Master of Engineering Ledelse i Urban Systems

Generelt

Program beskrivelse

* Ansøgningssystemet åbnes 1. januar 2020

Master of Engineering Leadership (MEL) i Urban Systems er en professionel grad for systemtændere, der ønsker at løse komplekse infrastrukturudfordringer. Dette hybridprogram kombinerer kandidatniveau ingeniør- og byplanlægningskurser med UBC Sauder School of Business-kurser - giver dig de kompetencer og tillid til at opbygge din karriere og drive innovation i byplanlægning.

Organisationer i den offentlige og den private sektor har brug for byplanlæggere og ingeniører, der har teknisk beslutningstagende viden til effektivt at designe og styre byinfrastruktur og tjenester. De har brug for mennesker med et tværfagligt perspektiv, der forstår det komplekse samspil mellem sociale, miljømæssige og økonomiske faktorer i det byggede miljø. De leder også efter mennesker, der har forretningsperspektiv og interpersonelle færdigheder til at lede hold og vejlede forandringer.

Hurtige fakta

 • Grad: Master of Engineering Leadership
 • Om: Teknik
 • Leveringsmåde: On-campus
 • Specialisering: Urban Systems
 • Programkomponenter: Kun kursusarbejde
 • Fakultet: Det Tekniske Fakultet
 • Skole: Faglig og regional planlægning

Vælg Engineering og Business

MEL i Urban Systems-programmet tilbyder en unik kombination af tekniske og erhvervsklasser - hvilket giver dig de strategiske færdigheder til at spille en ledende rolle i fremtidsorganisationer. Ingeniør- og byplanlægningskurser spænder over hele industris værdikæde, fra den sociale kontekst af infrastruktur og planlægning til engineering og design, projektering og asset management. Business kurser, der tilbydes af toprangerede UBC Sauder School of Business giver dig et solidt fundament i forretningsstrategi og innovation, drift og logistik, projektledelse og organisatorisk lederskab.

Undersøg fuld tid eller deltid

Du kan tage programmet enten på fuld tid (12 måneder) eller deltid (24 måneder). Med den 12-måneders fuldtidsindstilling afslutter du dine studier på et år og udvider din videnbase og dine færdigheder i en koncentreret tidsramme.

Den 24-måneders deltidsindstilling er for dem, der ønsker at fortsætte med at arbejde, mens de bygger deres forretningsmæssige og tekniske viden. Ved at afbalancere arbejde og undersøgelse vil du kunne anvende dine nye færdigheder øjeblikkeligt på din arbejdsplads og bringe tekniske og ledelsesmæssige udfordringer fra arbejde ind i diskussion i klasseværelset. Denne deltidsversion af MEL i Urban Systems er også en mulighed for at opbygge dit professionelle netværk over to år. Studerende, der forfølger denne mulighed, kan forvente at være på campus i to ugedage hver uge (ca. 10 timer i alt).

Få en konkurrencedygtig kant

I løbet af det 12-måneders / 24-måneders-program vil du:

 • få en omfattende forståelse for bedste praksis i design og styring af indbyrdes afhængige byinfrastrukturer og -tjenester for at bidrage til mere robuste og bæredygtige byer
 • udvide din sektorspecifikke viden gennem en projektbaseret pensum, der dækker alle stadier af livscyklus for samfund og infrastruktur
 • studere under berømte fakultet og industri eksperter
 • Udvid dit faglige netværk, mens du samarbejder med andre MEL-studerende
 • få den grundlæggende forretning, projektledelse og interpersonelle færdigheder til at fremme din karriere og trygt tage positioner af øget ansvar

Få mere at vide om denne innovative professionelle kandidatgrad fra vores studerende og professorer.

generelle krav

 • Undergraduate grad med et samlet gennemsnit på 76% ( UBC GPA ækvivalenser for master programmer (MEL og MHLP) kan findes her)
 • Dokument der viser dit nuværende statsborgerskab (normalt et pas eller et andet statsborgerskabsdokument fra dit land) eller dit canadiske faste opholdstilladelse

Programspecifikke krav

 • Bacheloruddannelse i en disciplin relateret til bysystemer (en ingeniør er ikke påkrævet til programindgang)
 • Tre eller flere års relevant erhvervserfaring

Engelsk sprogkrav

Hvis du har afsluttet din uddannelse på et universitet uden for Canada, hvor engelsk ikke er det primære undervisningssprog, skal du give resultater af en engelsk sprogfærdighedseksamen som led i din ansøgning:

 • Hvis din bacheloruddannelse eller kandidatuddannelse er afsluttet uden for Canada på et engelsktalende universitet, accepterer vi et officielt bevis på engelsks kvalifikationsbrev fra universitetet, hvoraf det fremgår, at det primære sprog for undervisning i din uddannelse var engelsk.
 • Hvis din bachelorgrad eller kandidatuddannelse ikke blev undervist på engelsk, skal du angive en gyldig engelsksproglig karakter:
  • TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog):
   • En minimumscore på 90 (internetbaseret eksamen) med minimumskomponentresultater på 22 [i læsning, lytning] og en minimumskomponent score på 21 [skriftlig, tale]
   • Mindste score 55 hver for læsning, lytning og skrivning (i den papirbaserede test), med 4,0 på testen af skriftlig engelsk (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): Mindste samlede bånd score på 6,5 uden anden komponent score mindre end 6,0 af den akademiske (ikke generelle) IELTS test
 • Den engelske sprogfærdighedstest skal være taget inden for de sidste 24 måneder på tidspunktet for indsendelse af din ansøgning. Hvis dine engelsksprogsresultater skal udløbe snart, skal du indsende de officielle resultater (ud over de uofficielle resultater indsendt med din online ansøgning) til University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) eller ved hjælp af kode 0965 (TOEFL). Officielle testresultater skal modtages direkte fra den udstedende organisation inden udløbsfristen på 24 måneder. Afdelingen er ikke ansvarlig for elever, der ikke kan indsende deres resultater, efter at de er udløbet.
 • Studerende skal indsende deres officielle testresultater direkte til UBC via instruktionerne i indsendelse af dine dokumenter for at din ansøgning skal være komplet.

Grad Fordele

En Master of Engineering Leadership (MEL) grad fra UBC giver dig legitimationsoplysninger og viden til selvsikker at tage stillinger med større ansvar eller gøre overgangen til en ny industrisektor.

Opdater dine tekniske færdigheder

Programmet introducerer dig til de kritiske aspekter af design, konstruktion, drift, vedligeholdelse og dekonstruktion af bygget infrastruktur. Du får den brede tekniske forståelse, der er nødvendig for at støtte beslutningstagning på strategisk plan, der nøje overvejer de komplekse indbyrdes afhængigheder, som understøtter byinfrastruktur systemer.

Lær forretningssprog

Teknisk viden er ikke nok. Gennem kurser, der tilbydes af UBC Sauder School of Business, får du grundlæggende business færdigheder, der forbedrer din forståelse af bredbaserede managementkoncepter.

Bliv selvsikker leder

Ledelsesudvikling er integreret i hele programmet, hvilket giver dig løbende muligheder for at lede hold og projekter og styrke dine interpersonelle færdigheder.

Få en professionel kandidatgrad fra et universitet i verdensklasse

UBC er et af verdens 40 bedste universiteter og dets programmer og professorer har et globalt ry for ekspertise. UBC Fakultet for Anvendt Videnskab er hjemsted for en af Nordamerikas førende ingeniørskoler, og skolen for samfunds- og regionalplanlægning tilbyder et førsteklasses undervisningsmiljø med fakultet, som er anerkendte eksperter inden for social, langsigtet og regional planlægning.

UBC Sauder School of Business er først og fremmest placeret i Canada og 38. i verden for erhvervs- og ledelsesstudier, og skolen er kendt for sit engagement i streng, relevant og erfaringsmæssig undervisning.

Udvid dit netværk

Som studerende i MEL i Urban Systems-programmet vokser du dit personlige og faglige netværk ved at:

 • læring fra verdenskendte fakultetsmedlemmer fra både UBC Engineering og School for Community and Regional Planning.
 • studerer sammen med motiverede kammerater, der bringer en bred vifte af arbejdserfaringer og perspektiver til programmet.
 • at tage forretningskurser med studerende fra andre professionelle kandidatprogrammer på Fakultet for Anvendt Videnskab - engagerede og ambitiøse fagfolk fra de andre tværfaglige MEL og Master of Health Leadership and Policy-programmer.

"Urban Systems-programmets tværfaglige karakter afspejler, hvordan urbane infrastrukturprojekter rent faktisk er designet og styret, hvor folk med ekspertise inden for byplanlægning og teknik samles for at løse store og komplekse problemer." - Stephanie Chang

Gå længere

Studerende, der har den brede tekniske viden og en forståelse af virksomheden har en markant konkurrencefordel. Efter ønske lokalt, nationalt og internationalt er vores kandidater med succes flyttet ind i roller med kommuner, forsyningsselskaber, transportudbydere og ingeniørkonsulentfirmaer som planlæggere, politikrådgivere og iværksættere.

"Vores kandidater er jobsklare til arbejde både i den offentlige og private sektor og giver innovative tanker, der gør det muligt for bycentre at trives, mens de vokser." - Susan Nesbit

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Læs mere

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Minimer