Introduktion

Denne spændende Master of Business Management, der er specialiseret i Human Resource Management, udfordrer de studerende til at studere på en høj akademisk standard, der kombinerer casestudier og forskning. Uddannelsen har imidlertid også en reel praktisk tilgang i design - gennem projektuger, professionel undersøgelse og et modul af professionel baseret læring, hvor de studerende gennemfører en kort arbejdsplads, ofte knyttet direkte til deres afsluttende projekt.

Programmet tilbyder en kombineret master i erhvervsøkonomiske emner og bredere moduler inden for økonomi og ledelse. Gennem moduler kigger på global økonomi og strategisk ledelse, globalisering, samfund

Specialiseringen i Human Resource Management ser specifikt på forholdet mellem human resource management fra et strategisk perspektiv og i kombination med begrebet at lederskab spiller en vigtig rolle.

HRM-specialiseringen viser en klar sammenhæng mellem organisationsændring, virksomhedsudvikling og opfølgning, styring og indlejring af internationalt talent.

Kursusindhold

Semester 1

(Kerne moduler)

 • Marketing Management
 • Globalisering, Samfund
 • Forskningsmetoder Introduktion (sidste projekt)
 • Verdensøkonomien
 • Professionel Forespørgsel

(Specialiseringsmoduler)

 • Strategisk Human Resource Management
 • Højtydende lederskab

Semester 2

(Kerne moduler)

 • Forskningsmetoder (sidste projekt)
 • Mikroøkonomi - Globale perspektiver
 • Strategisk ledelse
 • Projektmodul (3 projekt uger, knyttet til afsluttende projekt)

(Specialiseringsmoduler)

 • Organisationsudvikling
 • International Talent Management

Semester 3 (Arbejdsplacering

 • Professional Based Learning
 • Afsluttende projekt

Kursusstruktur

Masteruddannelsen leveres i et blokformat, hvor 2 moduler dækkes hver 6. uge. Kernemodulklasser er tværfaglige - du studerer delte moduler med kandidatstuderende fra forskellige erhvervslivs specialiseringer. På grund af rullende indrejse (6 gange om året) er grupper dynamiske, ekstremt internationale og varierede.

Modulerne leveres intensivt i fortløbende dage i det såkaldte 'blokformat', hvilket betyder at hvert modul har 6 dages undervisning opdelt i to blokke på 3 dage. Undervisningsmetoder omfatter gruppearbejde, casestudier, præsentationer og levende projekter. Kurset leveres gennem en række tilgange, herunder forelæsninger, præsentationer, tutorials og casestudier med vægt på interaktiv læring. Hvert modul undervises af to foredragsholdere, ofte en fuldtidslæser Wittenborg og en gæsteforelæser fra et partneruniversitet. Moduler omfatter regulære gæstetalere fra industrien.

Industrien

Den enorme virkning af ny teknologi og digitalisering kombineret med det stadigt voksende behov for at udvikle, opføre og bevare internationalt talent betyder, at forretningsadministrationen er afhængig af veluddannede og kyndige ledere med en strategisk og global vision.

HR-ledere i virksomheder over hele kloden er i stigende grad afhængige af at motivere medarbejdere gennem engagement og styring af deres talent på en måde, der holder en arbejdsstyrke yderst produktiv.

Karriereudsigter

I de senere år er erhvervslivet kommet til at erkende, at succes afhænger af omhyggelig HRM, som er en strategisk og omfattende tilgang til systematisk forvaltning af mennesker og arbejdspladsens kultur og miljø. Hver leder står over for udfordringen for at holde medarbejderne motiverede, involverede og produktive, på trods af eventuelle ændringer, der måtte finde sted.

Uddannelse fra et højt internationalt institut som Wittenberg Universitet, der lægger stor vægt på en kombination af akademisk forskning og virksomhed og faglig eksponering betyder, at karrieremulighederne for kandidater fra cand.merc., Specialiseret i Human Resource Management er flere og globale .

Ofte ønsker WUAS-kandidater at fortsætte deres studier med en DBA eller en Ph.D. forskeruddannelse, men mange studerende flytter direkte ind i erhvervslivet, nogle gange som følge af deres praktikophold, og deres endelige projekt, der ofte er virksomhedsbaseret.

Eksempler på virksomheder, hvor alumner arbejder, spænder fra førende globale virksomheder inden for bank, rådgivning og forsikring til mere lokale specialiserede virksomheder, ngo'er eller statslige organer i Holland eller andre steder i Vesteuropa.

Adgangskrav

Adgangskravene (kriterier) for Master Business Management-programmerne (alle specialiseringer) er som følger:

 • en bachelorgrad eller tilsvarende anerkendt kvalifikation
  • Ansøgere anmodes om at give en akademisk reference fra deres tidligere uddannelsesinstitut;
  • Det er nødvendigt at have fået en bachelorgrad fra erhvervslivet, ledelsen, økonomien eller handelen. I deres bachelorgrad skal ansøgere have gennemført et akademisk stykke arbejde (afsluttende projekt eller afhandling), der viser en grad af akademisk skriftlig og forskningserfaring.
 • Der kræves ingen erhvervserfaring for disse kandidatuddannelser;

Engelsk Sprogkrav

IELTS 6,5 eller TOEFL ækvivalent. TOEFL-koden i Wittenborg er 4889.

Det engelske sprogkundskabskrav er ½ et point højere end minimumskravene i Nederlandene.

Program undervist i:
 • Engelsk
Wittenborg University of Applied Sciences

Se 6 flere kurser fra Wittenborg University of Applied Sciences »

Senest opdateret Oktober 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Kontakt skolen
Dec 3, 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
14,300 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Dec 3, 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Dec 3, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date