Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Nøgleinformation
Campus placering
Los Angeles, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning, På campus
Varighed
32 timer
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
USD 2.137 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* pr. enhed plus gebyrer for alle studerende, uanset placering
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics vil forberede eleverne til at kommunikere principper og praksis for livslang ernæring relateret til sundhed og levetid samt evaluere principper og praksis relateret til wellness. Ved afslutningen af dette program vil kandidater være i stand til at implementere bedste praksis inden for personaleledelse i forbindelse med foodservice -systemer og sidde til det nationale certificeringsudvalg for diætledere (CBDM) Credentialing Exam.
Designet til
- Fremtidige ledere inden for foodservice management
- Personer interesseret i karriere som kostledere (CDM'er)
- Enkeltpersoner interesseret i sundhedspanel, lang levetid, wellness, ernæring og diæt
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Læreplan
Læseplan (32 enheder)
- GERO 488: Mad, kultur, sygdom og lang levetid i Italien og Middelhavet (4 enheder)
- GERO 500: Perspectives on a Changing Society: An Introduction to Aldring (4 enheder)
- GERO 512: Kommunikation af ernæring og sundhed (2 enheder)
- GERO 515: Fødevareproduktion og Foodservice Management (4 enheder)
- GERO 567: Forebyggelse af kroniske sygdomme gennem ernæring, fysisk aktivitet og livsstilsændringer (4 enheder)
- GERO 577: Foodservice og Senior Living (2 enheder)
- GERO 578 Revenue Management for Senior Living (2 enheder)
- GERO 591 Field Practicum (4 enheder)
- GERO 592 Tværfagligt forskningsseminar i aldring (2 enheder)
- GERO 593: Forskningsmetoder (4 enheder)
Programresultat
- Giv lederskab inden for foodservice-systemer og aldring ved hjælp af dokumenteret-baseret forskning og bedste praksis, og sæt dig til CDM-eksamenen.
- Kommunikere effektivt med, rådgive og uddanne forskellige befolkninger om mad og dens samfundsmæssige og kulturelle relevans med en personcentreret tilgang.
- Forstå vigtigheden af de biologiske, psykologiske og sociale aspekter af aldring, især når de vedrører fødevareproduktion og forbrug.
- Øv grundlæggende rammer og folkesundhedsmodeller ved hjælp af systemtænkning og bedste praksis inden for fødevaresikkerhed og produktion.
- Selvstændigt producere og evaluere komplekse menuer og formulere opskrifter.
- Forstå aspekterne af seniorlivs gæstfrihedsfunktioner, som de relaterer til madservice.
Karrieremuligheder
Foodservice ledelse i:
- Sundhedsfaciliteter
- Skoler
- Seniorbofællesskaber
- Corporate wellness