Læs den officielle beskrivelse

Civilingeniør i cybersikkerhedspolitik og compliance er et tværfagligt program, der trækker kurser fra tre studieområder på tværs af SEAS: datalogi, el- og datalogi og ingeniørledelse og systemteknik. Formålet med den online M.Eng. (CPC) grad er at indfange de nyeste tendenser og problemer fra cybersikkerhedsområdet for at give de studerende de nødvendige værktøjer og færdigheder til at være i spidsen for denne hurtigt skiftende disciplin. Programmet forventes at tiltrække potentielle studerende med tekniske grader, såvel som dem med nontechnical grader, der ønsker at studere de komplekse spørgsmål om cybersikkerhedspolitik og compliance.

School of Engineering og Anvendt Videnskab (SEAS) på George Washington University har sammenlagt store tanker i industri og regering siden 1884. I løbet af denne tid har den udviklet sig til at hjælpe fagfolk med at opfylde dagens teknologiske udfordringer.

Online Master of Engineering i Cybersecurity Policy og Compliance (M.Eng. [CPC]) følger denne historie og bringer en fuldt online cybersecurity-mastergrad til dem, der søger kritiske stillinger på ledelsesniveau, der fører en organisations cyberpraksis. Det tværfaglige studieprogram indeholder en unik blanding af ingeniør- og datalogikkurser, der gør den velegnet til personer med teknisk eller teknisk baggrund og projektledelse fagfolk med et stærkt ønske om at beskytte proprietær information i en alder af cyber warfare og global corporate spionage.

Online-masteren i cybersikkerhedspolitikken og -overensstemmelsen tilbyder en ingeniørfaglig fokuseret studie, der giver et overblik over kryptografi, sikkerhedssystemer, algoritmer og softwareparadigmer, et perfekt valg for dem, der er interesserede i at udforske de komplekse krydsninger mellem politik, business og teknologi. Studerende af programmet vil blive fortrolig med industrien anerkendte rammer og metoder, som de træner for at tage ansvar i den hurtige verden af ​​informationssikkerhed.

Program læringsmål

Målene for online masteruddannelsen i cybersikkerhedspolitik og compliance er at sikre, at kandidater:

 • Analyser cyber-incident retsmedicin; prognose cyberattacks ved hjælp af predictive analytics modellering; og udforme specifikke, brugbare løsninger, der overstiger traditionelle it-praksis for at understrege cyber intelligens og mindske risikoen ved at håndtere trusselsvanskeligheder.
 • Formulere cybersikkerhedspolitikker ved at udvikle situationsbekæmpelsesprocedurer for cybersikkerhed, identificere love og anvende processer til at beskytte følsomme data, samtidig med at virksomhedsoperationerne opretholdes.
 • Design en organisations mobilitetsløsning, der integrerer styring af mobilenheder med bedste praksis i branchen.

Få adgang til Cyber ​​Center fra hvor som helst

George Washington University er et Center for Akademisk Excellence i Cyber ​​Defense Research, udpeget af National Security Agency og Department of Homeland Security og et Center for Akademisk Excellence in Information Assurance, udpeget af National Information Assurance Training and Education Center.

Ligger i landets hovedstad, arbejder GW for at fremme en forskelligartet pædagogisk atmosfære og udvikle unikke fremtidsrettet programmer, rekruttering af topfakultet og tapping af branchens og regerings kontakternes ekspertise. SEAS online M.Eng. (CPC) program er i overensstemmelse med universitetets mission - forberede fagfolk til at få en dybere forståelse for disciplinen, at lede med formål, at forblive innovativ i deres tilgang og fortsat anvende kritisk tænkning i ny måder som karriereorienterede, livstidselever.

Kurser

Online Master of Engineering i cybersikkerhedspolitik og compliance på GW er designet til studerende, der arbejder fagfolk, og blander levende klassesessioner med kurser, der kan gennemføres omkring andre forpligtelser. Studerende, der er ansat på fuld tid, vil være i stand til at anvende de færdigheder, de lærer på jobbet, da de gennemfører deres online cybersikkerhedskurser.

Programmet kræver mindst 30 kredit timer på kandidatniveau kursusarbejde. Programmet består af fire computer science kurser og seks andre, der fokuserer på politik, ledelse, compliance og risikostyring-en blanding, der er designet til at udvikle en velafrundet færdighedssæt i kandidater. Selv for dem, der arbejder på fuld tid, kan alle cybersikkerhedskurser afsluttes i omkring 2,5 år.

Efter graduering vil online M.Eng (CPC) studerende kunne:

 • Gennemfør passende retsmedicinsk analyse af cyberhændelser og brug intelligent analysemodellering til at forudsige cyberangreb til at udforme løsninger, der går ud over traditionelle it-praktiseringspraksis til at afgrænse specifik og brugbar cyber intelligens.
 • Formulere strategier for kort og langvarig cybersikkerhed for deres virksomheder ved at identificere overholdelseslove og anvende branchens bedste praksis.
 • Design en organisations mobilitetsløsning, som integrerer styring af mobilenheder og branchens bedste praksis.
 • Udvikle og implementere en omfattende situationsikkerhedsproces for cybersikkerhed for en organisation for at beskytte følsomme data og opretholde grundlæggende operationer.
 • Gennemfør metoder til begrænsning af risiko ved at håndtere trusselsvanskeligheder og udnyttelser.

M.Eng (CPC) Påkrævede kurser

 • CSCI 6012 Cybersecurity og Privacy
 • CSCI 6532 informationspolitik
 • EMSE 6540 Håndtering af informations- og systemsikkerhed
 • CSCI 6013 Sikkerhed i mobilcomputing
 • CSCI 6534 Informationssikkerhed i regeringen
 • ECE 6132 Secure Cloud Computing
 • EMSE 6542 Cybersecurity Risikostyring og Compliance
 • EMSE 6543 Administration af beskyttelse af informationsaktiver og -systemer
 • EMSE 6544 Revision, Overvågning og Intrusion Detection for Information Security Managers
 • EMSE 6546 Cybercrime for Information Security Managers
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra George Washington University »

This course is Online, Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Price
29,850 USD
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school