Den moderne verden er præget af kompleksitet og hurtig forandring, hvilket også påvirker indretningsarkitekter og rumlige designere. Kandidatuddannelsen i interiørarkitekturen er baseret på princippet om, at et sæt designkompetencer i den snævre betydning af begrebet ikke er tilstrækkeligt til, at interiørarkitekter kan lykkes i deres erhverv. De skal også forstå den bredere kontekst og være i stand til at tilpasse deres løsninger til skiftende situationer.

Vores læseplan er opdelt i to hovedområder:

Det første (såkaldte hi-tech) segment beskæftiger sig med interaktionen mellem mellemrum og mennesker, og hvordan højteknologi og smarte materialer hjælper med at forbedre samspillet. Det andet (såkaldte "lavteknologiske") segment er baseret på forestillingen om, at hvis vi har et godt kendskab til vores omkringliggende bredere sammenhænge (som klima, natur, økonomi og kultur) og deres indbyrdes forhold, rige fantasi og primitive materialer er alt, hvad vi behøver for at skabe friske, kvalitetsrum.

I løbet af det første akademiske år deltager eleverne lige i begge segmenter. Det andet akademiske år er dedikeret til kandidatprojektet. For det vil eleverne vælge et af de to segmenter - hvilket bedre understøtter emnet for deres projekt.

Det overordnede mål for masteruddannelsen er at forberede en uafhængig kreativ person, der er i stand til at skabe personlige tredimensionale miljøer, der kombinerer arkitektur, design, kunst og teknologi til en sammenhængende helhed og leder implementeringen af ​​deres rumlige designprojekter.

Læreplanen giver færdighederne til at analysere kritisk, udvikle og eksperimentere med de forskellige aspekter af rumlig miljøoprettelse og hjælper med at udvikle en personlig og kreativ tilgang. Det fokuserer på at give dybtgående teoretisk viden og de praktiske færdigheder, der er nødvendige for kvalificeret fagligt arbejde med det formål at forberede eleverne til selvstændigt at skabe rumlige designprojekter.

Ved at udvikle disse færdigheder vil de studerende drage fordel af Estlands unikke kontekst: dets barske nordlige klima; omfattende, uspoleret natur dens placering på grænsen mellem øst og vest dens lille størrelse.

"Jeg vil absolut anbefale MA i Interiørarkitektur-programmet.Den største styrker i dette kandidatuddannelse er betydningen af ​​forskning og koncept i designprocessen. Vi læres at" bryde ud "fra interiører, designe og arbejde i en bredere sammenhæng . Vejlederne er ikke kun indre arkitekter, men også urbanister, sociologer, filosoffer og mange andre områder. Og selvfølgelig har ture i Estland og i udlandet været mind-expanding . "

- Andrea Tamm, MA Interiørarkitektur '17

Optagelsesperiode: 1. marts - 3. maj 2019

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Estonian Academy of Arts »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 1, 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
1,900 EUR
1900 euro om året (for borgere fra EU, Island, Norge, Liechtenstein, Tyrkiet, Georgien, Ukraine, Belarus, Moldova, Rusland og Schweiz) og 2900 euro om året (for borgere fra andre lande uden for EU)
Deadline
Feb 29, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 1, 2020
End Date
Feb 29, 2020
Ansøgningsfrist
Feb 29, 2020

Feb 1, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Feb 29, 2020
End Date
Feb 29, 2020