Master of Management i gæstfrihed

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Cornells Master of Management in Hospitality (MMH) er det førende kandidatuddannelsesprogram til lancering eller fremdrift af din karriere som en fremtidig leder i gæstfrihedsbranchen. Uanset om dine ambitioner er erhvervsvirksomhed eller butik, start eller udvidelse, indenlandske eller globale, kan MMH tilføje værdi, fokus og hastighed i retning af at nå dine mål.

Den AACSB-akkrediterede MMH forbereder dig unikt på din fremtid, fordi dine ledelseskurser undervises inden for rammerne af gæstfrihedssektoren. Dine casestudier, projekter og opgaver trækker fra og gælder direkte for gæstfrihed. Derudover kan du vælge at specialisere dig i spor, der imødekommer moderne udfordringer og muligheder i vores branche, herunder indtægtsstyring og dynamisk prisfastsættelse, servicemarketing og e-handel og ejendom. Studerende kan fokusere på iværksætteri for at kultivere en fremtidig forretningsforetagende, eller du kan tilpasse din egen unikke karriere-specialisering, udnytte programmets ressourcer, så de matcher dine interesser og planlagte karriereretning.

MMH-studerende arbejder tæt sammen med School of Hotel Administration-fakultetet, der er på forkant med forskning og har dybe rødder i branchen. MMH-netværket forbinder dig hurtigt med forretningsledere, der gæsteforelæsning, sponsorerer praktikpladser, finansierer projekter og rekrutterer kandidater. Du vil straks udvide dit professionelle netværk gennem MMH, som tilføjer livslang værdi gennem din karriere som Cornell-alumnus.

MMH-oplevelse

Lyt, mens nyuddannede deler deres oplevelser i Master of Management in Hospitality Program.

Er MMH for mig?

Hvis du har et ønske om at blive førende inden for gæstfrihedsbranchen, vil MMH's fleksible, tre-semester læseplan fremskynde din karrierevej. Hvilket bedst beskriver dig og dine interesser?

Karrierefremfører

Du er måske en person med en vis tidligere gæstfrihedserfaring - operationer, måske. Du ønsker at fremme din karriere, måske til en forretningsrolle, og du genkender en indre værdi i MMH snarere end en generel MBA på grund af MMH-programmets fokus på gæstfrihed og Cornells etablerede netværk - alumner og ellers - i hele branchen.

Entreprenør

Du er en håbefuld - eller erfaren (!) - iværksætter og søger en mulighed for at inkubere din idé i forbindelse med dine MMH-studier. MMH-koncentrationen inden for iværksætteri giver dig denne fleksibilitet og støtte til at tage adskillige skridt hen imod lancering af din idé - måske endda indsende den i en Hotel School-forretningsplankonkurrence, mens du er her.

Karriereomskifter

Siden eksamen, har du arbejdet hårdt og fået værdifuld erfaring, men har langsomt indset, at du "klatrer på den forkerte stige" til din egen version af succes. Måske er dine uudnyttede drømme på hoteller og restauranter, e-handel og dynamisk prisfastsættelse eller en anden niche af gæstfrihed og service. Udnyttelse af tidligere erfaringer kan MMH være din kanal til at ændre retningen for din langtidskarriere mod gæstfrihed.

Familieejet virksomhed

Din familie ejer en gæstfrihedsvirksomhed, og du er positioneret til en dag at tage tøjlerne og føre. Uanset om din bacheloruddannelse hjalp dig med at forberede dig til denne udfordring, kan fokus og fleksibilitet i MMH give en fremragende lederudvikling inden for en gæstfrihedskontekst for at imødekomme fremtidige udfordringer og muligheder og tage din familievirksomhed til det næste niveau.

Karriere starter

Du er for nylig uddannet fra college - eller vil snart - og du drages til muligheder inden for gæstfrihed og andre service-relaterede brancher. Måske har du også en iværksætterrække? MMH kan tilbyde kontekst, viden, færdigheder og et stort netværk til at lancere og opretholde dig gennem din fremtidige gæstfrihedskarriere.

Akademisk / forsker

Du er interesseret i at undervise eller udføre forskning i forbindelse med gæstfrihed og service-relaterede områder. Du overvejer muligvis også ph.d. undersøgelse. I stedet for MMH, skal du forfølge Master of Science (MS) i hoteladministration på Cornell's School of Hotel Administration. Mens MMH er karrierefokuseret, er MS forskningsbaseret og forbereder dig til optagelse i akademiske og forskningsstillinger på universiteter og i industrien.

akademikere

MMH giver en grundig forankring i forretningsstyring, ligesom en MBA. Men MMH går videre - med fokus på gæstfrihed og beslægtede industrier, såsom fast ejendom. Vi lærer dig om forhold og oplevelser, ikke kun regneark og casestudier.

Og du møder nogle af branchens førende ledere, når de besøger campus for at give personlig lærings- og netværksmuligheder.

Det accelererede program er specielt designet til at fremme din forretningskarriere - minimere dine mulighedsomkostninger og maksimere dit investeringsafkast. Tiden er kort; virkningen er stor.

Gradskrav

Når du er blevet optaget, og inden du ankommer til campus, gennemfører du onlinekurser i økonomistyring, regnskaber og statistisk beslutningstagning, så du kan ramme jorden. Kernekurser giver grundlaget for en karriere i enhver sektor i gæstfrihedsbranchen. Programmet inkluderer også valgfag, en eksternship og faglige udviklingsmoduler til at dyrke dit ledelsespotentiale og udvide dit netværk.

Curriculum

I tre semestre tager du ti kernekurser og talrige valgfag, som giver dig mulighed for at specialisere dig og tjene en koncentration eller mindre.

  • Marketing Management
  • Drift og indtægtsstyring
  • Self-Directed
  • Ejendom
  • iværksætteri

Udvidede akademiske muligheder

MMH-specialprogrammer bygger dine lederegenskaber og udvider dit professionelle netværk. Du kan også tage en valgfri Master Class, der er vært hos en branche-leders operation.

Fakultet

Lær fra vores førende forskningsfakultet inden for gæstfrihed - fakultet, der ikke kun underviser og udfører forskning, men også konsulterer og engagerer sig med studerende og industrien.

Karriere

Gæstfrihed er en resultatorienteret branche - og en ekstraordinær indsats giver et enestående produkt. Det samme gælder en MMH fra SHA:

MMH hurtige fakta

  • 42% beskæftiget i fast ejendom og bank / finansielle tjenester og e-handel
  • 94% rapporterede beskæftigelse inden for 6 måneder efter eksamen
  • 36% beskæftiget i hotel resort-corporate / ejendom og restaurantindustrien

Andre beskæftigelsesområder inkluderer, men er ikke begrænset til, design, distribution, begivenhedsplanlægning, fødevareproduktion og ældreboende. (Rapporteret af MMH-klassen i 2016, den seneste, som vi har komplette data for)

Studieoplevelse

Hos SHA får du det bedste fra begge verdener, der tilhører en tæt sammensvejet gruppe af MMH-fakultet og klassekammerater, mens du nyder rigdommen i Cornells ressourcer, muligheder og mangfoldigt samfund. Som et verdenskendt universitet tiltrækker Cornell regelmæssigt førende industriledere til campus - hvoraf mange kommer fra verdener af erhvervslivet eller gæstfrihed - for at dele deres oplevelser med studerende.

SHA tilbyder mange ekstraordinære muligheder uden for det krævede læseplan, og opfordrer sine studerende til at udforske deres mange interesser og lidenskaber og i sidste ende finde den karrierevej, der passer til dem.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Læs mere

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Minimer
Ithaca , Ithaca + 1 Mere Mindre