Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. I overensstemmelse med skolens menneskecentrede kritiske tilgang til miljødesign integrerer denne studiobaserede specialisme design af flere skalaer og typologier i bymiljøer.

Urban Environments Design fokuserer på analyse og design af hybride og sammensatte interiørmiljøer, urbane offentlige rum og bysystemer og strategier.

Ansøgningens tidslinje - september 2020 indrejse

 • Ansøgningsperiode: 26. september 2019 - 30. april 2020
 • Anmeldelser frister:
  • Tidlig runde: 13. december 2019
  • Runde 1: 24. januar 2020
  • Runde 2: 6. marts, 2020
  • Runde 3: 30. april 2020
 • Ansøgningsfrist: 30. april 2020
Dette program, der er vært i en designskole, står i kontrast til arkitektonisk uddannelse. / PolyU Design


Programmål

Dette fuldtidsinternationale postgraduate program svarer til de hidtil usete bytransformationer, der er sket i de sidste par årtier i Hongkong og Kina. Urban Miljø Design har til formål at udvikle et højt niveau af intellektuel og praktisk styring af analyse og design af forskellige bymiljøer i regionen med bredere konsekvenser for bykontekster verden over. Tilgangen til Urban Environments Design er baseret på en forståelse af den socio-kulturelle dynamik i den regionale kontekst, der overføres til nye designstrategier og designinterventioner.

Hong Kong: et sted at udforske integrering af design af flere skalaer og typologier af bymiljøer / Mathilde Gattegno (klasse 2018)


Programmål

Denne specialisering søger at forene praktiske tilgange til innovation i bystrategier med formelle aspekter af bymiljødesign gennem:

 • real-world projektudvikling
 • teamwork nærmer sig problemløsning
 • socio-kulturelle og æstetiske overvejelser
 • reflekterer kritisk og analytisk på bymiljøet værdiskabelse ved design inden for bymiljøet
 • en kritisk forståelse af nutidige bytransformationer i Kina
 • Definition af strategiske tilgange til bymiljødesign
Studerende deltog i forskning og kartografi af et udstillingsprojekt i Museum for Moderne Kunst (MoMA) / PolyU Design / Map Office


Programstruktur

Efter et introduktionsseminarium, som initierer eleverne i Urban Miljøets etos og tilgang, er programmets første år struktureret omkring tre halvtidsstudietemaer, som hver er parret med et seminaremne, der giver en vidensbase til den respektive studie . Hvert projekt gennemføres i samarbejde med en offentlig eller privat sektor, der tager højde for rumlige udfordringer, der opstår som følge af partnerens virkelige operationer og institutionelle kultur. Det afsluttende semester er centreret om et studentdefineret capstone design projekt, der syntetiserer uddannelsens læring.

Student ved hjælp af en model til at præsentere fødevaresikkerhed inden for globale og markedsdrevne økonomiske modeller / PolyU Design

Klasse leveringstilstand

Klasser holdes normalt om dagen på hverdage med undtagelse af tre fag, som leveres i weekender. Hver af disse weekendemner kræver tre weekender fordelt over 4-5 uger.

Normalt tager det 1,5 år at afslutte specialismen.

Støtteberettigelse: Studerende med en baggrund i rumlig design eller en relateret disciplin / PolyU Design

Ansøgning

Indgangskrav

En bachelorgrad i design eller tilsvarende i en beslægtet disciplin og faglig erfaring inden for design foretrækkes.

En komplet ansøgning omfatter
 • Ansøgningsskema
 • Hensigtserklæring
 • Tre anbefalingsbeviser (Akademisk / Profession)
 • Bevis for akademisk kvalifikation, dvs. officielle fuldskriver og gradersbevis
 • Portefølje (se FAQ for krav og indsendelse)
 • IELTS / TOEFL-rapport ^

^ Bortset fra engelsktalende, hvis bachelorgrad (eller tilsvarende kvalifikation) tildeles af et anerkendt universitet, hvor undervisningsmediet er engelsk. Ellers forventes det, at du opfylder følgende minimumskrav på engelsk for optagelsesformål: En test af engelsk som fremmedsprogs-score (TOEFL) på 80 for den internetbaserede test eller 550 for den papirbaserede test; ELLER et samlet båndresultat på mindst 6 i det internationale engelsksprogede testsystem (IELTS). Alle engelsksprogningsresultater betragtes som gyldige i to år efter testdatoen.

Interview

Alle optagelser skal gennemgå interviewprocessen. Shortlisted ansøgere vil blive inviteret til at deltage i et interview personligt (for lokale ansøgere) eller over internettet videoopkald (for ikke-lokale ansøgere).

Lokale og ikke-lokale studerende fra fastlandet, andre dele af Asien og resten af ​​verden / PolyU Design

Økonomisk støtte

Kandidater fra PolyU Design BA kan ansøge om en koncession på 15% af undervisningsgebyr (med forbehold af godkendelse), når de er vellykket tilmeldt et af MDes-programmerne i september 2020. Denne koncession administreres efter skolens skøn.

Der er ikke noget stipendium til rådighed for ikke-lokale studerende til 2020-optagelse. For lokale beboere er der to typer økonomisk støtte til rådighed gennem regeringens kontor for studenterfinansiering: (1) Efteruddannelsesfond og (2) Udvidet ikke-middel-testet låneskema (ENLS).

Nogle emner i MDes-ordningen er inkluderet i CEF-listen over refunderbare kurser for lokale beboere. For yderligere information om CEF eller refusionspligtige kurser listen, besøg venligst CEF's officielle hjemmeside. Udvidet Non-means Tested Loan Scheme (ENLS) tilbyder rentebærende lån til berettigede studerende til dækning af studieafgifter. For detaljer om ordningen henvises til regeringens hjemmeside.

Type VISA (for internationale studerende)

Folkerepublikken Kina og udenlandske statsborgere, og dem, der har et gyldigt ansættelses- eller arbejdsferievisum / indrejsetilladelse, kan ansøge om dette program som ikke-lokale. Ikke-lokale har brug for et studentervisum for at tage dette fuldtidsprogram. Indehavere af et afhængigt visum eller et visum under IANG betragtes også som ikke-lokale, men har ikke brug for et studentervisum. Visa-ansøgninger behandles og fastlægges af indvandringsafdelingen i HK SAR's regering. Processen tager normalt 8 - 10 uger efter modtagelse af alle de krævede dokumenter.

Studietur: Oslo Arkitektur Triennale / PolyU Design / Foto af Mathilde Gattegno
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 4 flere kurser fra The Hong Kong Polytechnic University School of Design »

Senest opdateret Oktober 23, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 31, 2020
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
167,400 HKD
lokale / HK $ 190.800 ikke-lokale.
Deadline
Dec 13, 2019
Early Round. Round 1: Jan 24, 2020 Round 2: Mar 6, 2020 Round 3: Apr 30, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 31, 2020
End Date
Dec 31, 2021
Ansøgningsfrist
Dec 13, 2019
Early Round. Round 1: Jan 24, 2020 Round 2: Mar 6, 2020 Round 3: Apr 30, 2020

Aug 31, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Dec 13, 2019
Early Round. Round 1: Jan 24, 2020 Round 2: Mar 6, 2020 Round 3: Apr 30, 2020
End Date
Dec 31, 2021