MDes industriel design

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Væksten i Kina vil omdefinerer mønstre for forbrug, produktion og kulturel bevilling indenlandske og globalt i de kommende generationer. Når Kina-baserede virksomheder skifter til en designet-i-Kina-strategi, og internationale virksomheder forsøger at designe til det kinesiske marked, vil karrieremulighederne for kandidater fra dette program være mange.

MDes Industrial Design- programmet er til kandidater eller fagfolk med design eller ingeniørbaggrund, der ønsker at uddybe deres design og designforskningstænkning. Du vil udvikle en påskønnelse af - og praktisere tværfaglige tilgange til - designløsninger, herunder produkter, interaktion, systemer og tjenester.

I løbet af programmet får du specialiserede færdigheder, mens du opretholder et generalistisk, tværfagligt syn på design og har mulighed for at gennemføre dit eget designforskningsprojekt.

Hvorfor skal jeg studere industrielt design på XJTLU ?

 • Benyt dig af Institut for Industriel Designs stærke forbindelser med internationale institutioner og virksomheder, hvilket giver dig muligheder for praktikpladser, netværksarrangementer og besøg på industrien;
 • Nyd et mangfoldigt program med en bred vifte af designspecialiteter og repræsentationer, afhængigt af dine interesser og karriereambitioner;
 • Udnyt mulighederne for at besøge universitetet i Liverpools campus i Liverpool og London;
 • Tjen et universitet i Liverpool-grad, der er anerkendt af det kinesiske uddannelsesministerium.

Viden og færdigheder

På det tidspunkt, du studerer fra MDes Industrial Design, vil du have:

 • En tværfaglig forståelse af design med evnen til at udvikle og evaluere nye efterforskningsmetoder og tilgange.
 • Gennemført et afsluttende projekt med enten en akademisk vægt for at forberede sig til doktorgradsstudie eller et mere anvendt, industrielt fokus.
 • Stærk kritisk, kreativ tænkning og kommunikationsevner.

construction, plans, square

moduler

Obligatoriske moduler

Yderligere læringsaktiviteter

Afslutningen af yderligere læringsaktiviteter er påkrævet for at gennemføre din kandidatgrad. Normalt fordeles de krævede ALA-timer jævnt over hvert semester, svarende til 200 timer pr. Semester. Deltidsprogrammer kræver normalt 100 til 150 timer pr. Semester.

Karriere

Kandidater fra dette program er godt forberedt på karrierer som designpraktikere og designledere. Programmet tilbyder også et solidt fundament for kandidater, der ønsker at fortsætte videre studier i en designrelateret ph.d.

Gebyrer

RMB 90.000 for hele 18-måneders fuldtidsprogram.

Universitetsundervisningsgebyrer dækker omkostningerne ved dit studie hos os.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Kandidatstuderende har mulighed for at betale studieafgift i rater hvert semester. Du kan også vælge at betale gebyrerne på forhånd på registreringen, i dette tilfælde tilbydes en rabat på fem procent af de samlede gebyrer.

Du bliver bedt om at angive, hvordan du gerne vil betale gebyrene, når du bekræfter din accept af det ubetingede tilbud.

Stipendier

XJTLU tilbyder et generøst stipendium på op til 50 procent af det samlede undervisningsgebyr for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Hvis du ønsker at ansøge om XJTLU masterstipend, bedes du indsende et XJTLU i din ansøgning med angivelse af grundene til, at du skal overvejes.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

UK

 • Øverste anden klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 projekt; Top 100 i Shanghai Rangering i 2019 - 75 procent eller derover
 • Ikke-211 projekt; Ikke-top 100 i Shanghai-rangering i 2019 - 80-85% procent eller derover, afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai-rangering af de bedste kinesiske universiteter er genstand for en årlig opdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske ansøgere er ikke forpligtet til at tage MoE postgraduate eksamen adgang.

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af dit bacheloruddannelse.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikationer.

Akademisk baggrund

 • En bacheloruddannelse (UK 2: 1 eller tilsvarende) i industriel design, ingeniørarbejde, arkitektur, byplanlægning og design eller en anden designrelateret disciplin.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret på engelsk på uddannelsesniveau, skal du dokumentere din engelskfærdighed. Du skal normalt have en af følgende kvalifikationer:

 • IELTS: 6,5 (minimum 5,5 i alle sektioner)
 • TOEFL iBT: 90 (minimum 21 i enhver færdighed)

Hvis du går glip af de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men overholder sprogkravene til de kurser, der foregår før engelsk (PSE) (inklusive minimumskomponenter eller ækvivalenter), kan du blive accepteret på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkendelse. Efter en vellykket tilmelding på PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU master XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk niveau.

Hvis du er en indehaver af et betinget tilbud, kan du også sende en e-mail til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for at ansøge om at få taget on-site-adgangskoden engelsk sprogtest leveret af XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller dets tilsvarende.

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere på XJTLU . Universitetet giver en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af betinget tilbud. Baseret på scoringen kan studerende blive optaget eller kan blive forpligtet til at tage og med succes gennemføre det fem- eller otte-uges intensive engelske præsidentskursus.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

"MDes Industrial Design-program giver fagfolk den nyeste internationale design- og forskningskendskab, som hjælper dig med at videreudvikle din egen unikke profil inden for den blomstrende globale kreative industri."

Sara Sterling
Programleder

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsformular. Hvis du har brug for at fremlægge yderligere støttedokumenter, når du har indsendt ansøgningen online, skal du sende dokumenterne til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med dit ansøgnings-ID, navn og anvendte programnavn).

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer