Master of Arts in Multimedia Journalism (Maryland Campus)

Generelt

Program beskrivelse

Master i kommunikation med en specialisering i multimediejournalistik forbereder journalister, der er i stand til at fremstille journalistiske produkter i overensstemmelse med kravene i den digitale æra og med viden til at bruge de nye digitale platforme, der er til stede inden for kommunikationsområdet. Det giver de studerende viden til at forstå de nye tendenser og krav i journalistik i en foranderlig og global verden. Læreplanen fokuserer på teori og praksis i journalistik.

De studerende vil mestre forskellige områder inden for kommunikation og vil være i stand til at udvikle nye produkter i adskillige multimedieplatforme, der vil overskride territoriale grænser og have en global rækkevidde. De behersker de traditionelle nyhedsformater, men vil fokusere på brugen af multimedieformater. Samtidig vil de forstå behovene på de moderne kommunikationsmarkeder og de juridiske, etiske grundlag, der beskytter ytrings- og pressefriheden.

Kandidaten i kommunikation-multimediejournalistik er en del af de flere discipliner, der tilbydes af School of Social Sciences and Communications.

Programmål

De overordnede mål for alle skoleplaner og -programmer er at:

 1. Oprethold akademisk ekspertise gennem undersøgelse, undervisning og social forskning.
 2. Fremme viden og bevarelse af lokale, nationale og universelle kulturelle værdier.
 3. Udvikle forståelsen for, at samarbejde er nødvendigt for at opnå udveksling af ideer inden for discipliner, institutioner, lokalsamfund og nationer.
 4. Udvikle evnen til at analysere problemer og søge løsninger.
 5. Fremme forståelsen af ​​den menneskelige tilstand, hjælpe eleverne med at se verden med medfølelse og fremme ansvarlig og etisk adfærd.
 6. Giv den studerende tværfaglig viden, der gør det muligt at forstå det moderne samfund og dets primære sociale problemer.
 7. Hjælp eleven til at opnå en videnskabelig og filosofisk uddannelse, analytisk og opmærksom på menneskelig og organisatorisk adfærd.
 8. Fremme kritisk analyse og forskning af den økonomiske, sociale og politiske situation i De Forenede Stater i dag og opmuntre interessen for at søge efter alternative modeller og løsninger.
 9. Forbered den studerende til at forfølge kandidatstudier inden for samfundsvidenskab og kommunikation.

Baseret på School of Social Sciences and Communications (SSCC) -mål har Master in Communications Multimedia Journalism følgende mål:

 1. Anvend de principper og love, der beskytter ytrings-, presse- og forsamlingsfriheden både på nationalt og internationalt plan.
 2. Analyser historien og udviklingen af ​​kommunikation i samfundet og rollen som fagfolk, der arbejder på området.
 3. Anvend principperne om social respekt og mangfoldighed, der gennemsyrer samfundet og forstå dets forhold til kommunikation og mangfoldighed af kulturer i et globalt samfund.
 4. Anvend principperne, teorier, begreber og grundlæggende modeller for social kommunikation i præsentationen af ​​skriftlige og audiovisuelle nyheder.
 5. Anvend erhvervets etiske principper med respekt for sandhed, nøjagtighed, upartiskhed og mangfoldighed.
 6. Demonstrere kritisk tænkning, kreativitet og selvstændig tænkning, og brug dem til at løse konflikter og problemer i en kreativ form inden for multimediejournalistik.
 7. Anvend undersøgelsesteknikker for at få de nødvendige oplysninger til at identificere problemer på det journalistiske område og fastlægge de strategier, der er nødvendige for at løse dem.
 8. Skriv korrekt og tydeligt i formularer og stilarter, der er relevante inden for multimediejournalistik.
 9. Anvende de nyeste værktøjer og teknologier i kommunikation og genkende dets indflydelse i dagens digitale æra.

Evaluere deres eget arbejde og dets kritik kritisk for præcision, præcision og klarhed i brugen af ​​engelsk og spansk.

Curricular Sequence credits
Grundlæggende faglige kurser 15
Store kurser 15
Valgfrie kurser 3
Total 33

128553_photo-1504711434969-e33886168f5c.jpgAbsolutVision / Unsplash

Curriculum

Grundlæggende faglige kurser (15 point) *

 • COMM 51O-O Moderne teorier for kommunikation
 • COMM 511-O Udvikling og styring af medievirksomheder
 • COMM 515-O Forskningsmetoder i kommunikation
 • COMM 517-O kommunikation og nye medier
 • COMM 520-O Advanced Writing for Media

Store kurser (15 studiepoeng)

 • COMM 540-O Journalisme og globalisering
 • COMM 541-O Fundamentals of Multimedia Journalism
 • COMM 542-O Journalistisk skrivning til multimedia
 • COMM 545-O Undersøg journalistik til multimedia
 • COMM 550-O-projekt

Valgfrie kurser (studerende vælger et af følgende kurser) (3 studiepoeng)

 • COMM 512-O Juridiske og etiske aspekter af kommunikation
 • COMM 543-O Journalism and Public Affairs
 • COMM 544-O Nyheder om miljø, konflikt og krise

* Sprogkundskaber på engelsk og spansk vurderes med en placeringstest. Yderligere sprogkurser kan være nødvendige i henhold til den studerendes score på placeringsprøver. Hvis studerende kvalificerer sig til forberedende sprogkurser eller udviklingssprogskurser, skal de tilmelde sig kurserne med det samme for at øge den akademiske præstation på sproget. Studerende skal overholde de mindste krævede timer og politikker, der er fastlagt af staten og lokale uddannelsesbureauer for praksisoplevelser. Studerende skal overholde de statslige og lokale uddannelsescertificeringskrav for graden, som relevant.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

La Universidad Ana G. Méndez, Recinto Online hace accesible a la comunidad local e internacional una educación superior con los más altos estándares de calidad. Para lograr este propósito, hemos utili ... Læs mere

La Universidad Ana G. Méndez, Recinto Online hace accesible a la comunidad local e internacional una educación superior con los más altos estándares de calidad. Para lograr este propósito, hemos utilizado tecnologías innovadoras para ofrecer un servicio ágil y eficaz al estudiante. Creamos programas académicos y cursos de educación continua que siguen un modelo educativo y un diseño instruccional que busca promover la formación integral del estudiante. Minimer
San Juan , Maryland City , Dallas + 2 Mere Mindre