Master of Engineering Ledelse I Integreret Vandforvaltning

Generelt

Program beskrivelse

Sidste runde CAN og USA 2021 optagelser: Ansøgningsfrist 1. september 2020.

* Ansøgningssystemet åbnes 1. januar 2021 for alle 2022 optagelser.

Master of Engineering Leadership (MEL) i integreret vandforvaltning er designet til ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at udvikle og lede avancerede og bæredygtige vandforvaltningsinitiativer. Deltagerne i programmet vil lære at anvende fysiske, kemiske og biologiske enhedsoperationer og -processer på vandressourcer og bliver fortrolige med lovgivningsmæssige og miljømæssige rammer.

Vand er en strategisk ressource, og adgang til rent og sikkert vand er afgørende for menneskers velbefindende. Efterspørgslen efter bedre vand systemer har resulteret i det presserende behov for folk med de tekniske færdigheder til at udvikle praktiske løsninger inden for områder som vandbehandling, overvågningsværktøjer, informationsteknologier, effektiv vandanvendelse og genanvendelse samt nye bioteknologier.

Kombinationen af teknisk ekspertise og lederskabskurser hjælper dig med at udvikle innovative løsninger, styre teams og direkte projekter - et færdighedssæt, der er meget relevant i nutidens forretningsmiljø. Kandidater fra denne MEL-grad vil være i stand til at anvende det komplekse værktøjssæt af teknisk og ledelsesmæssig viden erhvervet i programmet til en bred vifte af private sektorer, institutionelle og offentlige organisationer, der er involveret i vandbrug, behandling, forskning og beskyttelse.

MEL er en 12-måneders grad, der starter i januar. Mens 70 procent af dine Integrated Water Management-kurser vil fokusere på din tekniske specialisering, er de resterende 30 procent lederudviklingskurser, der vil forbedre dine forretnings-, kommunikations- og medarbejderkompetencer. Levering af ledelses- og lederskabskurser er i partnerskab med UBC 's Sauder School of Business.

Hurtige fakta

 • Grad: Master of Engineering Leadership
 • Om: Teknik
 • Leveringsmåde: On-campus
 • Specialisering: Integreret vandforvaltning
 • Programkomponenter: Kun kursusarbejde
 • Fakultet: Det Tekniske Fakultet

Master of Engineering Leadership (MEL) i integreret vandledning er en professionel grad for ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at udmærke sig og drive innovation i bæredygtige vandforvaltning initiativer. Denne hybrid master program kombinerer graduate-level engineering kurser med UBC Sauder School of Business kurser - giver dig de evner og selvtillid til at tage din karriere i nye retninger.

Regeringer og private organisationer i en række industrier søger fagfolk med tværfaglige tekniske færdigheder og et integreret perspektiv for at udvikle bæredygtige løsninger til vandressourcer. De har brug for enkeltpersoner, der både har en bred forståelse af lovgivningsmæssige rammer og en detaljeret viden om de fysiske, kemiske og biologiske aspekter af operationer og processer. De leder også efter personer, der har forretningsindsigt og interpersonelle færdigheder til at lede tværfaglige teams og guide ændringer.

Vælg Engineering og Business

MEL i integreret vandforvaltning tilbyder en unik kombination af tekniske og forretningsklasser - hvilket giver dig de strategiske færdigheder til at spille en førende rolle i fremtidsorienterede organisationer. Ingeniørkurser dækker hele spektret af vandforvaltning, herunder ingeniørhydrologi, design af vandbehandling, miljømæssig væskemekanik og vand- og spildevandshåndteringsstrategier. Forretningskurser, der tilbydes af den toprangerede UBC Sauder School of Business, giver dig et solidt fundament inden for strategi og innovation, organisatorisk ledelse og bæredygtighedsovervejelser.

Studer på fuld tid eller deltid

Du kan tage programmet enten på fuld tid (12 måneder) eller på deltid (24 måneder). Med 12-måneders fuldtidsmulighed afslutter du dine studier på et år og udvider din videnbase og dine færdigheder i en koncentreret tidsramme.

Deltidsindstillingen på 24 måneder er for dem, der ønsker at fortsætte med at arbejde, mens de bygger deres forretnings- og tekniske viden. Ved at afbalancere arbejde og studier kan du straks anvende dine nye færdigheder på din arbejdsplads og bringe tekniske og ledelsesmæssige udfordringer fra arbejde ind i klassediskussionen. Denne deltidsversion af MEL i integreret vandforvaltning er også en mulighed for at opbygge dit professionelle netværk i over to år. Studerende, der forfølger denne mulighed, kan forvente at være på campus i to hverdage hver uge (ca. 10 timer i alt).

Få en konkurrencedygtig kant

På kun 12 måneder / 24 måneder vil denne kandidatgrad:

 • Lær, hvordan du anvender fysiske, kemiske og biologiske enhedsoperationer og -processer på vandressourcer, samtidig med at du øger din fortrolighed med lovgivningsmæssige og miljømæssige rammer.
 • Skærp dine tekniske og analytiske færdigheder gennem en projektbaseret læseplan, der dækker alle faser i branchens værdikæde og inkorporerer praktiske læringsmuligheder.
 • Studer under kendte fakultets- og brancheeksperter ved et af verdens 40 bedste universiteter.
 • Udvid dit professionelle netværk, mens du samarbejder med andre MEL-studerende.
 • Få de grundlæggende forretnings-, projektledelses- og interpersonelle færdigheder til at fremme din karriere og med tillid påtage dig positioner med øget ansvar.

generelle krav

 • Bachelor grad med et samlet gennemsnit på 76%
 • Dokument der viser dit nuværende statsborgerskab (normalt et pas eller et andet statsborgerskabsdokument fra dit land) eller dit canadiske faste opholdstilladelse

Programspecifikke krav

 • Bacheloruddannelse i kemisk og bioteknologi, civilingeniør, geologisk teknik eller en beslægtet disciplin inden for ingeniørvidenskab, miljøvidenskab, geologi, væskemekanik, hydrologi, bioteknologi, biologi, biogeografi eller mikrobiologi
 • Tre eller flere års relevant erhvervserfaring

Engelsk sprogkrav

Hvis du har afsluttet din uddannelse på et universitet uden for Canada, hvor engelsk ikke er det primære undervisningssprog, skal du give resultater af en engelsk sprogfærdighedseksamen som led i din ansøgning:

 • Hvis din bacheloruddannelse eller kandidatuddannelse er afsluttet uden for Canada på et engelsktalende universitet, accepterer vi et officielt bevis på engelsks kvalifikationsbrev fra universitetet, hvoraf det fremgår, at det primære sprog for undervisning i din uddannelse var engelsk.
 • Hvis din bachelorgrad eller kandidatuddannelse ikke blev undervist på engelsk, skal du angive en gyldig engelsksproglig karakter:
  • TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog):
   • En minimumscore på 90 (internetbaseret eksamen) med minimumskomponentresultater på 22 [i læsning, lytning] og en minimumskomponent score på 21 [skriftlig, tale]
   • Mindste score 55 hver for læsning, lytning og skrivning (i den papirbaserede test), med 4,0 på testen af skriftlig engelsk (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): Mindste samlede bånd score på 6,5 uden anden komponent score mindre end 6,0 af den akademiske (ikke generelle) IELTS test
 • Den engelske sprogfærdighedstest skal være taget inden for de sidste 24 måneder på tidspunktet for indsendelse af din ansøgning. Hvis dine engelsksprogsresultater skal udløbe snart, skal du indsende de officielle resultater (ud over de uofficielle resultater indsendt med din online ansøgning) til University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) eller ved hjælp af kode 0965 (TOEFL). Officielle testresultater skal modtages direkte fra den udstedende organisation inden udløbsfristen på 24 måneder. Afdelingen er ikke ansvarlig for elever, der ikke kan indsende deres resultater, efter at de er udløbet.
 • Studerende skal indsende deres officielle testresultater direkte til UBC via instruktionerne i indsendelse af dine dokumenter for at din ansøgning skal være komplet.

Grad Fordele

En Master of Engineering Leadership (MEL) grad fra UBC giver dig legitimationsoplysninger og viden til selvsikker at tage stillinger med større ansvar eller gøre overgangen til en ny industrisektor.

Opgrader dine tekniske færdigheder

Du får de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at udvikle praktiske løsninger inden for områder som vandbehandling og overvågning, informationsteknologier, effektiv vandanvendelse og genanvendelse og nye bioteknologier.

Lær sproget i erhvervslivet

Teknisk viden er ikke nok. Gennem kurser, der tilbydes af UBC Sauder School of Business, får du grundlæggende forretningsmæssige færdigheder, der forbedrer din forståelse af bredbaserede managementkoncepter

Bliv en sikker leder

Ledelsesudvikling er integreret i hele programmet, hvilket giver dig løbende muligheder for at lede hold og projekter og styrke dine interpersonelle færdigheder.

Få en professionel kandidatuddannelse fra et universitet i verdensklasse

UBC er et af verdens 40 bedste universiteter og dets programmer og professorer har et globalt ry for ekspertise. Fakultetet for Anvendt Videnskab er hjemsted for en af Nordamerikas førende ingeniørskoler med bemærkede styrker inden for civilingeniør og kemisk og bioteknik.

UBC Sauder School of Business er rangeret først i Canada og 38. i verden for forretnings- og ledelsesstudier, og skolen er kendt for sit engagement i streng, relevant og oplevelsesmæssig undervisning.

Udvid dit netværk

Som studerende i MEL i Integrated Water Management-programmet vil du vokse dit personlige og faglige netværk ved at:

 • lære af verdenskendte fakultet medlemmer
 • studerer sammen med motiverede jævnaldrende, der bringer en bred vifte af erhvervserfaring og perspektiver til programmet
 • tager business kurser med studerende fra andre faglige kandidatuddannelser i Det Tekniske Fakultet - engagerede og ambitiøse fagfolk fra tværfaglige MEL og Master of Health Ledelse og Politik programmer

"Som et integreret program passer kurserne sammen for at give de studerende muligheder, der ville være svært at finde andre steder og sikkert ikke kunne findes i en enkelt afdeling." - Dr. Susan Baldwin

Gå længere

Fagfolk, der har mestret en teknisk specialisering og de grundlæggende elementer i virksomheden har en markant konkurrencefordel. Efter efterspørgsel fra både regerings- og erhvervslivet, arbejder vores kandidater med succes i efterspurgte positioner og nye sektorer.

"Vores kandidater vil have viden og færdigheder til at starte eller forbedre deres karriere i dette spændende og kontinuerligt udviklende område." - Dr. Susan Baldwin

Karrieremuligheder

Vores kandidater vil være i høj efterspørgsel lokalt, nationalt og internationalt af arbejdsgivere i industrien og regeringen, der søger fagfolk, der kan udvikle og levere bæredygtige vandforvaltningsinitiativer. Kandidater fra programmet startede i stillinger, såsom Environmental EIT, Environmental Specialist, President & CEO.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Læs mere

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Minimer