Master of Philosophy (Food Studies)
Taylor’s University
Nøgleinformation
Campus placering
Subang Jaya, Malaysia
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
18 - 30 Måneder
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
USD 14.169 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dobbelt anerkendelse og certificering af
I løbet af de sidste 20 år har fødevarestatus ændret sig dramatisk. Krympende fødevarekriser, det voksende fedmeproblem og mere har gentagne gange sat mad i rampelyset. På den økonomiske front har forøgelsen af befolkningen kombineret med hurtig økonomisk vækst i det seneste årti øget fødevareforbruget en eksplosiv sats.
Ifølge Cushman
Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forskningskompetencer, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse for de forskellige fødekulturer, madtendenser og forretningsmæssige udsigter, socio-politiske spørgsmål om mad ernæring og folkesundhed og mange flere.
Taylors Food Studies Advantage
- Det eneste malaysiske universitet med en 'Stol for fødevarestudier: Fødevarer, kulturer og sundhed' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han lægger vægt på madstudier, bidrager til akademiske programmer og giver råd til studerende og fakultetets medlemmer. En fransk socioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere inden for madstudier og gæstfrihedsuddannelse i både akademisk og internationalt liv. Han har udgivet talrige bøger, bogkapitler og artikler samt aktivt leveret keynote- og konferencepræsentationer rundt om i verden om emner som fødevaresociologi, fødevarearv og turisme.
- Det eneste Food Studies-program, der tilbyder Global Field Research Program (GRP), som giver mulighed for at udføre feltarbejde i udlandet. Studerende har den spændende mulighed for at udføre forskningsarbejde til deres speciale i udlandet, hvis det er fokuseret på et fødevarerelateret emne specifikt for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Vælg mellem et internationalt netværk af partneruniversiteter til forskning i lande som Frankrig, Spanien, Italien, Hongkong og Japan. Dette vil give eleverne en mere omfattende forskningserfaring, da de interagerer med en anden kultur, danner forskellige perspektiver på globale spørgsmål og engagerer aktivt med det globale samfund.
- En internationaliseret læseplan. Global Immersion Program in Food
- Specialiserede faciliteter til forskningsstøtte. Disse omfatter R
- R
- Eksperimentel Restaurant: Denne restaurant fungerer som et observatorium, hvor eksperimenter relateret til områder som mad præferencer, præsentation, adfærd, design, smag og meget mere udføres på gæster med deres samtykke til forskningsformål. Optagelse af måltidstjenester er også mulig, hvilket giver værdifulde kvalitative og kvantitative oplysninger under disse forsøg.
- Sensorisk analyse Lab: Her analyseres fødevareprodukter for deres smag, lugt, udseende og farve, blandt andre. Det har det nødvendige udstyr til, at eleverne engagerer sig i at evaluere opfattelsen af et nyt produkt, undersøge skiftende ingredienser og undersøge potentielle produkter.
- Mulig økonomisk støtte til forskningsprojekter. Center for Forskning og Innovation inden for Turisme, Gæstfrihed og Fødevarer (CRiT) sigter mod at fremme forskning, rådgivning, uddannelse, uddannelse og offentlig-private partnerskabsinitiativer inden for turisme, gæstfrihed og madstudier. Da matematikprogrammet understøttes af CRiT, vil der være mulighed for økonomisk støtte til elevernes forskningsprojekter.
- Dual mastergrad anerkendelse af Taylor's University og UT2J. Studerende får mulighed for at lære af to af de bedste madstudier graduate programmer i Asien og Europa og opnå en dobbelt kandidatgrad efter afslutningen af programmet.
Nøgle forskningsområder
- Sociale og kulturelle dimensioner af mad
- Socio-antropologisk tilgang til fødevarepraksis i Frankrig og i udlandet
- Fødevarepraksis og gastronomisk arv i turismen
- Forholdet mellem kost og sundhed relateret til fedme og madundervisningsprogrammer
- Kvalitet af mad
- Smag og fedme
- Etniske gruppers adfærdsmæssige studier
- Food barometer
- Ernæringsmæssig uddannelse og sundhed
- Optimering af fødevareproduktion
- Fødevaresikkerhed
- Ernæring og adfærd
PROGRAMSTRUKTUR
Master of Philosophy (Food Studies) er et Mixed Mode-program, der involverer både kursusarbejde og forskning. Den indeholder (6) kernemoduler og et forskningsprojekt. Studerende til dette program vil have fleksibilitet i fuld tid eller deltidsstudie.
Fuld tid
- Minimumsperiode: 1½ år (18 måneder)
Deltid
- Minimumsperiode: 2½ år (30 måneder)
Semester 1
- Forskningsmetodik
- Antropologi
- Ernæring og folkesundhedsproblemer
- Hotel og Restaurant Design og Udvikling
- Verdensfødevarekulturer
- Marketing i Food Business
Semester 2
- Afhandling af 40.000 ord