kan lette din vækst i karrierevejen takket være vores Soft Skills-program, som giver dig mulighed for at tilegne dig kompetence og uddybe måderne til at udvikle disse personlige færdigheder og lette din personlige og professionelle vækst.

 • Netværk og partnere

Rome Business School har etableret solide partnerskaber med adskillige verdenskendte førende virksomheder, såsom Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italien, Land Rover og mange andre. For at sikre, at vores studerende kan opbygge et solidt professionelt netværk, arrangerer vi konstant møder, besøg, begivenheder og lektioner for gæster med repræsentanter for elite virksomheders økosystemer, opmuntrer til interaktion mellem førende fagfolk og studerende og letter processen af læring.

 • Karriereydelser

Vores kvalificerede og professionelle karriereserviceteam tilbyder vores studerende en personlig karrierevej, specielt designet til at forme deres professionelle profil for at træne konkurrencedygtige tal på arbejdsmarkedet. Workshops med fokus på de hotteste emner inden for jobsøgning og karriere netværk, individuelle rådgivningsmøder, vores eksklusive " Rome Business School Talent Focus" -arrangement og andre fordele er tilgængelige for at sikre den bedste start eller et godt løft af din karriere!

struktur

Den udøvende formel for Master in Human Resources Management ved Rome Business School er struktureret til at give de studerende en 360-graders forberedelse på Human Resources-sektoren og på grundlæggende aspekter af områder, der er relateret til den, med oprindelig fokus på en generel oversigt over management-virkeligheden på bredt spektrum for derefter at analysere alle emner og specifikke aspekter af sektoren. Yderligere analyse vil blive afsat til analyse og udforskning af tendenser og bedste praksis inden for innovation og lederskab, og hvordan de kan anvendes effektivt.

 • 6 måneders undervisning
 • 6 måneder dedikeret til Capstone-projektet
 • 1 uge dedikeret til Bootcamp i Barcelona eller Rom
 • Soft Skills-program
 • Seminarer og begivenheder

Deltagelsestilstand - Lørdag fra kl. 10-17

Fordele

 • International studietur: Bootcamp i Barcelona eller New York
 • Soft Skills-udviklingsprogram
 • Forskningsmetoder til forretningsværksted
 • Support til indkvartering med dedikerede udbydere
 • Internationalt ID-kort for studerende - ISIC
 • Karriereydelser

indhold

 • Ledelsesmæssige færdigheder

Den første del af Master in Human Resources Management ved Rome Business School tilbyder dig en komplet forberedelse til HR-sektoren og en oversigt over de afgørende aspekter af andre relaterede felter, der oprindeligt giver et overblik over den bredere verden af ledelse.

 • Specialist færdigheder

Den analyserer alle emner og specifikke aspekter af strategi, udvikling og human resource management.

 • Innovativt og bæredygtigt lederskab

Oplev den bedste praksis inden for innovation og ledelse, og hvordan de effektivt kan anvendes til HR-ledelse.

 • Capstone-projekt: HR-plan

Et gruppeprojekt, der sigter mod at udvikle en plan for menneskelige ressourcer designet til at løse et problem med en eksisterende eller fiktiv virksomhed. Alle hold styres af den indledende fase af projektet.

professorer

Kurserne i Master in Human Resource Management Executive i Rome Business School undervises af internationalt udvalgte professorer, højt udvalgte og kommer fra en flerhed af operationelle og professionelle kontekster, fra ledelsesmæssig til HR-udvikling, til innovation anvendt til dette forretningsområde; uddannelsesmetoden er praksisorienteret for at overføre færdigheder, der virkelig er nyttige for den studerendes faglige udvikling.

Karriereydelser

Med vores hjælp kan du oprette din karriere strategi gennem en rejse med selvreflektion, udforskning og resultater. Dette program er designet til at hjælpe dig med at finde praktikpladser eller positioner i tråd med dine ambitioner og forventninger. Især tilbyder skolen følgende tjenester til registrerede studerende:

 • Individuelt professionelt konsulentmøde
 • Den officielle Rome Business School Karriere Portal
 • Professionelle workshops
 • Webinar for iværksættere
 • Talentfokus af Rome Business School

Placering

Ved afslutningen af kandidaten opnåede 96% af de studerende en praktikplads i internationalt anerkendte virksomheder. Nogle af vores professionelle partnere:

127246_romebusinessschool_partners.png

Internationale bootcamps

Forfine dine iværksætterfærdigheder og sæt dem på prøve med den ultimative udfordring: den eksklusive Rome Business School Bootcamps i Barcelona og New York, organiseret i partnerskab med EAE Business School og med Pace University. To pragtfulde byer i spidsen for innovation og blandt de mest produktive opstart-økosystemer. Et avanceret program designet til at komme ansigt til ansigt med realistiske forretningsscenarier til at løse og give dig en praktisk læringsmetode og kompetenceudvikling. Alle med professionel støtte fra vejledere fra fremragende virksomheder!

Optagelsesproces

Rome Business School arbejder hårdt for at opretholde de højeste kvalitetsstandarder i de tilbudte programmer. Dette er grunden til, at alle håbende studerende skal gennemgå og med succes bestå en udvælgelsesprocedure, der er struktureret som følger for at sikre kandidaternes egnethed.

127243_admission_romebusinessschool.png

Optagelsesprocessen har til formål at verificere kandidatens egnethed til at deltage i Master. Kandidatens akademiske historie, tidligere erfaring med emnerne i kandidatuddannelsen og personlig motivation vil blive evalueret. Når den er sendt, vil ansøgningen blive evalueret af Rome Business School akademiske udvalg. For at garantere kandidatens egnethed er det vigtigt, at denne overleverer al den krævede dokumentation.

Stipendier og betaling

Baseret på den personlige profil, erfaring og bevist motivation kan kandidaten opnå tildeling af et delvist stipendium (op til 30%) af deltagelsesgebyret. Støtteberettigelsen til et muligt stipendium vurderes af Rome Business School Academic Committee, når man undersøger ansøgningen.

Betaling af 6.500 euro deltagelsesgebyr kan ske på følgende måder:

 • i rater
 • Unik løsning (denne mulighed garanterer 10% rabat på det samlede beløb)

Vælg din fremtid nu!

Hvis du leder efter avanceret træning af høj kvalitet, muligheder for udvikling af færdigheder, nye måder at udvide dit professionelle netværk og komme i kontakt med elite-fagfolk på, har vi nøjagtigt mesteren til dig. Fra nu af afhænger det hele af dig! Din beslutsomhed og din vilje til at lære og eksperimentere med nye måder at tænke på er alt hvad du har brug for for at få mest muligt ud af en af vores mestre og begynde at gå vejen til succes i din karriere.

Senest opdateret Dec 2019

Om skolen

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Læs mere

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Minimer
Rom , Italien Online + 1 Mere Mindre