Master of Photography

Generelt

Program beskrivelse

Fotografisk Institut tilbyder et kandidatuddannelse, bacheloruddannelse og et kortsigtet studieprogram i fotografi på engelsk. Studerende har mulighed for at deltage i foredrag på engelsk i FAMU International Program. Eleverne har også mulighed for at arbejde i studios ledet af berømte lærere. Disse studier omfatter Studio of Documentary Photography, Studio of Staged Photography, Studio of Post-Conceptional Photography og Studio of Multi-Media.

From Kadlecová Ludmila's MA series 'between the blocks', 2013.

OM OS

FAMU er den femte ældste filmskole i verden. Dens kandidater omfatter mange indflydelsesrige filmskabere og manusforfattere, hvoraf mange er kendt internationalt som Oscar-vindere og laureater af internationale filmfestivaler. | Fotografiet blev grundlagt i 1975, hvilket gør det til en af ​​de ældste institutioner af sin art i Europa. Skolen ligger lige i Prags historiske centrum. Vores unikke specialisering er sammenkoblingen af ​​klassiske fotograferingsteknikker med moderne multimedietrends. Grundlæggende oplysninger om programmet, faciliteter, undervisningsmetoder og aktuelle begivenheder findes på afdelings hjemmeside foto.amu.cz/en . MERE ANSØGNING INFO .

STUDY | Fotografisk Institut tilbyder et kandidatuddannelse og et kortsigtet studieprogram inden for fotografi på engelsk. Studerende, der studerer på engelsk, har også mulighed for at deltage i foredrag på engelsk i FAMU International Program. | Eleverne har også mulighed for at arbejde i studierne ledet af berømte lærere. Disse studier omfatter Studio of Documentary Photography, Studio of Staged Photography, Studio of Post-Conceptional Photography og Studio of Multi-Media.

HISTORIE OG TEORI | Kurser i historie og teori om fotografi, film, kunst og visuel kultur udgør en vigtig del af studiet af fotografering på Fotografisk Institut ("DoP"), FAMU. Forelæsninger og seminarer tjener primært til at sætte tingene i kontekst og styrke elevernes kreative praksis; de underviser i kritisk tænkning, forskningspraksis og det grundlæggende ved håndtering af akademiske tekster inden for humaniora og samfundsvidenskab. Udover instruktion fra DoP's nøglepædagoger, der primært fokuserer på historien og nutiden af ​​tekniske billeder, kan eleverne også deltage i andre kurser på FAMU, der primært fokuserer på tjekkiske og verdensfilm og kulturhistorie.

FACILITETER | Studio-tabletter er udstyret med Sinar-type kameraer med stort format med et filmformat på op til 18 x 24 cm, herunder digitale alternativer. | Studio for livsfotografering har et flashbelysningssystem med over standard effekt på 12 000 WS; den har et Hasselblad kamera med en digital ryg og et analogt kamera Mamiya RB 67 med et sæt udskiftelige linser. | Studio Portræt og Figur tilbyder lignende udstyr som ovenfor og muligheden for at skabe en endeløs baggrund. | Computerrum og et værelse til scanning af film (negativer og positive) er tilgængelige på skolen. Til mere krævende arbejde er der scanner Hasselblad Flextight x5. | Ud af Prag-studiet i Beroun gør det muligt for eleverne at fokusere på deres arbejde i flere dage og tilbyde indkvartering på stedet. Det tilbyder studioer udstyret til store og mellemstore formater og to mørkeværelser. Vi forbereder også et klassisk studie med dagslys, som vil have et 18 x 24 cm kamera.

A Farewell to Tibet by Hass XiangYu (MA series, 2016)

KULTURLIV | En integreret del af skolens karakter er sammenkoblingen med det dynamiske kulturliv i Prag. Skolen har sit eget galleri i centrum af Prag. Galleriet har et rigt program af elevudstillinger. Vi hjælper internationale studerende med integrationen i de faste galleriaktiviteter i Prag, hvilket betyder, at de ofte deltager i udstillinger i berømte gallerier. | En unik fordel er vores sammenkobling med FAMU filmafdelingen på områder som retning, kamera og redigering. Sammen med vores studerende deltager vi regelmæssigt i vigtige europæiske fotografiske festivaler. Inden for rammerne af vores programmer samarbejder vi med fotografering og filmskoler over hele verden.

FAMU at the river bank

MASTERS PROGRAM PÅ DANSK

VILKÅR FOR ADMISSION TIL STUDIET I SKOLÅRET 2018/2019
MA-programmet er udpeget til studerende med afsluttet bachelorstudier. Bacheloruddannelsen inden for fotografi eller billedkunst er en fordel, men ikke en forudsætning. Alle ansøgere bør have en stor interesse for fotografering generelt, såvel som i eget originalt arbejde i dette medie. Programmet tilbyder en udvidelse og intensivering af forståelsen af ​​fotografering i praktiske såvel som teoretiske studieområder og det forbereder eleverne til en karriere som professionel fotograf.
Studielængde - 2 år (4 semestre).

VILKÅR FOR AKADEMISK ÅR 2019/2020 | Efterårssemester: september 2019 - december 2019 | Forårssemester: februar 2020 - maj 2020.

Senest opdateret Apr. 2019

Om skolen

Vibrant Historical City In The Heart Of Europe — 5th Oldest Film School In The World — One Of The Best Places On Earth To Study Cinema. Its graduates include many influential filmmakers and scriptwrit ... Læs mere

Vibrant Historical City In The Heart Of Europe — 5th Oldest Film School In The World — One Of The Best Places On Earth To Study Cinema. Its graduates include many influential filmmakers and scriptwriters, many known within an international context, Oscar winners and laureates of international film festivals. Minimer