Master of Food Technology (Leuven)
KU Leuven
Nøgleinformation
Campus placering
Leuven, Belgien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Se venligst vores websted for nylige oplysninger om studieafgifter: kuleuven.be/tuitionfees
Introduktion
KU Leuven Online åben dag
KU Leuven arrangerer en online åben dag onsdag den 1. december 2021 for at informere eleverne om sine engelsksprogede programmer. Oplev Europas mest innovative universitet og lær mere om vores internationale programmer, optagelser, boliger og meget mere. For mere information, besøg .
Interuniversitetsprogrammet i fødevareteknologi (IUPFOOD) er en akademisk master i naturvidenskabeligt program, der har til hensigt at udstyre sine alumner med den videnskabelige, tekniske og ledelsesmæssige viden, færdigheder og holdninger, som de kræver for at kunne bidrage med succes til at løse problemer i forbindelse med fødevaresikkerhed gennem produktion af sikre fødevarer af høj kvalitet.
To teknologiske dimensioner af afgørende betydning for forarbejdning og konservering af fødevarer er de vigtigste mål og programmuligheder:
- Posthøst- og fødevarekonserveringsteknik , med fokus på rollen som posthøst- og fødevarekonserveringsenhedens drift i at levere sikre og nærende fødevarer, især plantebaserede fødevarer, til slutforbrugeren.
- Fødevare videnskab og teknologi , med fokus på transformation (forarbejdning) af råvarer i produkter til konsum eller i mellemingredienser til videre brug i fødevareindustrien.
Interuniversitetsprogrammet i fødevareteknologi (IUPFOOD) arrangeres i fællesskab af KU Leuven og Ghent University (UGent).
Styrker
IUPFOOD -programmet er et interuniversitets MSc -uddannelsesprogram, der bygger på KU Leuven og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi. Programmets interuniversitetskarakter, der tilbyder to læringsmiljøer, skaber klar merværdi, som er meget værdsat af studerende og alumner.
Programmet er orienteret mod internationale studerende med forskellig uddannelsesbaggrund. Programmets struktur og indhold er meget godt tilpasset denne forskelligartede uddannelsesbaggrund for indgående studerende, herunder studerende fra syd. Programmets struktur, de anvendte udvælgelseskriterier og tilgængeligheden af genopfriskningskurser i starten af programmet afhjælper de studerendes forskelligartede baggrund.
Alumni, især dem fra syd, anser programmet for at være yderst relevant for deres personlige udvikling, deres professionelle karriere og udviklingen af deres hjemland.
Se venligst vores websted for seneste information om dette program.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Struktur
Master of Science i fødevareteknologi (120 ECTS) består af fire hoveddele:
- Uddannelsesafsnit (60 ECTS) bestående af kurser på masterniveau inden for fødevarevidenskab, teknik og fødevareteknik
- Specialiseringssegment (17-19 ECTS) bestående af et sæt dybdegående kurser i forbindelse med en af de to valgmuligheder ("postharvest and food preservation engineering" eller "food science and technology").
- Valgfrie kurser (11-13 ECTS) bestående af kurser om specifikke fødevarerelaterede emner.
- Masterafhandling (30 ECTS), der består af et avanceret forskningsemne inden for fødevareteknologi.
Gennem hele programmet lægges der vægt på seks læringsspor: fødevareproduktteknologi, fødevarekvalitetssikring og -sikkerhed, fødevareproces- og konserveringsteknik, videnskabelig uafhængig forskning, kommunikation og ledelse samt videnskabelig integritet.
I første fase af kandidatuddannelsen tilbringer du det første semester på UGent og det andet semester på KU Leuven. Anden fase af fagene "Postharvest and Food Preservation Engineering" og "Food Science and Technology" undervises på henholdsvis KU Leuven og UGent. På begge universiteter tilbydes der valgfrie kurser og forskningsemner til specialer.