Master of Landscape Architecture

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Master of Landscape Architecture er en professionel kvalifikation, akkrediteret af Landscape Institute, som giver en rute til en internationalt anerkendt kvalifikation i et hurtigt voksende, globalt erhverv.

Master of Landscape Architecture kombinerer en vægt på individuel praksis og en udforskende, eksperimentel tilgang med en stærk professionel underbygning. Det er både et omdannelseskursus for kandidater inden for beslægtede fagområder og et sidste postgraduate uddannelsesår for landskabseksamener.

Emnet tildeles af Manchester Metropolitan University hvor det er blevet undervist i over 40 år og er i dag en del af den prestigefyldte Manchester School of Architecture. Vores kandidater er verdensledende inden for erhvervet og er gået videre til imponerende karrierer nationalt og internationalt. Alumni inkluderer James Corner of Field Operations, hoveddesigner for New York Highline og Jason Prior fra Aecom, der er ansvarlig for Olympic Park-masterplaner i London og Rio de Janeiro.

Baseret på Manchester School of Art har eleverne adgang til et imponerende udvalg af bibliotek, IT, værksted og studiefaciliteter i en prisvindende bygning, kun få minutters gang fra byens centrum.

Længde

 • 2 år: fuld tid
 • 4 år: deltid
 • Studerende med en god honoursgrad i landskabsarkitektur kan deltage direkte i del 2 af programmet (1 år på heltid eller 2 år på deltid).

funktioner og fordele

 • Et toårigt 300 kreditprogram, akkrediteret af Landscape Institute og fører til en internationalt anerkendt kvalifikation i et hurtigt voksende erhverv
 • Det fulde toårige program giver et omdannelsesforløb for kandidater fra beslægtede fagområder
 • Kandidater fra akkrediterede britiske kandidatlandskabskurser eller internationale ækvivalenter kan få direkte adgang til del 2 af kurset for deres afsluttende studieår
 • Del 1 giver et bredt fundament i disciplinen og understøtter udviklingen af kernedesign og kommunikationsevner
 • Del 2 fremmer udforskning af individuel designpraksis gennem eksperimentelt studieværk såvel som individuel forskning
 • En integreret arbejdsplads og muligheder for tværfagligt samarbejde
 • Undervisningen leveres af en erfaren gruppe kernepersonale, suppleret med en bred vifte af praktikere og akademikere
 • En studietur og stedbesøg giver studerende direkte oplevelse af en række landskabsprojekter, både implementeret og på stedet
 • Master of Landscape Architecture-graden tildeles af Manchester Metropolitan University

Karriereudsigter

Langt de fleste af vores kandidater søger arbejde i erhvervet, enten i Storbritannien eller i udlandet, mange på grund af forbindelser, der er etableret i løbet af kurset. Uden for London er det nordvestlige af England base for mere landskabspraksis end andre steder i landet. Der findes muligheder i en lang række organisationer, fra små private praksis til internationale multidisciplinære virksomheder. Alternativt er landskabsarkitekter også ansat i den offentlige sektor eller almennyttige organisationer. Mange alumner er gået over til ansvarspositioner i store internationale virksomheder og har været involveret i levering af milepælprojekter over hele verden.

Adgangskrav

Del 1 Indgang
 • Studerende, der er berettigede til kandidatgraden i landskabsarkitektur, har normalt mindst en anden klasse i et tæt beslægtet fagområde. Følgende discipliner er typiske, selvom dette ikke er en udtømmende liste, og alle ansøgers egnethed vurderes via en kombination af portefølje og interview:
  • Design til det byggede miljø, herunder: Arkitektur, bydesign og planlægning, interiørdesign, havedesign.
  • Andre design- eller kunstrelaterede discipliner kan også overvejes, herunder: mode, film, grafik, produktdesign osv.
  • Land- eller plantebaserede videnskaber, herunder: Geografi, havebrug, skovbrug eller landbrug, økologi, miljøvidenskab og ledelse.
  • Ingeniørvirksomhed, herunder især: Civil, hydrologisk og konstruktionsteknik.
 • Internationale studerende med en nært beslægtet kvalifikation fra deres land kan være berettiget til del 2 indrejse, men i de fleste tilfælde kræves et 2-årigt kursus for at tilpasse sig den specifikke faglige og kulturelle sammenhæng i disciplinen i Storbritannien .
 • Oversøiske ansøgere vil kræve IELTS med en samlet score på 6,5 med ikke mindre end 5,5 i en hvilken som helst kategori, eller en tilsvarende accepteret engelsk kvalifikation.
Direkte del 2 indrejse
 • Kandidater med mindst en andenklasses grad i et akkrediteret britisk grunduddannet landskabsarkitekturkurs accepteres normalt direkte i del 2 af Master of Landscape Architecture. Kandidater fra andre lande med en IFLA-anerkendt bacheloruddannelse af en tilsvarende standard kan også være berettiget til direkte adgang til år 2.
 • Kandidater fra andre meget nært beslægtede discipliner (hovedsageligt arkitektur og bydesign) kan overvejes, forudsat at der foreligger bevis for en niveau 6 forståelse og viden om yderligere fagområder specifikt for landskabsarkitektur.
 • Udenlandske ansøgere kræver IELTS med en samlet score på 7,0 med ikke mindre end 6,0 i en hvilken som helst kategori eller en tilsvarende accepteret engelsk kvalifikation.

Bemærk: For at ansøge om dette kursus behøver du kun at give en reference.

Kursusdetaljer

Master of Landscape Architecture lægger vægt på en forståelse af landskab som et dynamisk og adaptivt fænomen. Projekter fremmer et fokus på grænsefladerne mellem landskabet som en menneskelig, kulturel konstruktion og som en afspejling af den underliggende naturlige og miljømæssige proces. Designatelier undersøger temaer af global relevans gennem undersøgelse af et specifikt landskab fra en regional skala, gradvis ned til den detaljerede skala af materiale og teknologisk opløsning. Der er hele tiden fokus på at anvende moderne teoretiske ideer og teknologier til at tackle udfordringerne i de udforskede landskaber.

Kurset har meget stærke links til praksis. Studerende er udsat for en række praktikere og deres arbejde gennem hele kurset og opnår individuel erfaring gennem en kombination af et direkte fagligt engagement og en teoretisk serie af forelæsninger og seminarer.

År 1

Del 1 giver et bredt fundament af viden og færdigheder i landskabsarkitektur for studerende, der ønsker at konvertere fra beslægtede fagområder og til udenlandske studerende, der kan drage nytte af overgangen til en anden kulturel og faglig sammenhæng.

 • Gennem atelier-enheder udvikler studerende teknikker til læsning og landskaber, og de design- og kommunikationsevner, der er nødvendige for at foreslå transformationer.
 • Kerntegning og software færdigheder udvikles gennem fokuserede support sessioner.
 • Landskabsstudier udgør et fundament i kerneområderne teoretisk og teknisk viden.

Del 1 af Master of Landscape Architecture består af 6 enheder, i alt 120 point.

År 2

Del 2 giver et afsluttende uddannelsesår for både landskabskandidater og konversationsstuderende, og opmuntrer en langt større grad af autonomi og mulighed for at udvikle personlig praksis gennem både design og forskningsbaseret arbejde. Et stærkt fagligt element støtter hele året. Centrale punkter:

 • Atelier-enheder opfordrer de studerende til at anvende teoretiske ideer og dagsordener til en bestemt landskabskontekst og til at udvikle individuelle baner, der er forankret i deres personlige styrker og interesser.
 • En vegetationskalender kører som en kontinuerlig tråd gennem atelierne i del 2.
 • Studerende får både direkte personlig erfaring samt en teoretisk forståelse af fagets faglige sammenhæng.
 • En afhandling og udstilling giver en ramme for mere detaljeret individuel forskning i emner af personlig og faglig interesse.

Del 2 af Master of Landscape Architecture består af 5 enheder, i alt 180 point.

Vurdering Vægtning og kontakttider

10 studiepoeng svarer til 100 timers studium, som er en kombination af forelæsninger, seminarer og praktiske sessioner og selvstændigt studium. En kandidatuddannelse består typisk af 180 credits, en PGDip 120 credits, en PGCert 60 credits og en MFA 300 credits. Den nøjagtige sammensætning af din studietid og vurderinger for kurset vil variere afhængigt af dine valg af valg og læringsstil, men det kan være:

Undersøgelse

 • Fuldtid: 20% forelæsninger, seminarer eller lignende; 5% placering; 75% uafhængig undersøgelse
 • Deltid: 20% forelæsninger, seminarer eller lignende; 5% placering; 75% uafhængig undersøgelse

Vurdering

 • Fuldtid: 100% kurser; 0% praktisk; 0% undersøgelse
 • Deltid: 100% kurser; 0% praktisk; 0% undersøgelse
Yderligere oplysninger om dette kursus
 1. Kurset har en mulighed på deltid, men alle studerende skal deltage i et tre-dages induktionsbesøg såvel som en 4-dages studietur senere på året (normalt i det tidlige forår), hvilket vil indebære, at man tager fritid.
 2. Kurset er et undervist postgraduate program og inkluderer som sådan en betydelig mængde sofistikeret læsning og skriftligt arbejde samt regelmæssige verbale og visuelle præsentationer. Dette kræver en høj grad af flyt og kompetence i engelsk, og kandidater skal sikre, at de gør mere end opfylder de grundlæggende IELTS-krav.
 3. Kurset vil involvere nogle elementer i gruppearbejde, der betragtes som væsentlig forberedelse til fremtidig praksis i erhvervet, og de studerende forventes at arbejde på en samarbejdsvillig og ansvarlig måde med hinanden.
 4. Dette kursus adskiller sig fra standard Universitetsvurderingsbestemmelser, idet den studerende skal bestå hvert vurderingselement med et karakter på 50 snarere end bestået på enhedsniveau. Erstatning kan ikke anvendes.
Placeringsindstillinger

Kurset har et meget tæt forhold til praksis, og studerende udsættes for praktikere på en lang række måder i hele pensum. Enheden Landscape Practice and Profession genererer forståelse af emnets etiske, juridiske og professionelle kontekst gennem en række besøgende forelæsninger og workshops, samt besøg på praksis og steder og direkte personlig oplevelse. Dette kan ske gennem en 3-måneders arbejdsplads i en relevant praksis eller gennem en række alternative midler, såsom involvering i en klientstyret brief eller en ekstern konkurrence.

Manchester School of Architecture

Our School of Architecture er et innovativt samarbejde mellem Manchester Metropolitan University og University of Manchester, der samler over 100 års uddannelseserfaring for at skabe en af de største arkitekturskoler i Storbritannien.

Skolen er konsekvent rangeret som en af de bedste arkitekturskoler i Storbritannien og tilbyder en række professionelt anerkendte bachelor- og postgraduate grader. I løbet af sin tid har MSA fået et ry for variation, vitalitet og kvalitet, med specialiseret, forskningsaktivt personale, der giver et rige og stimulerende miljø for studerende.

Gebyrer

UK og EU studerende
 • UK- og EU-studerende: Fuldtidsgebyr: 1542 £ pr. 30 credits pr. År. Studieafgift forbliver de samme for hvert år på dit kursus, så du fuldfører det inden for den normale tidsramme (ingen gentagne år eller pauser i studiet).
 • UK- og EU-studerende: Deltidsgebyr: 1542 £ pr. 30 studiepoeng studeret om året. Studieafgift forbliver de samme for hvert år på dit kursus, så du fuldfører det inden for den normale tidsramme (ingen gentagne år eller pauser i studiet).
Ikke-EU- og Channel Island-studerende
 • Ikke-EU-studerende og Channel Island-studerende: Fuldtidsgebyr: £ 2750 pr. 30 credits pr. År. Studieafgift forbliver de samme for hvert år på dit kursus, så du fuldfører det inden for den normale tidsramme (ingen gentagne år eller pauser i studiet).
 • Ikke-EU-studerende og Channel Island-studerende: Deltidsgebyr: 2750 £ pr. 30 studiepoeng pr. År. Studieafgift forbliver de samme for hvert år på dit kursus, så du fuldfører det inden for den normale tidsramme (ingen gentagne år eller pauser i studiet).
Yderligere Information

En kandidatkvalifikation omfatter typisk 180 studiepoeng, en PGDip 120 point, en PGCert 60 credits og en MFA 300 credits. Undervisningsgebyret forbliver det samme for hvert studieår, forudsat at kurset er gennemført inden for den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller studieafbrydelser).

Deltidsstuderende kan tage højst 90 studiepoints hvert akademisk år.

Ekstra omkostninger

Specialistomkostninger

 • £ 750

Laptop med høj specifikation med krævet software indlæst og operationel OG en række specialiserede tegne- og teknisk designudstyr. En bred vifte af arbejdsstationer og software er tilgængelig på campus, men studerende vil kræve deres eget udstyr i store dele af tiden

Placeringsomkostninger

 • 1.200

Ture inkluderer en induktionstur og udenlandsk studietur, der inkluderer overnatning samt et antal stedbesøg og dagsture, som de studerende skal bruge til transportomkostningerne. Andre ture og stedbesøg kan være påkrævet eller anbefalet, afhængigt af studerendes særlige interesse og valg af projektsted.

Professionelle omkostninger

Studentmedlemskab i Landscape Institute er frivilligt, men gratis.

Andre omkostninger

 • 1.000

Studerende rådes til at købe godt udendørs tøj og sko til besøg på stedet. De bliver også nødt til at give mulighed for omkostningerne ved udskrivning og plotning af en lang række dokumenter og tegninger i løbet af kurset.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Læs mere

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Minimer