Master of Arts i Israel Studies

Generelt

Program beskrivelse

Programbeskrivelse

Den internationale kandidatuddannelse i israelske studier giver eleverne mulighed for at deltage i en grundig undersøgelse af staten Israel, der dækker perioder fra begyndelsen af den zionistiske bevægelse til nutiden. Kurset sigter på at belyse det teoretiske grundlag for det zionistiske projekt, samfund af den jødiske diaspora og deres forhold til den moderne delstat Israel og det israelske samfunds dybe kompleksitet i lyset af dets multikulturelle karakter.

De seneste år har været vidne til en hidtil uset vækst af videnskabelig interesse i israelsk historie, politik, samfund og kultur. Talrige programmer, forskningscentre og stolepenge i israelstudier er etableret i Nordamerika og Europa og tilføjer en ny, frisk og nyskabende dimension til eksisterende programmer i Judaic Studies.

Israel Studies-programmet er designet til studerende, der ønsker at uddybe deres forståelse af den israelske befolknings erfaringer fra en række perspektiver mod den bredere baggrund af den jødiske historie fra det 19. århundrede, Mellemøsten politik og samfund.

Hvad du vil studere

Programmet vil undersøge israelsk samfund fra en række perspektiver , herunder Aliyah og migration; økonomi og politik; kultur, religion, historie og båndene mellem Israel og jødiske samfund i udlandet. Det etårige program undervises på engelsk i løbet af tre på hinanden følgende semestre fra oktober til august. Studerende, der ønsker at forfølge specialeafsnittet, vil blive forpligtet til at indsende en afhandling inden for et år efter afslutningen af deres kurser.

Felt campus er et af højdepunkterne i programmet. Studerende, sammen med akademiske medarbejdere, tilbringer tre dage i et af landets historisk rige regioner. Steder omfatter den nedre og øvre Galilea, Negev, Jordan Valley, Beit She'an Valley, Jerusalem og dens omgivelser.

Studerende engagerer sig i en udforskning af områdets kompleksiteter, både fra fortid og nutid. Studerende møder offentlige figurer og israelske borgere med det formål at udvikle dialog og kendskab til det israelske samfund. Omkostningerne på campusområdet er inkluderet i studieafgiften.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Minimer