MSc Professional Accounting

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

MSc Professional Accounting- programmet har et stærkt fokus på professionel uddannelse, og udstyrer dig med de færdigheder og viden til at få succes i en international erhvervskarriere.

Du vil studere den faglige pensum for Institute of Chartered Accountants i England og Wales (ICAEW) og få undtagelser fra alle seks faglige niveauer for de eksamener, der er nødvendige for at få status som charteret revisor (med forbehold af validering af programmet af ICAEW), samt modtagelse af forberedelse til at sidde på de sidste papirer på avanceret niveau.

Programmet leveres i International Business School Suzhou (IBSS), en af en elitegruppe af institutioner verden over, der er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) og European Quality Improvement System (EQUIS). Mindre end 100 handelsskoler over hele verden har både AACSB- og EQUIS-akkreditering.

Hvorfor studere professionel regnskab på XJTLU ?

 • Benyt fordel af XJTLU strategiske placering i Suzhou - hjemsted for en af Kinas største økonomier og mange Fortune 500-virksomheder;
 • Få støtte fra IBSS's karriereudviklingsteam, der samarbejder med nationale og multinationale arbejdsgivere for at identificere de potentielle praktikpladser og jobmuligheder for vores studerende og kandidater;
 • Tjen et universitet i Liverpool-grad, der er anerkendt af det kinesiske uddannelsesministerium.

Notebook work with statistics on sofa business

Viden og færdigheder

Når du studerer fra MSc Professional Accounting, vil du have:

 • teoretiske forståelser, der er passende til studiet af bogføring på postgraduate niveau;
 • en bevidsthed om centrale aktuelle emner, teori og praksis inden for regnskabsområde;
 • færdigheder i professionel regnskabsmæssig og finansiel beslutningstagning, evaluering og analyse af økonomiske data og de teknikker, der kræves for at evaluere og handle på komplekse økonomiske og skattemæssige problemer, der opstår i praksis;
 • den nødvendige viden til at kvalificere sig og fungere som en chartret revisor.

"At studere på dette program har uddybet min udforskning af afgørende faglig viden og forberedt mig godt til min karriere hos et verdensledende regnskabsfirma, PwC."

Ziyou Wang
Alumna, MSc Professional Accounting, Kina, Assurance Associate, PwC

moduler

Obligatoriske moduler

Yderligere læringsaktiviteter

Afslutningen af yderligere læringsaktiviteter er påkrævet for at gennemføre din kandidatgrad. Normalt fordeles de krævede ALA-timer jævnt over hvert semester, svarende til 200 timer pr. Semester. Deltidsprogrammer kræver normalt 100 til 150 timer pr. Semester.

De yderligere læringsaktiviteter på MSc Professional Accounting inkluderer:

 • Introduktion til forskningsmetoder
 • Personlige og ansættelsesevne
 • Postgraduate engelsk
 • Kinesisk sprog
 • Assistentuddannelse til kandidatuddannelse
 • Graduate Research Assistantship
 • Deltagelse i IBSS-forskningsseminarerien
 • Thomson One Certificate-præstation
 • EIKON Certificate opnåelse
 • Datastream Certificate-præstation
 • Professionelle softwarefærdigheder
 • Frivilligt arbejde til universitets- og skoleprojekter og begivenheder
 • Field trip / firmabesøg
 • Karriereudviklingsaktiviteter
 • Graduate arbejde placering
 • Professionelle regnskabsundervisning support sessioner
 • Kina skat og international skat
 • Onlineuddannelse, der fører til professionelle regnskabsfærdigheder

Karriere

Dette program er designet til at forberede dig til at kvalificere dig som en chartret revisor hos ICAEW. Kandidater vil også være godt forberedt til at gennemføre andre faglige regnskabsprøver, såsom dem, der tilbydes af Association of Chartered Certified Accountants.

Gebyrer

140.000 RMB for hele 18-måneders fuldtidsprogram.

Alumni rabat

Hvis du er kandidat fra XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk modtage en rabat på 20 procent af studieafgiften.

Betalingsmuligheder

Kandidatstuderende har mulighed for at betale studieafgift i rater hvert semester. Du kan også vælge at betale gebyrerne på forhånd på registreringen, i dette tilfælde tilbydes en rabat på fem procent af de samlede gebyrer.

Du bliver bedt om at angive, hvordan du gerne vil betale gebyrene, når du bekræfter din accept af det ubetingede tilbud.

Stipendier

XJTLU tilbyder et generøst stipendium på op til 50 procent af det samlede undervisningsgebyr for alle fuldtidsuddannelser baseret på akademisk fortjeneste. Hvis du ønsker at ansøge om XJTLU masterstipend, bedes du indsende et XJTLU i din ansøgning med angivelse af grundene til, at du skal overvejes.

Adgangskrav

Mindste adgangskrav

UK

 • Øverste anden klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 projekt; Top 100 i Shanghai Rangering i 2019 - 75 procent eller derover
 • Ikke-211 projekt; Ikke-top 100 i Shanghai-rangering i 2019 - 80-85% procent eller derover, afhængigt af din bachelorinstitution

Bemærk: Shanghai-rangering af de bedste kinesiske universiteter er genstand for en årlig opdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske ansøgere er ikke forpligtet til at tage MoE postgraduate eksamen adgang.

Nordamerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (ud af 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de sidste to år af dit bacheloruddannelse.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikationer.

Akademisk baggrund

 • En bacheloruddannelse (UK 2: 1 eller tilsvarende) i regnskab. Det er vigtigt at have bestået mindst fire ICAEW Certificate Level (CFAB) papirer ved indrejse. Tilsvarende grader eller papirer kan også accepteres, hvis de er kvalificeret som kredit for forudgående læring af ICAEW eller ACCA. Studerende, der ikke har afsluttet CFAB, skal gøre det, inden de søger fuldt medlemskab af ICAEW.
 • Ansøgere, der ikke har en tilsvarende UK-grad i regnskab, vil også blive overvejet, hvis de har afsluttet de seks ICAEW Certificate Level (CFAB) papirer eller tilsvarende. Ansøgere med en professionel baggrund snarere end en grad er nødt til at demonstrere relevant uddannelsesrekord og arbejdserfaring i et regnskabs- og finansmiljø. Sådanne ansøgninger vurderes fra sag til sag og er underlagt godkendelse af XJTLU Academic Affairs.

Engelsk Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, eller hvis du ikke har studeret på engelsk på uddannelsesniveau, skal du dokumentere din engelskfærdighed. Du skal normalt have en af følgende kvalifikationer:

 • IELTS: 6,5 (minimum 5,5 i alle sektioner)
 • TOEFL iBT: 90 (minimum 21 i enhver færdighed)

Hvis du går glip af de engelsksprogede krav med 0,5 - 1,0 af et samlet IELTS-bånd, men overholder sprogkravene til de kurser, der foregår før engelsk (PSE) (inklusive minimumskomponenter eller ækvivalenter), kan du blive accepteret på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkendelse. Efter en vellykket tilmelding på PSE-kurset vil du være i stand til at ændre dit XJTLU master XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk niveau.

Hvis du er en indehaver af et betinget tilbud, kan du også sende en e-mail til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for at ansøge om at få taget on-site-adgangskoden engelsk sprogtest leveret af XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller dets tilsvarende.

Bemærk, at adgangskodetesten kun er tilgængelig for studerende, der har fået et betinget tilbud om at studere på XJTLU . Universitetet giver en adgangskodetestmulighed for hver indehaver af betinget tilbud. Baseret på scoringen kan studerende blive optaget eller kan blive forpligtet til at tage og med succes gennemføre det fem- eller otte-uges intensive engelske præsidentskursus.

Derudover kræves studerende, der optages på et kandidatuddannelse ved at tage kurset Pre-sessionional English (PSE) at gennemføre engelsksprogede moduler, der er anført i programspecifikationen på en bestået / ikke bestået grundlag som en del af deres supplerende læringsaktivitetsplan under deres studier hos XJTLU .

" Uden tvivl vil professionel og moderne regnskabsuddannelse hjælpe dig med at komme op til virksomhedsstigen i et hurtigere tempo i betragtning af de muligheder og udfordringer, der er åbnet af kunstig intelligens, blockchain og andre nye forretnings- og økonomiske chauffører i Kina og videre."

Samule Kwok
Programleder

Hvordan man ansøger

Ansøgninger skal indsendes via vores online ansøgningssystem:

 1. Klik / tap på det anvendte link
 2. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto
 3. Udfyld din ansøgning

Når din ansøgningskonto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørge for, at de oplysninger, du giver, er korrekte, komplette og ajourførte. Upload de krævede dokumenter til de tilsvarende felter.

Du kan til enhver tid logge ind for at se din ansøgningsformular. Hvis du har brug for at fremlægge yderligere støttedokumenter, når du har indsendt ansøgningen online, skal du sende dokumenterne til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med dit ansøgnings-ID, navn og anvendte programnavn).

For yderligere oplysninger om, hvordan man med succes ansøger om at studere ved XJTLU , kan du besøge siden Sådan ansøges .

Ansøgningsafskæringsdatoer

For effektivt at styre ansøgnings- og optagelsesprocessen indføres vigtige afskæringsdatoer for ansøgning om kandidatuddannelser (september 2020-indtagelse) fra International Business School Suzhou (IBSS): 30. april, 31. maj og 30. juni 2020 .

Programdirektører vil gennemgå ansøgninger modtaget fra Master's Admission Team, Graduate School på XJTLU på hver afskæringsdato. Kun ansøgninger med fulde dokumenter, der er gennemgået af master's admissionsteamet, videregives til programdirektører. Det tilrådes dig kraftigt at indsende din udfyldte ansøgning ved at fremlægge alle nødvendige dokumentation mindst en uge før afskæringsdatoen. Ufuldstændige ansøgninger udsættes automatisk til næste runde gennemgang. Under normale omstændigheder vil ansøgere modtage ansøgningsresultater højst 2 uger efter hver fristdato.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Læs mere

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimer

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited