Master i Arkitektonisk Design

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Master of Architectural Design uddanner den næste generation af fremadrettede globale arkitekter, der har den nødvendige tværkulturelle bevidsthed, social og miljømæssig ansvarlighed, kreativ og kritisk evne, teknisk kompetence og professionel holdning til, at igangværende og fremtidige forandringer i den globaliserede opbygge miljø .

Ved at kombinere et internationalt perspektiv med indsigt i Kinas hurtige urbanisering inkluderer programmet både arkitektoniske designstudier og humanistiske og tekniske moduler. Et studentcentreret læringsmiljø giver muligheder for designdrevet forskning og individuel eksperimentel undersøgelse for at fremme dine konceptuelle designfærdigheder såvel som forskningsevner i forberedelse til både professionel praksis og ph.d.-niveau studier.

Studerende, der studerer fra programmet kvalificerer sig til Royal Institute of British Architects (RIBA) del 2-validering, som er det andet ud af tre faser i den formelle uddannelsesproces, der kræves for at registrere sig som en professionel arkitekt i Storbritannien.

Hvorfor skal jeg studere arkitektonisk design på XJTLU ?

 • Uddannet fra det eneste postgraduate arkitekturprogram i det kinesiske fastland valideret af Royal Institute of British Architects (RIBA) til RIBA del 2;
 • Få praktisk erfaring gennem praktikpladser og designstudier undervist af praktikere fra lokale og internationale virksomheder med fokus på en række nøgletemaer, herunder byudvikling og regenerering, bæredygtig levevis og digital design og fabrikation;
 • At engagere dig i den lokale kinesiske kontekst, mens du opretholder et internationalt perspektiv;
 • Lær af internationalt akademisk personale med muligheder for at bidrage til aktuelle forskningsprojekter og artikler og til at arbejde som undervisnings- og forskningsassistenter;
 • Tjen et universitet i Liverpool-grad, der er anerkendt af det kinesiske uddannelsesministerium.

Viden og færdigheder

Når du udeksamineres fra Master of Architectural Design, vil du have:

 • Evnen til at generere komplekse designforslag - der viser forståelse for aktuelle arkitektoniske spørgsmål og originalitet - og, når det er relevant, til at teste nye hypoteser og forfølge kreative eksperimenter.
 • Kompetence i en omfattende række visuelle, mundtlige og skriftlige medier til at teste, analysere, kritisk vurdere og forklare designforslag.
 • Evnen til kreativt at evaluere materialer, processer og teknikker, der gælder for komplekse arkitektoniske design og bygningskonstruktioner, og at integrere disse i praktiske designforslag.
 • Kritisk forståelse af, hvordan viden fremskaffes gennem forskning for at producere tydeligt logisk argumenteret og originalt skriftligt arbejde, der vedrører arkitektonisk kultur, teori og design.
 • En forståelse af konteksten mellem arkitektur og byggeri, herunder arkitektens rolle i processerne med indkøb og byggeprodukter og lovgivning.
 • Problemløsningsevner, faglig vurdering og tillid til at tage initiativ og træffe passende beslutninger under komplekse og uforudsigelige omstændigheder.

construction, plans, square

moduler

År et

År to

Yderligere læringsaktiviteter

Programmet inkluderer 200 timers yderligere læringsaktiviteter pr. Semester, hvoraf de fleste vælges individuelt af studerende. De skal normalt fordeles lige over undervisningssemestre og sommer- og vinterpauserne. En individuel studerende-læringsplan udarbejdes ved begyndelsen af hvert semester med den akademiske rådgiver. Eksempler på ALA'er inkluderer:

 • Postgraduate English (LAN901. Obligatorisk, hvis det kræves af programlederen)
 • Postgraduate English (LAN902. Obligatorisk, hvis det kræves af programlederen)
 • Kinesisk sprog (CLT901-906. Obligatorisk for internationale studerende)
 • Assistentuddannelse til kandidatuddannelse
 • Graduate Research Assistantship (hvis tilgængeligt)
 • Graduate praksis placering / praktik
 • Deltagelse i niveau tre eller niveau fire forelæsnings- og seminarbaserede moduler i det byggede miljøklynge
 • Deltagelse i moduler på niveau tre eller niveau fire fra andre XJTLU afdelinger eller Language Center
 • Udvalgte emner i designværktøjer og metoder
 • Udvalgte emner i avanceret digital design
 • Udvalgte emner i arkitektoniske forskningsmetoder
 • Udvalgte emner i arkitektonisk repræsentation
 • Uafhængige studier med en ARC-tutor
 • Videnskabelig præsentation af en forskningsartikel
 • Offentliggørelse af en artikel i en peer-reviewed arkitekturrelateret tidsskrift
 • Personlige og ansættelsesevne (MAN903)

Karriere

Kandidater fra dette program har et passende grundlag for beskæftigelse i arkitektfaget på et avanceret niveau. Kandidater nyder fremragende beskæftigelsesmuligheder i bygningsindustrien og kreative industrier, i lokale og internationale arkitektfirmaer samt i arkitekturadministration, forskning og videregående uddannelsesinstitutioner. Programmet giver også et solidt grundlag for at forfølge en ph.d.

Praktikophold

Institut for Arkitektur fremmer et konstant voksende fagligt netværk inden for arkitektur og beslægtede områder. At være beliggende tæt på hovedstadsområdet i Shanghai med dets dynamiske arkitekturjobmarked, der tiltrækker mange internationale virksomheder, betyder at vi kan hjælpe dig med at forfølge jobmuligheder, praktikpladser og arbejdspladser i Kina og i udlandet.

Undervisnings- og forskningsassistenter

Vores studerende er berettigede til stillinger som kandidatundervisning og / eller forskningsassistenter på XJTLU , og arbejder op til 10 timer om ugen. Disse kan bidrage til yderligere læringsaktiviteter og inkluderer en løn.

Gebyrer

160.000 RMB for hele det to-årige fuldtidsprogram.

Universitetsundervisningsgebyrer dækker omkostningerne ved dit studie hos os.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Kandidatstuderende har mulighed for at betale studieafgift i rater hvert semester. Du kan også vælge at betale gebyrerne på forhånd på registreringen, i dette tilfælde tilbydes en rabat på fem procent af de samlede gebyrer.

Du bliver bedt om at angive, hvordan du gerne vil betale gebyrene, når du bekræfter din accept af det ubetingede tilbud.

Stipendier

XJTLU tilbyder et generøst stipendium på op til 50 procent af det samlede undervisningsgebyr for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Hvis du ønsker at ansøge om XJTLU masterstipend, bedes du indsende et XJTLU i din ansøgning med angivelse af grundene til, at du skal overvejes.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

UK

 • Øverste anden klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 projekt; Top 100 i Shanghai Rangering i 2019 - 75 procent eller derover
 • Ikke-211 projekt; Ikke-top 100 i Shanghai-rangering i 2019 - 80-85% procent eller derover, afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai-rangering af de bedste kinesiske universiteter er genstand for en årlig opdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske ansøgere er ikke forpligtet til at tage MoE postgraduate eksamen adgang.

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af dit bacheloruddannelse.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikationer.

Akademisk baggrund

 • En bacheloruddannelse (UK 2: 1 eller tilsvarende) i BArch, BEng i arkitektur, BA (Hons) i arkitektur eller tilsvarende. Ansøgere skal indsende en portefølje af deres egne kreative værker som studerende og praktiserende arkitekt / praktikant (angiver, hvor og hvornår arbejdet blev udført, hvem vejleder / vejleder var, hvem der var en del af teamet og hvad ansøgernes rolle var var i teamet, A3-størrelse, typisk 10 til 30 sider, i PDF-format). En praktikplads i en arkitekturelateret praksis anbefales, men ikke påkrævet. Vi kan muligvis acceptere ansøgere med betydelig arbejdserfaring eller en fremragende portefølje, selvom deres karakterer er lavere end minimumskravene.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret på engelsk på uddannelsesniveau, skal du dokumentere din engelskfærdighed. Du skal normalt have en af følgende kvalifikationer:

 • IELTS: 6,5 (minimum 5,5 i alle sektioner)
 • TOEFL iBT: 90 (minimum 21 i enhver færdighed)

Hvis du går glip af de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men overholder sprogkravene til de kurser, der foregår før engelsk (PSE) (inklusive minimumskomponenter eller ækvivalenter), kan du blive accepteret på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkendelse. Efter en vellykket tilmelding på PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU master XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk niveau.

Hvis du er en indehaver af et betinget tilbud, kan du også sende en e-mail til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for at ansøge om at få taget on-site-adgangskoden engelsk sprogtest leveret af XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller dets tilsvarende.

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere på XJTLU . Universitetet giver en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af betinget tilbud. Baseret på scoringen kan studerende blive optaget eller kan blive forpligtet til at tage og med succes gennemføre det fem- eller otte-uges intensive engelske præsidentskursus.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

"Kandidater fra MArch Des-programmet er i en unik position til at skabe nye visioner for arkitektonisk design på internationalt niveau, på et tidspunkt, hvor Kina vil være den største økonomi i verden."

Davide Lombardi
Programleder

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsformular. Hvis du har brug for at fremlægge yderligere støttedokumenter, når du har indsendt ansøgningen online, skal du sende dokumenterne til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med dit ansøgnings-ID, navn og anvendte programnavn).

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer