Master of Investment Management

Generelt

Program beskrivelse

Master of Investment Management

oversigt

Dette kursus er designet til at undervise eleverne i teoretisk og strategisk viden om finansielle markeder, værdipapirer og investeringsforvaltning. Studerende vil forstå kompleksiteten i nutidens økonomiske og finansielle kapital og lære at anvende dem på finansielle forhandlinger, besparelser og investeringsbeslutninger. Dette professionelle design henvender sig til de hurtigt voksende behov hos banker, fondsstyring, tilsynsmyndigheder og andre finansielle institutioner i Kina og Asien. Det sigter mod at udvikle fagfolk, der har både faglig viden og en dyb forståelse af de finansielle markeder og investeringsforvaltning.

Postgraduate programmet er meget praktisk. Efter graduering har eleverne mulighed for at arbejde på det finansielle marked, og de kan også forberede sig på videre studier i akademisk forskning i fremtiden. IBSS samarbejder med Thomson Reuters for at give eleverne finansielle laboratorier og handelsplatforme på campus samt analyse og data fra mange globale finansielle markeder for læring og forskning.

Hvorfor vælge at studere for en kandidatgrad i investeringsforvaltning fra 西交利物浦大学 ?

Anerkendt af CFA (Chartered Financial Analyst) Association:

Denne kandidatgrad svarer til CFA Candidate Knowledge System (CBOK) og er officielt akkrediteret af CFA Institute's University Accreditation Program. Studerende vil tage CFA niveau 1 eksamen i juni det følgende år.

IBSS Financial Labs og Trading Platform:

IBSS er unik i Kina på grund af sin finansielle laboratorie og handelsplatform. Det finansielle laboratorium blev udviklet af IBSS i samarbejde med Thomson Reuters og kan rumme op til 25 personer. Lab'et er udstyret med Thomson Reuters EIKON-systemet, som i vid udstrækning anvendes i globale finansielle instituttransaktioner. Det integrerede system leverer også data fra Datastream og Thomson One for at hjælpe eleverne i deres studier og forskning. Thomson Reuters sørger for træning for freshmen ved hjælp af EIKON, og studerende, der består eksamen, vil også modtage et EIKON certifikat fra Thomson Reuters.

Viden og færdigheder

Gennem denne store vil du få følgende viden og færdigheder:

 • Indenlandske og internationale finansielle markedskendskab;
 • Certified Financial Analyst (CFA) eksamen forberedelse;
 • Thomson Reuters Eikon system træning almindeligt anvendt på finansielle markeder;
 • Professionel teknisk viden om værdipapirer på det finansielle marked
 • Karrierevejledning, karriereplanlægning, genoptag skrivning og interviewfærdigheder.

Kursus

Kernelære

 • Finansiel analyse
 • Finansiel mængde
 • Aktiemarked: Spot og Derivater
 • Forvaltning af værdipapirer
 • Finansiel etik og faglige standarder
 • Senior corporate finance
 • Alternativ investering og strategi
 • Fastindkomst og derivater
 • Portefølje
 • Industri forskningsprojekt
Yderligere læringsaktiviteter

Yderligere læringsaktiviteter er en del af færdiggørelse af kandidatuddannelser og lønning af grader. Timerne for de supplerende studieaktiviteter fordeles i gennemsnit i løbet af semesteret, typisk 200 timer pr. Semester. Yderligere studieaktiviteter for deltid masteruddannelser er generelt mellem 100 og 150 timer pr. Semester.

Udover de faglige kurser, der kræves af graden, har alle investeringsforvaltningsstuderende også mulighed for at deltage i et todages praksisorienteret seminar i et finansielt laboratorium. Disse seminarer bygger på faglige kurser for at give dybere praktisk viden og erfaring. Disse seminarer omfatter udenlandsk valuta, renterisiko, kreditrisiko, aktiemarked, råvaremarked og værdipapirforvaltning.

opnå beskæftigelse

Som verdens næststørste økonomi er Kina på et kritisk tidspunkt i afslappende regulering og kraftigt udviklende finansielle markeder. De finansielle markeder fremstår stadig i Kina, og der er stor efterspørgsel efter kandidater og erfarne praktikere i branchen. Derfor forventer vi i de kommende år at have graduerede med solid økonomisk viden for at få bedre beskæftigelsesudsigter. Dette er ikke kun en mulighed for kinesiske studerende, der planlægger at arbejde i Shanghai og andre byer i Kina, men også for internationale studerende, fordi internationale banker har etableret "kinesiske pladser" og har brug for talenter, som kender og anerkender Kina.

Gebyr

Undervisningen

150.000 renminbi, fuldtids 18 måneder.

Undervisningsgebyret inkluderer CFA Level I studiegebyr.

Alumni undervisningsgebyr reduktion

Kandidater fra University of 西交利物浦大学 Xi'an Jiaotong- 西交利物浦大学 og Xi'an Jiaotong University modtager 20% rabat på studieafgifter.

Betalingsmetode

 • Mastergradsstudenter kan betale i trancher pr. Semester, eller de kan betale i et enkeltbeløb ved registrering, og sidstnævnte kan få en 5% studierabat.
 • Ansøgere skal bekræfte betalingsmetoden samtidig med at de accepterer ubetinget optagelse fra vores skole.

Scholarship

西交利物浦大学 tilbyder rigelige stipendier til internationale studerende, og fremragende studerende modtager op til 50% undervisningsrabat. For at ansøge om 西交利物浦大学 Graduate Program Scholarship, vedhæft venligst et stipendium ansøgningsskema til ansøgning materialer og afklare ansøgning fordele og grunde til prisen.

Adgangskrav

Det Forenede Kongerige:

Anden klasse æresbevisning grad eller derover

Kina:

 • Dette type 1 universitet: 75% eller mere
 • 2 typer universiteter: 80% eller mere

Bemærk: Kinesiske ansøgere behøver ikke deltage i den nationale postgraduate eksamen, der er arrangeret af Undervisningsministeriet.

Nordamerika:

GPA score 3,0 (total score 4) eller GPA score på 3,2 for de sidste 2 år af grundkursus er 3,2

Andre områder:

Tongdengxueli

Akademisk baggrund

Bacheloruddannelsen er stor inden for matematik, økonomi eller beslægtede områder. Eller har relevant erhvervserfaring, bedre master kvantitativ forskning, statistik eller finansiel matematik og anden relateret viden.

Engelske krav

Ikke-indfødte engelsktalende og studerende, der ikke er engelsksprogede, skal stille bevis for engelsk færdighed. Denne hoved kræver sprogfærdigheder til at opnå:

 • IELTS: 6,5 og derover (og alle kvaliteter er ikke mindre end 5,5). Bemærkninger: 6,0 og 5,5 kan betragtes som passende ved at deltage i 4 ugers og 6 ugers sprogklasser arrangeret af skolen.
 • TOEFL iBT: 90 (og alle scoringer er ikke mindre end 21)

I særlige tilfælde vil vi overveje dem individuelt på baggrund af ansøgerens særlige forhold. Ansøgere kan blive nødt til at bestå et interview eller en test for at demonstrere deres engelskkundskaber. Ansøgere, der er under IELTS score på 0,5-1,0 (eller tilsvarende i andre sprogtest) kan tilmelde sig i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Ansøgere kan også søge at deltage i Western Union Liverpool English Test for at erstatte den tilsvarende IELTS / TOEFL test. Ifølge testresultatet kan ansøgere optages direkte eller indskrives i skolen efter 4 eller 6 uger engelsk forberedende undersøgelse.

Derudover kan eleverne som led i kravene til yderligere studieaktiviteter på 西交利物浦大学 kræve at afslutte et engelskkursus med en score på "pass" eller "no pass".

Sådan ansøger

Se venligst, hvordan du ansøger om mere information om din ansøgning.

Senest opdateret December 2018

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer