Master of Business and Science (MBS)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Fremme morgendagens STEM-ledere

Rutgers 'Master of Business and Science (MBS) grad kombinerer avanceret, STEM-baseret uddannelse med professionelt styret forretningsuddannelse - hvilket gør det muligt for vores kandidater at træde selvsikker ind i STEM-arbejdsstyrken udstyret ikke kun med innovativ, banebrydende akademisk viden, men med virksomheden færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i lederroller hos landets top videnskabsbaserede virksomheder.

Vores unikke Master of Business and Science-grad er ideel til fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere, eller for dem, der ønsker at gå på kandidatuddannelse i STEM-baseret, videnskabsintensiv industri.

Vores MBS-program er et af de mest omfattende i landet, der tilbyder mere end 25 professionelt fokuserede grader i tre hovedkoncentrationsområder:

  • Biovidenskab
  • Engineering Management
  • Computer

Grad Valg

Vælg kurser, der passer til dine karrieremål; kurser tilbydes online, på campus eller en kombination af begge dele - hvilket gør vores til en af de mest fleksible STEM-baserede grader i nationen. Ser du ikke efter en grad? Vi tilbyder certifikatprogrammer og en ikke-grad mulighed. Vores studerende kan skifte fra deltid til fuld tid på baggrund af deres tidsplan og deltage i undervisning på aftener og weekender.

MBS-grad (43 kursus kreditter)

Studerende bliver nødt til at gennemføre 24 point i deres valgte koncentration sammen med 19 point i erhvervslivet. Derudover skal studerende deltage i begivenheder for at tjene i alt 12 colloquium-point. Hver koncentration har en liste over obligatoriske og valgfrie kurser. Studerende kan også vælge valgfag fra andre koncentrationer, der passer til deres karrieremål.

MBS mulighed for ikke-grad

Studerende, der er tilmeldt den ikke-grad muligheden kan skifte til uddannelsen og få deres afsluttede kurser talt med henblik på graduering.

MBS-certifikat

Hvert certifikatprogram har et andet kursus- og kreditkrav, som skal opfyldes for at den studerende kan få certifikatet. Vi tilbyder følgende certifikater:

  • Certifikat i videnskab
  • Certifikat i farmaceutiske og kliniske forsøgsstyring
  • Certifikat i computerstyring og dataforberedt videnskab

Hvorfor Rutgers Master of Business og Science Degree?

Vores fagligt fokuserede, det videnskabsbaserede læseplan er beriget med erfaringsmæssige læringsmuligheder, stærke branchepartnerskaber og netværksbegivenheder, der holder vores studerende på forkant med industriudviklingen og giver dem mulighed for at holde trit med de hurtige ændringer i arbejdsstyrken. Rutgers MBS-program er særligt kendetegnet ved:

Universitetsdækkende partnerskaber: Rutgers 'MBS-program, der tilbydes gennem kandidatskoler på alle tre Rutgers-campusse, kan prale af integrerede partnerskaber med flere skoler og afdelinger på tværs af universitetet samt med mange af Rutgers' berømte, avancerede forskningscentre.

Executive Coaching: Vores rådgivere og executive coaches arbejder individuelt med hver studerende for at forstå deres specifikke professionelle mål og derefter hjælpe dem med at designe deres egne læseplanrejser.

Stærkt alumni-netværk: Vi kan prale af et robust, involveret og aktivt alumninetværk, der giver tilgængelig mentoring og rigelige netværksmuligheder. Vi er vært for regelmæssige blandinger af studerende-alumni, og vores kandidater arbejder for nogle af landets førende virksomheder.

Branche-partnerskaber og forbindelser: Vores placering i New York / New Jersey STEM-korridoren har gjort det muligt for os at dyrke og opretholde stærke relationer med brancheorganisationer, herunder landets øverste selskaber. Eksekutivledere besøger ofte campus for at gennemføre branchespecifikke foredrag og dele deres ekspertise gennem en række programmer og initiativer.

Erfaringsmæssige læringsmuligheder: Gennem vores enorme brancheforbindelser og stærke, aktive alumninetværk har vores karriereuddannere opbygget et blomstrende eksternprogram og et praktikprogram, der giver fuldtidsjob for et flertal af de deltagende studerende.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Master of Business & Science degree is part of a national movement of Professional Science Master’s (PSM) programs that brings together master’s level study in science or engineering with “plu ... Læs mere

The Master of Business & Science degree is part of a national movement of Professional Science Master’s (PSM) programs that brings together master’s level study in science or engineering with “plus” courses in business and policy. Rutgers is the only university in New Jersey that offers a statewide Master of Business and Science degree. Minimer
Piscataway Township
Besøg skolens websted