Master of Arts i sæt design

Generelt

Program beskrivelse

Du vil yderligere forbedre din uddannelse til en høj grad af teknisk og design specialisering. I hele dit studieforløb vil du blive støttet af en velstruktureret, konstant opdateret cyklus af fælles indsats, praktikophold og praktikophold med ledende fortalere i italiensk design.

Et kursus at styre rum, dybde og bevægelse.

MA-uddannelsen i Set Design er en mulighed for studerende med en kunstnerisk og kreativ personlighed, på jagt efter et professionelt miljø, at udtrykke deres vision og design talent og at modtage højt specialiseret træning.

At kunne forestille sig det rum, der bruges til at fortælle som et tredimensionelt rum, betyder at have et sind, som er fleksibelt og praktisk, i stand til at komponere og genskabe dybde og skønhed.

Designet til at uddanne specialiserede professionelle profiler, er det toårige scenografi kursus på RUFA resultatet af en solid akademisk tradition inden for kunst, design, natur og teater.

Scenografi, showet er rummet omkring handlingen.

Scenografi er den ædle kunst, der skaber naturen, teknikken til at designe rummet og belysningen omkring handlingen, fortællingen og det magiske af et levende rum.

Et grundlæggende erhverv er afgørende for det vellykkede resultat af enhver præstation, herunder teater, opera, film, tv, koncerter, opstilling af forberedelser og udstillinger.

Scenografen designer og skaber ved hjælp af lys, materialer, tekstiler, arkitektur, træværk, 3D modellering, møbler, finish, dekorationer og kostumer.

At blive en scene eller set designer åbner dørene for et stort udvalg af professionelle muligheder fra at arbejde i verden med show business til kunst og kreativ retning som anvendt på kunstnerisk præstationer og aktiviteter indretningsarkitekt og dekoratør.

Et kursus rig med muligheder og praktikophold.

Kandidatuddannelsen i sæt design giver studerende et højt niveau af specialiseret teknisk og designuddannelse, suppleret i løbet af studiet med en solid og konstant opdateret cyklus af læringsmuligheder, herunder professionelt samarbejde, praktikpladser og workshops med de vigtigste tal på den nationale scenografiscene.

Inden for RUFA's akademiske struktur er det toårige kursus i scenografi en del af Institut for Design og Anvendt Kunst, det afsnit af RUFA-akademiske studier, der giver et højt niveau af specialisering og teknisk forberedelse, der sætter høje standarder for akademisk og designlæring år efter år.

Ved at studere i sætdesign vil du være i stand til at blive: sætdesigner, interiørarkitekt, kostumedesigner, lysdesigner, scenetekniker, scenografdirektør.

Akademiske grader svarer til Masters universitetsgrader.

* Kurset er kun tilgængeligt på det italienske sprog.

Koordinator: Alessandro Vergoz

Tutor: Alessandro Vergoz

Foredragsholdere: Christian Angeli, Alessandro Carpentieri, Vincenzo Caruso, Maria Chiara Castelli, Genny Di Bert, Antonin Di Santantonio, Elena Fiorellino, Alessandro Gori, Pino Quini, Alessandro Vergoz, Massimo Zomparelli.

MA i sætdesign - Forslag til træningsprogram - Designafdeling

År Emne CFA timer
Jeg år Teori

Optagelse til Master of Arts-programmer

For at blive optaget på Master of Arts-programmerne skal du indsende:

 • Bachelorgrad. Anerkendt gennem en "værdierklæring i Loco (DV)" og legalisering af kvalifikationen (skal anmodes om på den italienske ambassade / konsulat i dit land).
 • Et certifikat om, at du har et passende niveau af italiensk eller engelsk (afhængigt af om du ønsker at deltage i en MA på italiensk eller engelsk), opnået i løbet af de sidste 10 år. Hvis du har opnået din kvalifikation i et engelsk / italiensk-talende land, eller hvis det program, du deltog i, var på engelsk / italiensk, er du muligvis ikke påkrævet at indsende en sprogcertificering.
 • For ikke-EU-studerende: et studievisum er påkrævet for at deltage i de akademiske programmer. Studerende skal sende en kopi af deres anmodning om opholdstilladelse / opholdstilladelse til det internationale studerendes kontor 8 dage efter ankomsten til Italien.

Studerende er også forpligtet til at bestå en optagelsesprøve .

Frister for optagelse

Frist for at ansøge om testen

 • Første samling: 16. januar 2020
 • Anden session: 16. april 2020
 • Tredje samling: 4. juni 2020
 • Fjerde session: 10. september 2020
 • Femte samling: 1. oktober 2020

Adgangstest

 • Første samling: 20.-24. Januar 2020
 • Anden session: 18. april 2020
 • Tredje samling: 8.-12. Juni 2020
 • Fjerde samling: 14.-15. September 2020
 • Femte samling: 5-6 oktober 2020

Direkte tilmeldingsfrist

 • 1. oktober 2020
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, ... Læs mere

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, innovative courses in the field of Art, Design, and Communication. Minimer
Rom , Rom , Rom , Rom , Rom , Rom , Rom + 6 Mere Mindre