Master of Architecture

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

  • CRICOS-kode: 058728C
  • Indtagelse: februar, juli
  • Varighed: 2 år
  • Sted: Perth
  • Studiemode: Heltid
  • Vejledende gebyr for første år: AUD $ 32.900

124351_curtin--architecture-1600x1067.jpg

kursus beskrivelse

Den akkrediterede Master of Architecture-programmet, når den kombineres med relevant erhvervserfaring og en vellykket gennemførelse af arkitektonisk praksisundersøgelse, opfylder en af Pathways til at registrere sig som arkitekt i Australien.

I Master of Architecture studerer du arkitekturhistorie, teori, forskning, ledelse og jura og udfører professionel praksis. Dette er et praktisk kursus, der kombinerer forståelsen af design, videnskab, teknologi, historie og kultur for at sikre, at du studerer med et godt afrundet sæt af færdigheder. Du vil også gennemføre et større selvstyret arkitektonisk specialeprojekt inden for et specialiseret område af interesse, for at demonstrere forskningsevner og få praktisk erfaring. Studerende, der gennemfører kandidatgraden til en høj standard, kan ansøge om ph.d.-studier.

Professionel anerkendelse

Master of Architecture er den sidste fase af den fem-årige akademiske Pathway til at blive en praktiserende arkitekt. Arkitektbestyrelsen i Western Australia anerkender dette to-årige kursus kombineret med den tre-årige Bachelor of Applied Science (Arkitekturvidenskab) eller tilsvarende, som opfylder deres akademiske krav til registrering. Når du har afsluttet den godkendte praktiske erfaring fra postgraduate-niveau, er du kvalificeret til associeret medlemskab af Royal Australian Institute of Architects. Internationalt anerkendes kurset af de arkitektoniske bestyrelser i Singapore og Hong Kong.

Adgangskriterier

Alle studerende skal opfylde Curtins krav til engelsk-sprogfærdigheder. Du skal have en bachelorgrad i arkitektur fra en anerkendt institution eller tilsvarende. Adgang til kurset er en konkurrencedygtig og akademisk præstation i de to sidste semestre af studiet, eller tilsvarende betragtes som. En folio indsendelse kan også være påkrævet.

Arkitekturens fremtid

Arkitektur har et stigende fokus på bæredygtig design. Arkitekter er forpligtet til at tænke kreativt om vores byggede miljø og anvende kritisk tænkning inden for digital design og teknologi. Bygning af informationsmodellering (BIM), elastisk arkitektur og samfundsprojekter informerer Curtin-personale og studerendes arbejde, hvilket gør det muligt for kandidater at imødekomme de fremtidige behov for den menneskelige oplevelse i det byggede miljø.

Industries

  • Arkitektur
  • Indretning
  • By- og regionalplanlægning

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Minimer
Perth , Dubai , Moka , Singapore , Miri + 4 Mere Mindre