Master of Engineering (Engineering Management) LMEB

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Gradoversigt

  • Ingeniørforskning vurderet godt over verdensklasse *.
  • Udfyld et praktisk, industrielt relevant projekt i dit sidste år.
  • Udføre en afhandling eller et forskningsprojekt i dit område af interesse.
  • Specialiserer sig i Engineering Management med fokus på automatisering, drift, ressourceplanlægning, kvalitet og forsyningskæde og projektledelse.

* 2015 Excellence in Research for Australia (ERA)

Snapshot

I Engineering Management vil du lære de nyeste ingeniørteorier og anvende dem på områder som drift, kvalitet, forsyningskæde og projektledelse, ressourceplanlægning og automatisering. Du vil blive nedsænket i virkelighedsudfordringer og studere valgfrie kurser, der passer til dine personlige faglige udviklingsbehov.

Som en del af dine studier udvikler du færdigheder inden for ingeniørforskningsmetoder og projektledelse. I dit sidste år bruger du disse færdigheder, arbejder på et større industriprojekt i dit interesseområde eller gennemfører en mindre afhandling.

Hvis du beslutter dig for at afslutte denne grad, når du har gennemført de første fire kurser, vil du modtage Graduate Certificate inEngineering (Engineering Management). Hvis du har gennemført de første otte kurser, vil du modtage et diplom i ingeniørvidenskab (Engineering Management).

Hvad du vil lære

I dit første studieår lærer du om styring af en ingeniørvirksomhed. Gennem et valg af valgfag kan du studere kvalitetsstyring, projektering og kontrol, intelligente produktionssystemer (herunder robotik og automatisering) og energistyring.

I dit andet år vil du undersøge den strategiske ledelse af ingeniørvirksomhed. Dette omfatter forsyningskæde, virksomhedsressource og økonomisk forvaltning.

Nøglen til denne grad er udvikling og anvendelse af forskningsmetoder og færdigheder. Disse vil være uvurderlige, når du begynder at arbejde på dit forskningsprojekt eller mindre afhandling. Du kan vælge at arbejde på disse som en del af et væsentligt arbejdsbaseret projekt med en lokal organisation.

Hvorfor Master of Engineering (Engineering Management)

Denne master grad justerer nøje at lære at professionel praksis. Du vil anvende teorien og færdighederne du udvikler til et praktisk industriprojekt i dit eget interesseområde eller en mindre afhandling relateret til en forskningsinstitution tilknyttet Engineering School.

Du vil opnå avanceret viden og færdigheder i driftsledelse, total kvalitetsstyring, supply chain management, enterprise resource planning, automation, energi og samfund og projektledelse.

Inddragelse af stærk teoretisk undervisning, erfaringsbaseret læring og moderne faciliteter, vi tilbyder den ideelle akademiske blanding for kandidater til at opfylde udfordringerne i moderne virksomhed. Læring understøttes af verdensklasse ingeniørforskning og industri erfaring til at fremme din ekspertise og karrieremuligheder.

Din karriere

Der er en bred vifte af karrieremuligheder for højt kvalificerede ingeniører og projektledere med beskæftigelsesmuligheder inden for ingeniørfirmaer, byggefirmaer og lokale, statslige og føderale myndigheder. Du kan overveje:

  • energibestyrer: overvågning og reduktion af energiforbruget; forstå, hvor og hvordan energi anvendes fremhæve energibesparelser på tværs af virksomheder, projekter og arbejdspladser
  • ingeniør operatør: overvågning og ledende teams af ingeniører, forskere og teknikere, der arbejder på projekter; overvåge produktion og kvalitetskontrol styring af drift, afprøvning og vedligeholdelse planlægning og planlægning, kundehøring, budgetansvar
  • kvalitetssikringschef: arbejder med ledelse og personale til at etablere procedurer og kvalitetsstandarder og overvåge disse over for aftalte mål; skrivehåndtering og tekniske rapporter; fastsættelse af træningsbehov Fremme forandring og forbedring af ydeevne og kvalitet
  • forretningsudviklingsingeniør: udvikling og opretholdelse af fremragende kundeforhold samarbejder med nye og eksisterende kunder for at skabe ny forretning og identificere nye markeder foreslå forretningsmæssige ventures, give projekt detaljer, skrive forretningsforslag, møder business omsætning mål

Du kan også fortsætte med en ph.d. gennem en af vores dynamiske forsknings koncentrationer.

Real World Connections

UniSA samarbejder med over 2.500 virksomheder verden over - vi giver vores studerende masser af muligheder for at få praktisk erfaring og lave industriforbindelser.

Vi har også meget stærke forsknings koncentrationer, der giver en dynamisk lærings- og forskningsbase for studerende. Alle har fremragende faciliteter, med verdensberømte links og foreninger.

Vi er også vært for regelmæssige medarbejdermasterklasser og ansættelsesudstillinger i universiteter og alumni events i Australien og i udlandet.

Senest opdateret June 2019

Om skolen

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 student ... Læs mere

The University of South Australia is a progressive and globally-engaged university, ranked in the top 10 universities in Australia* and awarded five QS Stars for Excellence. With nearly 32,000 students, including more than 5,500 international students, it provides a unique educational journey that combines five-star teaching# and real-world experience. *Ranked 9th – 2018 Times Higher Education World University Rankings Rated five stars for Teaching – 2017 QS Stars Ratings Minimer
Adelaide , Adelaide , Adelaide + 2 Mere Mindre