MSc i Investment Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vi er på et historisk tidspunkt, da Kina, verdens næststørste økonomi deregulerer og vokser sine finansielle markeder. I de kommende år forventes efterspørgslen efter kandidater med en solid uddannelse på finansielle markeder, værdipapirer og investeringsstyring at vokse markant.

I MSc Investment Management- programmet lærer du om kompleksiteten i moderne økonomi og økonomiske principper, og hvordan disse gælder for beslutningstagning inden for finansiel formidling, opsparing og investering. Selvom dette er et praktiseret masterprogram, kan det også tjene som et solidt fundament for videre studier.

Programmet leveres i International Business School Suzhou (IBSS), en af en elitegruppe af institutioner verden over, der er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) og European Quality Improvement System (EQUIS). Mindre end 100 handelsskoler over hele verden har både AACSB- og EQUIS-akkreditering.

Hvorfor studere Investment Management på XJTLU ?

 • Udnyt IBSS Financial Lab og handelsgulv placeret på campus, som giver dig adgang til en verden af data til studie- og forskningsformål, herunder data, feeds fra Thomson Reuters EIKON-system, Bloomberg Terminal, Wind Financial Terminal, Wharton Research Data Services (WRDS) og CSMAR Financial Database;
 • Uddannet med en grad anerkendt af Chartered Financial Analyst Institute (CFA) 's University Recognition Program;
 • Opret forbindelse med industrien gennem praktik, netværk og arbejdserfaringsmuligheder;
 • Tjen et universitet i Liverpool-grad, der er anerkendt af det kinesiske uddannelsesministerium.

Karakteristiske træk

IBSS Financial Lab

IBSS er unik i Kina med sit IBSS Financial Lab og handelsgulv. Dette handels- og analyselokale, oprettet i partnerskab med finansielle institutter, har 25 positioner og indeholder Thomson Reuters EIKON-system, Bloomberg Terminal, Wind Financial Terminal, Wharton Research Data Services (WRDS) og CSMAR Financial Database, der bruges af finansielle institutioner rundt om verden til både handels- og analyseformål. Disse sofistikerede terminaler og databaser giver studerende adgang til et væld af data til studie- og forskningsformål. Studerende bliver trænet til at bruge disse terminaler. Studerende kan tage eksamener for at få certifikater, der tilbydes af for eksempel Thomson Reuters for sit EIKON-certifikat, en værdifuld færdighed for alle, der ønsker at komme ind i finanssektoren, hvad enten det er i Kina eller i udlandet.

Anerkendelse af CFA-instituttet

MSc Investment Management-programmet er designet til at kortlægge CFA (Chartered Financial Analyst) -programmet Kandidatorgan for viden ™ (CBOK) og er formelt anerkendt under CFA Institute University Affiliation Program.

This photo is free for public use. Please credit this photo in caption with link to "www.distel.com".

Viden og færdigheder

På det tidspunkt, du studerer fra MSc Investment Management-programmet, har du:

 • en solid forståelse af de finansielle markeder i Kina og internationalt;
 • et stærkt fundament for at gennemføre CFA-eksamen;
 • muligheden for at navigere i et antal finansielle datasystemer, herunder Thomson Reuters EIKON-system, Bloomberg Terminal og Wind Financial Terminal, der bruges overalt på de finansielle markeder og værdipapirer;
 • programmeringsfærdigheder i adgang til WRDS og CSMAR Financial Database;
 • specialist, teknisk viden på finansielle markeder og værdipapirer.

"Den praktiske oplevelse hjælper med at placere mig til et godt stykke arbejde efter endt uddannelse."

Meiting Shi
Alumna, MSc Investment Management, Kina

moduler

Obligatoriske moduler

Yderligere læringsaktiviteter

Afslutningen af yderligere læringsaktiviteter er påkrævet for at gennemføre din kandidatgrad. Normalt fordeles de krævede ALA-timer jævnt over hvert semester, svarende til 200 timer pr. Semester. Deltidsprogrammer kræver normalt 100 til 150 timer pr. Semester.

Yderligere læringsaktiviteter om MSc Investment Management inkluderer:

 • Udvikling i personlige og ansættelsesmæssige kvalifikationer
 • Postgraduate engelsk
 • Kinesisk sprog
 • Frivilligt arbejde til universitets- og skoleprojekter og begivenheder
 • Graduate Research Assistantship
 • Deltagelse i IBSS-forskningsseminarerien
 • CFA Research Challenge
 • Professionelle softwarefærdigheder
 • EIKON Certificate Achievement
 • Datastream Certificate Achievement
 • Virksomhedsprojekt
 • Field Trip / Company besøg
 • Karriereudviklingsaktiviteter
 • Graduate Work Placement
 • Familievirksomhed og ejerskab
 • Træning i avancerede kvantitative og programmeringsfærdigheder
 • Empirisk dataanalyse
 • Tidsserien Analytics
 • Analyse af aktivering af aktiver
 • Python og maskinlæring
 • Programmering i SAS og VBA osv.

Karriere

Kandidater fra dette program er godt forberedt på karriere i den finansielle sektor, ikke kun i Kina, men i enhver international bank eller finansiel institution med ambitioner om at opbygge deres forretning i verdens næststørste økonomi.

Gebyrer

120.000 RMB for hele 18-måneders fuldtidsprogram.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Kandidatstuderende har mulighed for at betale studieafgift i rater hvert semester. Du kan også vælge at betale gebyrerne på forhånd på registreringen, i dette tilfælde tilbydes en rabat på fem procent af de samlede gebyrer.

Du bliver bedt om at angive, hvordan du gerne vil betale gebyrene, når du bekræfter din accept af det ubetingede tilbud.

Stipendier

XJTLU tilbyder et generøst stipendium på op til 50 procent af det samlede undervisningsgebyr for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Hvis du ønsker at ansøge om XJTLU masterstipend, bedes du indsende et XJTLU i din ansøgning med angivelse af grundene til, at du skal overvejes.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

UK

 • Øverste anden klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 projekt; Top 100 i Shanghai Rangering i 2019 - 75 procent eller derover
 • Ikke-211 projekt; Ikke-top 100 i Shanghai-rangering i 2019 - 80-85% procent eller derover, afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai-rangering af de bedste kinesiske universiteter er genstand for en årlig opdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske ansøgere er ikke forpligtet til at tage MoE postgraduate eksamen adgang.

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af dit bacheloruddannelse.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikationer.

Akademisk baggrund

 • En bacheloruddannelse (UK 2: 1 eller tilsvarende) i matematik, økonomi eller et beslægtet emne. Eller relevant arbejdserfaring og god viden om kvantitative metoder, statistikker eller finansiel matematik.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret på engelsk på uddannelsesniveau, skal du dokumentere din engelskfærdighed. Du skal normalt have en af følgende kvalifikationer:

 • IELTS: 6,5 (minimum 5,5 i alle sektioner)
 • TOEFL iBT: 90 (minimum 21 i enhver færdighed)

Hvis du går glip af de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men overholder sprogkravene til de kurser, der foregår før engelsk (PSE) (inklusive minimumskomponenter eller ækvivalenter), kan du blive accepteret på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkendelse. Efter en vellykket tilmelding på PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU master XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk niveau.

Hvis du er en indehaver af et betinget tilbud, kan du også sende en e-mail til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for at ansøge om at få taget on-site-adgangskoden engelsk sprogtest leveret af XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller dets tilsvarende.

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere på XJTLU . Universitetet giver en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af betinget tilbud. Baseret på scoringen kan studerende blive optaget eller kan blive forpligtet til at tage og med succes gennemføre det fem- eller otte-uges intensive engelske præsidentskursus.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

" Dette kandidatprogram kombinerer investeringsteorier, faglig viden og færdigheder: giver dig mulighed for at analysere reelle investeringsproblemer og løse porteføljestyringsproblemer i praksis. Det hjælper dig med at blive fortrolig med de data, værktøjer og platforme, der i vid udstrækning bruges i investeringsbrancher. "

Xingnong Zhu
Programleder

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsformular. Hvis du har brug for at fremlægge yderligere støttedokumenter, når du har indsendt ansøgningen online, skal du sende dokumenterne til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med dit ansøgnings-ID, navn og anvendte programnavn).

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Ansøgningsafskæringsdatoer

For effektivt at styre ansøgnings- og optagelsesprocessen indføres vigtige afskæringsdatoer for ansøgning om kandidatuddannelser (september 2020-indtagelse) fra International Business School Suzhou (IBSS): 30. april, 31. maj og 30. juni 2020 .

Programdirektører vil gennemgå ansøgninger modtaget fra Master's Admission Team, Graduate School på XJTLU på hver afskæringsdato. Kun ansøgninger med fulde dokumenter, der er gennemgået af master's admissionsteamet, videregives til programdirektører. Det tilrådes dig kraftigt at indsende din udfyldte ansøgning ved at fremlægge alle nødvendige dokumentation mindst en uge før afskæringsdatoen. Ufuldstændige ansøgninger udsættes automatisk til næste runde gennemgang. Under normale omstændigheder vil ansøgere modtage ansøgningsresultater højst 2 uger efter hver fristdato.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited