Master of Global Management

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

International forretning i dagens økonomi kræver, at fagfolk har et perspektiv baseret på praktisk erfaring og akademisk bevidsthed - den ideelle kombination af job-færdige færdigheder til at styre og lede mennesker og projekter på en kompleks global markedsplads.

Master of Global Management er en 42-kredit, international business management grad, designet specielt til arbejdende fagfolk, der ønsker at udføre med følsomhed og fleksibilitet på den globale arbejdsplads. Mindst 2 års fuldtidsansat er relevant erhvervserfaring påkrævet for ansøgningen. Vi tilbyder et praktisk program, hvor du får modtaget viden, mens du opretter forbindelser med fagfolk fra Canada og hele verden. Kandidater fra dette program er fuldtuddannede, arbejdsklare ledere og ledere med et globalt tankegang, kulturel bevidsthed og en forståelse for, hvordan discipliner som regnskab og lov varierer på tværs af industri og markeder.

I Master of Global Management-programmet får du mulighed for at gennemføre programmet gennem fire anvendte færdiggørelsesmuligheder :

 1. Global Management Project, 12 måneder på campus eller 19 måneder i en blandet leveringsmodel (en kombination af online og kort på campus-boliger)
 2. Internship Research Project, 18 måneder på campus, indeholder en 6-måneders praktikplads
 3. Graduate Certificate i Project Management, yderligere 9 kredit kursus, studerende tjener en MGM grad og Graduate Certificate i Project Management
 4. MGM MBA International Business Dual Degree i samarbejde med Management Center of Innsbruck i Østrig

Alle fire anvendte færdiggørelsesmuligheder kræver, at du udnytter al den læring og viden, der er opnået i hele programmet, og dette giver dig et intelligent og informeret perspektiv om erhvervslivet. I slutningen af ​​dit program vil du have praktisk erfaring med erhvervskompetence på brancheniveau og industriel anerkendte kompetencer kombineret med de færdigheder, der kræves for at arbejde effektivt med personer fra andre kulturer, regioner og baggrunde for succes i dagens internationale erhvervsliv.

Hvem er det til

Master of Global Management-programmet er for at arbejde fagfolk, der søger at tage det næste skridt i deres karriere, ændre karriere eller forfølge virksomhedens muligheder. Designet som en lanceringsplatform for en globalt orienteret karriere. Afhængigt af tidligere erfaringer vil kandidater være parat til at udmærke sig som:

 • En entry level position med et tværnationalt selskab
 • En effektiv leder i et multikulturelt miljø
 • En globalt bevidst fagmand i en offentlig eller privat organisation
 • En direktør for international forretningsudvikling til en lille eller mellemstore virksomhed
 • En iværksætter med evnen til at identificere en international forretningsmulighed, udvikle en international forretningsplan, sikre finansiering og lancere et internationalt nyt venture
 • En social iværksætter starter sin egen NGO eller tjener som programofficer offshore

RRU Hatley Castle

resultater

Master of Global Management grad bruger en holistisk og integreret tilgang til at levere akademisk indhold og bløde færdigheder, såsom selvbevidsthed, problemløsning, teamwork og samarbejde.

Faglig vurdering i Master of Global Management-programmet fokuserer på international erhvervskompetencer og kompetenceudvikling. Udover praktisk erfaring med de væsentlige erhvervskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i dagens globale marked, lærer og praktiserer du forhandling, risikovurdering, overbevisende kommunikation, kritisk tænkning, problemløsning, aktiv lytning, effektiv rationel og etisk beslutningstagning, og meget mere - alt gennem en international forretningslins.

Master of Global Management programresultater er informeret af branchens eksperter og er grundlaget for designet af hvert kursus og bruges til at vurdere din læring:

 • Kommunikere effektivt - kommunikere effektivt ved at skrive, tale, præsentere, interviewe og bruge computerbaserede medier.
 • Tænk kritisk - brug en bred vifte af forskningsmetoder og konceptuelle modeller til at bedømme og drage konklusioner.
 • Løs problemer - brug en række processer, modeller og tilgange (kvantitative og kvalitative) for at gøre fradrag og til at identificere sunde potentielle løsninger, mål og handlinger.
 • Arbejde med andre - Respekter kulturel mangfoldighed, del viden, arbejde som medlemmer af et hold og lede et hold.
 • Innovation - anerkende behovet for innovation, indlede processen med at generere innovation, vurdere værdien af ​​foreslåede ideer og løsninger og implementere innovationer i en organisation.
 • Tænk globalt - genkend og respekter kulturelle forskelle, lær udenfor deres egen kultur og forudsig hvordan deres handlinger vil interagere med det miljø, hvor deres organisationer opererer.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Læs mere

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Minimer