Master of Architecture

Generelt

Program beskrivelse

Master of Architecture

oversigt

Denne store mulighed gør det muligt for eleverne at få niveauet af internationale beskæftigelses talenter og bygge broer til kulturelle udvekslinger mellem Kina og Vesten. Mobilitet er et vigtigt element i global modernisering. Dette program indskriver internationale studerende til beskæftigelsesniveauet i Kina. Ligeledes er indenlandske studerende også uddannet til at blive internationale talenter. Dette program fokuserer på at opbygge arkitektoniske designstudier, humanisme og teknologi kurser for at give et solidt fundament for elevernes faglige praksis og ph.d.

Programmet er designet i overensstemmelse med studieplanen fra Royal Institute of British Architects (RIBA) for at bestå sin anden fase af certificering. For at blive en registreret professionel arkitekt i Storbritannien skal du færdiggøre tre faser af studiet. Denne certificering er anden fase. Efter vellykket gennemførelse af RIBAs første inspektion og evaluering har hovedrollen indført anden fase af kandidatkurset, og anden fase af certificeringsundersøgelsen er planlagt til efteråret 2017.

Dette program giver eleverne et internationalt perspektiv og udvikler lydhørhed for at tilpasse eleverne til behovene i et hurtigt moderniserende kinesisk samfund. Kandidater fra denne major vil også modtage en international kandidatgrad fra University of Liverpool certificeret af det kinesiske ministerium for uddannelse.

Fordele:

Kina oplever en hidtil uset transformation og har øget sin faglige, industrielle og akademiske udveksling og samarbejde med internationale partnere. Dette program er dedikeret til at opdrage en ny generation af arkitekter med tværkulturel bevidsthed, sociale og miljømæssige ansvar, kreativitet, kritisk tænkning, tekniske færdigheder og professionelle holdninger til at foregribe kommende ændringer i det indenlandske og internationale arkitektoniske miljø. Med fokus på Kinas nationale forhold og lokalt arkitektoniske miljø har denne majoritet løbende udviklet sig til verdens førende standarder og tiltrukket et stort antal indenlandske og udenlandske studerende og medarbejdere.

Designstudiet er kernen i erhvervet med fokus på de igangværende forskningsprojekter af Institut for Arkitektur og faglige behov i ind-og udland. Designstudiet indeholder følgende emner:

 • Byudvikling og regenerering
 • Byggeri og konstruktion innovation
 • Computerstøttet arkitektonisk design
 • Arkitektoniske teori og kritik
 • Sociale og kulturelle studier
西交利物浦大学 Arkitektur har opnået første niveau certificering af Royal Building Society (RIBA). Postgraduate grad Den anden fase certificering af Royal Institute of British Architects er under forberedelse.

Viden og færdigheder

Kandidatuddannelsen udvikler dine relevante kreative, tekniske og forskningsfærdigheder baseret på arkitektoniske teorier, historie og kommentarer og lærer dig hvordan man gennemfører arkitektoniske designprojekter med høj standard. Professionsprofessorers vigtigste viden og færdigheder er som følger:

 • Et komplekst designforslag, der demonstrerer forståelsen af nutidens arkitektoniske problemer og den uafhængige anvendelse af fagkundskab til at teste nye hypoteser og spekulationer;
 • Evaluere og anvende en række visuelle, talte og skriftlige medier til at teste, analysere, kritisk evaluere og fortolke designforslag;
 • Vurdere materialer, processer og teknologier, der skal anvendes i komplekse byggedesigner og byggekonstruktioner og integrere dem i levedygtige designforslag
 • Gennem forskning får vi en kritisk forståelse af videnvækst og skriver et klart, logisk og originalt arbejde med arkitektonisk kultur, teori og design;
 • Forstå den arkitektoniske og byggebranchen baggrund, herunder arkitekternes rolle i lovgivning, indkøb og byggeproduktion;
 • Evne til at løse problemer, faglig vurdering, initiativ og træffe passende beslutninger i komplekse og uforudsigelige situationer.

Kursus

Første år

 • Design Studio I
 • Konstruktionsteknologi applikation
 • Arkitektoniske teori og kritik
 • Design Studio II
 • Avanceret faglig praksis
 • Arkitekturhistorie
Andet år
 • Åbent projekt
 • Design Studio III
 • Arkitektonisk design og forskningsmetoder
 • Øvelsesbaseret undersøgelse og arkitektonisk præstation
 • Design Studio IV
 • Afgangsopgave
Yderligere læringsaktiviteter

Yderligere Learning Activities (ALA) berige dine kandidatuddannelser i både teori og praksis. Yderligere læringsaktiviteter (ALA) opretter ikke kreditter. Karakterer er opdelt i "pass" eller "fail" og er indstillet i henhold til forskellige krav i hver enkelt hoved; nogle aktiviteter vil blive udviklet og udført sammen med din vejleder. Som led i kandidatstudiet kræves 200 timers yderligere studieaktiviteter pr. Semester.

 • Sprogundervisning, herunder kinesisk, engelsk, spansk eller andre sprog
 • Yderligere online eller klasseværelse kurser om kultur, forretning, teknologi eller andre emner relateret til kandidatstudiet
 • Betjener som en ph.d.-undervisningsassistent og gennemfører det tilsvarende undervisningsarbejde
 • Deltage i forskningsprojekter som kandidatforskerassistent
 • Praktik eller forretningsrådgivningsprojekt
 • Erhvervsuddannelse
 • Felt tur
 • Deltage i samfundsaktiviteter

opnå beskæftigelse

Kandidater fra denne major kan arbejde inden for byggeri og kreative industrier, samt i byggeledelse, arkitekturforskning og videregående uddannelsesinstitutioner. Det giver også grundlag for at ansøge om en ph.d. Vores kandidater har fundet beskæftigelsesmuligheder i kendte virksomheder, byggeri administration, forskning og videregående uddannelser i bygge- og iværksætterindustrien. Det globale fakultetsteam giver en-til-en personlig karrierevejledning til jobmuligheder i Asien, Europa, Australien og Amerika.

praksis

Institut for Arkitektur har et stadig stærkere netværk af byggebranchen. Og med den internationale by Shanghai - med et aktivt byggemarked, geografisk tæt, der tiltrækker fordelene ved mange internationale virksomheder. Vi vil bruge vores eksisterende netværk til at øge din beskæftigelse og arbejdsplads muligheder i ind-og udland.

Undervisnings- og forskningsassistent

Vores studerende kan ansøge om undervisnings- og / eller forskningsassistenter 西交利物浦大学 of 西交利物浦大学 , og kan arbejde op til 10 timer om ugen. Kan tælles som en yderligere læringsaktivitet og modtage en tilsvarende løn.

Gebyr

Undervisningen

160.000 yuan, fuld tid 2 år.

Alumniundervisning rabat

Kandidater fra University of 西交利物浦大学 Xi'an Jiaotong 西交利物浦大学 og Xi'an Jiaotong University modtager en 20% studie rabat.

Betalingsmetode

 • Mastergradsstudenter kan betale i trancher pr. Semester, eller de kan betale i et enkeltbeløb ved registrering, og sidstnævnte kan få en 5% studierabat.
 • Ansøgere skal bekræfte betalingsmetoden samtidig med at de accepterer ubetinget optagelse fra vores skole.

Scholarship

西交利物浦大学 tilbyder rigelige stipendier til internationale studerende, og fremragende studerende modtager op til 50% undervisningsrabat. For at ansøge om 西交利物浦大学 Graduate Program Scholarship, vedhæft venligst et stipendium ansøgningsskema til ansøgning materialer og afklare ansøgning fordele og grunde til prisen.

Adgangskrav

Det Forenede Kongerige:

Anden klasse æresbevisning grad eller derover

Kina:

 • Dette type 1 universitet: 75% eller mere
 • 2 typer universiteter: 80% eller mere

Bemærk: Kinesiske ansøgere behøver ikke deltage i den nationale postgraduate eksamen, der er arrangeret af Undervisningsministeriet.

Nordamerika:

GPA score 3,0 (total score 4) eller GPA score på 3,2 for de sidste 2 år af grundkursus er 3,2

Andre områder:

Tongdengxueli

Akademisk baggrund

Bachelor of Architecture, Bachelor of Architecture eller Bachelor of Architecture (Honours). Ansøgere skal indsende kreative porteføljer (A3-størrelse, normalt 10-30, PDF-format). At have en praktikoplevelse i byggebranchen vil hjælpe med ansøgningen, men det er ikke et krav. Ansøgere, der er særligt kyndige i deres erhvervserfaring eller som er særligt gode i deres individuelle porteføljer, kan optages til konkurrencen, selvom de faglige forhold ikke stemmer overens.

Engelske krav

Ikke-indfødte engelsktalende og studerende, der ikke er engelsksprogede, skal stille bevis for engelsk færdighed. Denne hoved kræver sprogfærdigheder til at opnå:

 • IELTS: 6,5 og derover (og alle kvaliteter er ikke mindre end 5,5)
 • TOEFL iBT: 90 (og alle scoringer er ikke mindre end 21)

I særlige tilfælde vil vi overveje dem individuelt på baggrund af ansøgerens særlige forhold. Ansøgere kan blive nødt til at bestå et interview eller en test for at demonstrere deres engelskkundskaber. Ansøgere, der er under IELTS score på 0,5-1,0 (eller tilsvarende i andre sprogtest) kan tilmelde sig i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Ansøgere kan også søge at deltage i Western Union Liverpool English Test for at erstatte den tilsvarende IELTS / TOEFL test. Ifølge testresultatet kan ansøgere optages direkte eller indskrives i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Derudover kan eleverne som led i kravene til yderligere studieaktiviteter på 西交利物浦大学 kræve at afslutte et engelskkursus med en score på "pass" eller "no pass".

Sådan ansøger

Se venligst, hvordan du ansøger om mere information om din ansøgning.

Senest opdateret December 2018

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer