Læs den officielle beskrivelse

Bliv en trendsætter i gæstfrihedsbranchen

Din vej til de øverste ledelsesniveauer i den internationale hospitalsbranche.

Masteruddannelsen er et meget godt valg for dig, hvis du ...

  • vil gerne specialisere sig i gæstfrihed sektoren i henhold til din ledelse bachelorgrad
  • har allerede erhvervet kendskab til branchen under din bachelorgrad og ønsker at uddybe denne viden
  • søger en postgraduate kursus med innovativt indhold i gæstfrihed ledelse og personale ledelse

Indhold, mål og kursusstruktur

Dette gør dig til en specialist - kandidatuddannelsen

Den engelsklærte masteruddannelse af studier Hospitality management

Kandidatuddannelsen er udformet på en sådan måde, at de væsentlige ledelsesevner udvikles, og kandidaterne er forberedt på fremtidige udfordringer i branchen.

Hvert semester dækker følgende emner:

Lederskabsfærdigheder (1. semester)

Første semester tjener til at forberede kandidater af bacheloruddannelser i Hospitality Management eller med økonomisk indhold og erfaring eller tilhørsforhold til hotelbranchen for deres fremtidige opgaver som internationalt implementerede ledere. Af denne grund er fokuset på første semester på at evaluere branchens økonomiske udfordringer i sammenhæng med globale tendenser og udfordringer, fx teknologisk, digital eller interkulturel. Fremtidige markeder og deres muligheder bør anerkendes af eleverne for at udvikle forretningsmodeller, herunder den nødvendige finansiering. Derudover er det vigtigt at forstå betydningen af ​​lederskab i harmoni med virksomhedskulturen og at udvikle og anvende de relevante kompetencer.

Anvendelse af ledelsesopgaver (2. semester)

I andet semester anvendes disse lederskabskompetencer i branchens specifikke ledelsesopgaver, især samarbejdet med ejere, finansiere eller ejendomsforvaltningsselskaber. Derudover analyseres og udvikles forskellige operatørkoncepter, globale distributionsstrategier og udvikling af koncepter både i kulinarisk og gæstfrihed på baggrund af markedsudviklingen. Udviklingen af ​​personlige og sociale handlingskompetencer fremmes specielt i "Kontrakterende

Going International (3. semester)

I tredje semester er fokus på internationalitet. Afhængig af de studerendes forudsætninger og mål er de kompetenser, der er udviklet hidtil, videreudviklet i en praktisk fase (6 måneder), der opfylder kravene og afspejles med støtte fra tilsynsmyndighederne eller uddybet i løbet af et semester på en af ​​de partneruniversiteter med en branchespecifik læseplan.

In-Depth-Experience (4. semester)

Sidste semester begynder med et onlineforskningsmodul ("Analyse af International Business"), efterfulgt af kandidatafhandlingen, ideelt kombineret med et spørgsmål fra hotel praksis.

Karriereperspektiver

Bedste udsigter - Masteruddannelsen tager dig til toppen

Intet står i vejen for din karriere efter vores kandidatgrad. Industrien tilbyder også ideelle betingelser for dette, da internationale hotelkæder i stigende grad dominerer markedet, og behovet for ledere er stigende.

Masters kandidater kan regne med meget interessante aktivitetsområder, især i øverste ledelse. I sådanne positioner øverst i virksomheden er specialistkundskab afgørende. Af denne grund findes de bedste fremtidsudsigter for ledere, der specialiserer sig i gæstfrihedsbranchen og er fagligt kvalificerede.

Master kandidater kan regne med meget interessante aktivitetsområder, især i øverste ledelse. I sådanne positioner øverst i virksomheden er ledelsesevne og nøglekompetencer vigtige. I hospitalsbranchen har kvalificerede ledere derfor de bedste fremtidsperspektiver og karrieremuligheder.

Derudover skaber du med graden Master of Arts (MA) de bedste forudsætninger for en akademisk karriere inden for undervisning og forskning.

Ansøgning

Hvad du skal medbringe - Adgangskrav til det 1,5-årige kandidatuddannelse

Kandidatuddannelsen kræver serviceorientering, motivation og social kompetence fra vores studerende. Vi er glade for at give det samme tilbage til dem med små kurser, individuel karrierevejledning og krævende undervisning.

Kravene:

  • 3-årige bachelorgrad fra et anerkendt universitet
  • Grundlæggende forståelse for økonomi bevist af moduler i tidligere studier
  • Sprogkrav for det engelskbaserede program er TOEFL (84 ibt) eller sammenlignelige certifikater (f.eks. IELTS Academic: mindst 6,0; TOEIC: mindst 785 eller et skoleafgangscertifikat). En universitetsgrad afsluttet på engelsk vil være tilstrækkelig som et bevis på sprogfærdigheder.
  • Erfaring i hospitalsbranchen

Masteruddannelsen er et meget godt valg for dig, hvis du vil ...

  • ... har allerede erhvervet viden om branchen i din bachelorgrad og ønsker at uddybe denne viden
  • ... se et perspektiv på hotel og gastronomi rådgivning
  • ... vil gerne gå videre til ledende stillinger i den internationale hospitalsbranche
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra SRH Hochschule Berlin »

Senest opdateret December 6, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 semestre
Fuldtid
Price
620 EUR
pr. måned (EU / EWR-studerende). 680 EUR pr. Måned (studerende uden for EU / ikke-EWR).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date