Programbeskrivelse

Den internationale kandidatuddannelse i israelske studier giver eleverne mulighed for at deltage i en grundig undersøgelse af staten Israel, der dækker perioder fra begyndelsen af den zionistiske bevægelse til nutiden. Kurset sigter på at belyse det teoretiske grundlag for det zionistiske projekt, samfund af den jødiske diaspora og deres forhold til den moderne delstat Israel og det israelske samfunds dybe kompleksitet i lyset af dets multikulturelle karakter.

De seneste år har været vidne til en hidtil uset vækst af videnskabelig interesse i israelsk historie, politik, samfund og kultur. Talrige programmer, forskningscentre og stolepenge i israelstudier er etableret i Nordamerika og Europa og tilføjer en ny, frisk og nyskabende dimension til eksisterende programmer i Judaic Studies.

Israel Studies-programmet er designet til studerende, der ønsker at uddybe deres forståelse af den israelske befolknings erfaringer fra en række perspektiver mod den bredere baggrund af den jødiske historie fra det 19. århundrede, Mellemøsten politik og samfund.

Hvad du vil studere

Programmet vil undersøge israelsk samfund fra en række perspektiver , herunder Aliyah og migration; økonomi og politik; kultur, religion, historie og båndene mellem Israel og jødiske samfund i udlandet. Det etårige program undervises på engelsk i løbet af tre på hinanden følgende semestre fra oktober til august. Studerende, der ønsker at forfølge specialeafsnittet, vil blive forpligtet til at indsende en afhandling inden for et år efter afslutningen af deres kurser.

Felt campus er et af højdepunkterne i programmet. Studerende, sammen med akademiske medarbejdere, tilbringer tre dage i et af landets historisk rige regioner. Steder omfatter den nedre og øvre Galilea, Negev, Jordan Valley, Beit She'an Valley, Jerusalem og dens omgivelser.

Studerende engagerer sig i en udforskning af områdets kompleksiteter, både fra fortid og nutid. Studerende møder offentlige figurer og israelske borgere med det formål at udvikle dialog og kendskab til det israelske samfund. Omkostningerne på campusområdet er inkluderet i studieafgiften.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 14 flere kurser fra University of Haifa, International School »

Senest opdateret Juli 20, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2020
Duration
1 år
Fuldtid
Price
10,690 USD
Deadline
Mar 15, 2020
Early application deadline. The deadline for submission is April 15.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2020
End Date
Aug 2021
Ansøgningsfrist
Mar 15, 2020
Early application deadline. The deadline for submission is April 15.

Okt 2020

Location
Ansøgningsfrist
Mar 15, 2020
Early application deadline. The deadline for submission is April 15.
End Date
Aug 2021