Master of Science I ansættelsesret

Generelt

Program beskrivelse

Påvirke din karriere med en MS i ansættelsesret.

NSU's online Master of Science in Employment Law designet specifikt til at hjælpe dig med at træne dig i en påvirkelig karriere med at sikre en ligelig ansættelse for alle personer.

 • Få din kandidatgrad inden for 2 år
 • Studer online fra komforten i dit eget hjem
 • Bliv optaget uden GRE- eller LSAT-eksamenskrav
 • 4 startdatoer: januar, april, juli og september

Valgfri koncentrationer til at hjælpe med at fokusere din grad inkluderer:

 • Lov om medarbejderrelationer
 • Human Resource Managemential Law
 • Cybersikkerhedslovgivning

At gå tilbage til skolen er en vigtig beslutning, og vi har 18 års erfaring med online juridisk uddannelse for at hjælpe dig med succes. NSU-kanten vil hjælpe dig med at fokusere din lidenskab til at forberede dig til at lykkes i din karriere, dit samfund og dit liv.

Fakultet

En integreret del af Shepard Broad College of Law er vores fakultet. De er ægte mentorer og forbilder, der udfordrer og inspirerer dig. Deres ekspertise og kompetence inden for etablerede og nye lovområder giver broen mellem tradition og udvikling inden for det juridiske erhverv. NSU Law fakultet og erfarne advokater underviser i alle NSU Master of Science i Law klasser.

Adgangskrav

Programmet er åbent for studerende, der har en bachelorgrad fra en regionalt akkrediteret skole. Ingen standardiseret test (GRE eller LSAT) er påkrævet for optagelse. Optagelser til vores ansættelsesretlige programmer kræver mindst to års erhvervserfaring på området.

Ansøgere, der har deltaget i udenlandske universiteter eller colleges, skal få deres akademiske legitimationsvurderinger evalueret for amerikansk institutionel ækvivalens (en kurs-for-kursus-evaluering) af en af følgende virksomheder:

 • Josef Silny & Associates www.jsilny.com
 • World Education Services www.wes.org

Udenlandske statsborgere, der er bosiddende uden for USA på ansøgningstidspunktet, og hvis modersmål ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for færdighed i engelsk ved at tilfredsstillende gennemføre testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) med et minimumsresultat på 600. Test scoringer skal indsendes til Admission Office. For en TOEFL-applikation kan du besøge webstedet på http://www.ets.org/toefl/. Nova Southeastern University accepterer Pearson Test of English-Academic (PTE-Academic) som bevis på engelsk. Den mindste krævede samlede score for PTE-Academic er 54. PTE-Academic vil fungere som en alternativ mulighed for TOEFL- og IELTS-eksamenerne.

Master of Science i Law-programmer på NSU er ikke åbne for advokater eller studerende, der studerer jura, herunder udenlandske uddannede og internationale advokater.

MS-ansøgningsproces

Fuldfør online-applikationen. https://www.law.nova.edu/apply-now/

Der er et gebyr på 50 $, der ikke kan refunderes, og som skal betales på tidspunktet for ansøgningens indsendelse. Dette gebyr kan fraviges, hvis du deltager i en online åbent hus session.

Officielle udskrifter, der viser tildelt bachelorgrad fra et regionalt akkrediteret universitet, og, hvis relevant, officielle udskrifter fra alle universiteter, der deltog på (bachelor- og kandidatniveau).

Ansøgere vil blive evalueret på deres evne til at arbejde konstruktivt med andre fagfolk i et online miljø. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, at kommunikere effektivt online eller personligt med fakultet, personale og administratorer ved NSU.

130532_MSLawimageUR201703217554.jpg

Undervisning og gebyrer

I undervisningsåret 2019-2020 opkræves undervisning i MS i jura pr. Kredittime til en kurs på $ 711. Ekstra gebyrer kan variere, og undervisning og gebyrer kan ændres.

Personale og rådgivere

 • mslawprograms@nova.edu
 • 1 800 541 6682 ext 26367

Susan Stephan

Assisterende dekan for kandidat- og onlineprogrammer og adjungeret professor i ret

 • E-mail: sstephan@nova.edu
 • Telefon: (954) 361-3611 eller 1-800-541-6682 Ext. 26.289

Jennifer McIntyre

Assisterende dekan til onlineprogrammer

 • E-mail: mcintyre@nova.edu
 • Telefon: (954) 262-6079 eller 1-800-541-6682 Ekst. 26.079

Elizabeth DiBiase

Assisterende direktør for onlineprogrammer

 • E-mail: ed400@nova.edu
 • Telefon: (954) 262-6367 eller 1-800-541-6682 Ext. 26367

Nova Southeastern University Shepard Broad College of Law

Nova Southeastern University's Shepard Broad College of Law tilbyder værdifulde læringsmuligheder via streng online Master of Science i Law-programmer. Hver af vores programmer er designet til at tilføje værdi til din karriere og forberede dig på en fremtid, der hjælper med at forbedre andres liv.

Vores læseplan er oprettet til travle fagfolk, der også har ansvar for hjemmet og familien. De målrettede online-kurser hjælper dig med at optjene din Master of Science in Law i så lidt som to år, når det passer til din egen tidsplan, fra dit hjem eller kontors privatliv.

Målet er at gøre det så let som muligt for dig at nå dine mål via fordybende studier i den disciplin, du vælger. Nova Southeastern University Shepard Broad College of Law er placeret i Fort Lauderdale, Florida.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Læs mere

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Minimer
Lauderdalefortet