Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

NYU Game Center er dedikeret til udforskning af spil som kulturform og spildesign som en kreativ praksis. Vores tilgang til studiet af spil er baseret på en simpel ide: spilstof.

Vi træner den næste generation af spildesignere, udviklere, iværksættere og kritikere for at fremme spilområdet ved at skabe en sammenhæng for avanceret stipendium og banebrydende arbejde.

NYU Game Center MFA er et intensivt kreativt miljø. Som studerende vil du på ethvert tidspunkt oprette et eller flere spilprojekter, fra små prototyper til en storskalaafhandling. Samtidig vil du også være involveret i analyse og diskussion, fra at kritisere andre elevernes arbejde til dybtgående forskning om et originalt emne. Og der vil også være masser af spil at spille også - vores spil bibliotek indeholder tusindvis af digitale og ikke-digitale spil. Spil, oprettelse og analyse supplerer og informerer hinanden om at skabe en unik pædagogisk oplevelse.

NYU Game Center MFA er en 2-årig Master of Fine Arts grad i Game Design. Beliggende i NYUs berømte Tisch School of the Arts står vi skulder-til-skulder med andre former for kunst, medier og kultur. Vores studerende studerer design og udvikling af spil i en sammenhæng med avanceret kritisk læsefærdighed med det formål at blive spildesignere og udviklere, kunstnere og kuratorer, kritikere og lærde. Efter et intensivt førsteår af fundamentale og avancerede spil design og udvikling kursusarbejde, vil dit andet år fokusere på et år lang speciale projekt, der vil drive dig i spilbranchen.

Krav

Vi søger lidenskabelige og talentfulde ansøgere til vores Game Design MFA. Ansøgere kan komme fra en bred vifte af faglige, personlige og uddannelsesmæssige baggrunde. Professionel spiloplevelse er ikke nødvendig, selv om den succesfulde ansøger skal demonstrere et højt niveau af talent, kreativ ånd og kompetence på et eller flere områder relateret til spildesign, spilproduktion og spilstudie. En bachelorgrad fra et akkrediteret college er påkrævet. Game Design programmet er to år lang - kun fuldtidsstudier.

Der er to nødvendige komponenter, som du skal indsende for at kunne fuldføre din ansøgning om optagelse:

1. Ansøgningen om optagelse skal indgives online til Tisch Office of Graduate Admissions sammen med den krævede akademiske dokumentation, testning, anbefalingsbrev og undervisningsoplysninger (detaljeret nedenfor). Start din ansøgning her: Tisch Application .

2. Du skal udarbejde en kreativ portefølje (detaljeret nedenfor) og indsende den via Game Center MFA online ansøgningssystem, Slideroom. Bemærk, at ved indlevering af din kreative portefølje vil Slideroom opkræve et gebyr på $ 10 for ansøgere at bruge denne service. Din kreative portefølje skal uploades via Slideroom på eller inden ansøgningsfristen. Du kan registrere og oprette en konto på dette link: href = "https://nyugamecenter.slideroom.com .

Besøg denne side for yderligere ansøgning og kreative porteføljekrav href = "https://gamecenter.nyu.edu/academics/game-design-mfa/apply/ .

Ansøgningsfrist er 1. januar 2019

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra NYU | Tisch »

Senest opdateret October 18, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
- Besøg webstedet Tisch.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date